Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• davc
    отговори
    От: Проблеми в работата на портала II

И на мен.

Остави коментар:

• ivo-police
    отговори

На съобщения ,профил и настройки ми излиза това.

Database error
    The OFFRoad-Bulgaria.com database has encountered a problem.

Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the www.offroad-bulgaria.com home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The www.offroad-bulgaria.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.

Остави коментар:

• Малкия Румба
    отговори

Винаги и първо тази отметка правя, и след това си попълвам полетата с името и паролата.

Остави коментар:

• dedoKoko
    отговори

Аз постоянно чета и отговарям от телефона, но не съм имал такъв проблем.
    Чекваш ли "помни ме" при влизането?

Остави коментар:

• Малкия Румба
    отговори

От две-три седмица насам ми се случва следното, когато влизам във форума през телефона:

1. Влизам си с регистрацията, зарежда ми основната страница със всички раздели на форума и при следващо действие ме "изхвърля" от регистрацията;

2. Всяко ново зареждане на страница изключва мобилната тема, към която съм превключил сам, и ме връща към стандартната. Не помня по-рано, дали форума не се зареждаше автоматично в мобилна версия, ако се влиза в него през телефона.

Има ли начин, чрез който да проверя, дали само при мен е така?

Остави коментар:

• Венцислав Петров
    отговори

Нека оправим проблема с Продавам, после същото ще бъде и в Купувам...

Остави коментар:

• siem
    отговори

При мен работи като заключва темата, но не я мести в архив.
    Въпросния "туул" се намира в "Бръз отговор" под полето "показване на подпис" има "заключи темата"

П.П. Няма да е зле тази опция да я има и за раздел "Купува" защото и там има стари обяви и май не достигат модератори.
    Последно редактирано от siem; 21-12-17, 21:09. Причина: П.П.

Остави коментар:

• Veni1
    отговори

Не работи!

Не, че съм се изтрепал да продавам точно тук, предвид персоналното отношение на търговския модератор, ама - клавиш за изтриване на обява "продавам" - няма.
    Последно редактирано от Veni1; 21-12-17, 20:29.

Остави коментар:

• Венцислав Петров
    отговори

Моля пак да се пробва, променихме няколко настройки...

Остави коментар:

• georgipetkov64
    отговори

Първоначално публикуван от siem Преглед на мнение
    Аз пак да попитам: Как можем сами да си трием темите, защото никъде не видях опция за изтриване в моите обяви които вече не са актуални? Възможно е и проблема да е в моя "талавизор", но е хубаво да се обясни по-подробно не само заради мен, а за всички.
    И аз не виждам такава опция,а казват че има.
    Примерно,това:
    Продавам гуми General Graber AT2

Как да го изтрия?А може ли,или си трябва Модератор?

Остави коментар:

• Венцислав Петров
    отговори

Ще проверя внимателно събота и неделя. Ако в понеделник имате проблем пак, моля Ви да ми пишете ще направим малко тестове и ще намеря проблема...

Остави коментар:

• siem
    отговори

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Да Модератори не стигат, особено пък за раздел продажби... където работата е освен много но и силно неблагодарна... В момента има възможност, всеки който си е пуснал тема, там да може сам да я изтрие... Което решава проблема. Колкото до видимостта на раздел Търговски партньори, навън така и трябва да бъде, просто сега е коригирано...
    Аз пак да попитам: Как можем сами да си трием темите, защото никъде не видях опция за изтриване в моите обяви които вече не са актуални? Възможно е и проблема да е в моя "талавизор", но е хубаво да се обясни по-подробно не само заради мен, а за всички.

Остави коментар:

• siem
    отговори

В момента има възможност, всеки който си е пуснал тема, там да може сам да я изтрие... Което решава проблема.
    И как трябва да се случва това?

Остави коментар:

• Еделвайс
    отговори

Да Модератори не стигат, особено пък за раздел продажби... където работата е освен много но и силно неблагодарна... В момента има възможност, всеки който си е пуснал тема, там да може сам да я изтрие... Което решава проблема. Колкото до видимостта на раздел Търговски партньори, навън така и трябва да бъде, просто сега е коригирано...
    Благодаря за информацията, не знаех че има възможност да си изтриеш сам обявата към подраздел - Продавам.

Колегите които видят темата ще знаят за тази опция, а аз ще пиша на тези колеги които по няколко пъти пишат че обявата е за архива и да знаят за въпросната опция.

Остави коментар:

• Венцислав Петров
    отговори

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X