До: Национален събор на OFFRoad-Bulgaria.com - дискусия
Подкрепям напълно CJ_7
За да стане хубаво мероприятие, то трябва да не се комбинира с друго.
И аз дадох предложение в някаква от подобните теми за Узана. Доводи:
- център на България;
- чудесна леглова база;
- хотели и ресторанти за всякакъв вкус и джоб;
- много обширно място за палатков лагер;
- големи места за паркиране наоколо;
- страхотен климат за лятото или есента;
- чудесни няколко спускания с различна трудност към Южна България, където могат да се посетят обекти в долината на тракийските царе, ако се включи в програмата.
					Подкрепям напълно CJ_7

За да стане хубаво мероприятие, то трябва да не се комбинира с друго.
И аз дадох предложение в някаква от подобните теми за Узана. Доводи:
- център на България;
- чудесна леглова база;
- хотели и ресторанти за всякакъв вкус и джоб;
- много обширно място за палатков лагер;
- големи места за паркиране наоколо;
- страхотен климат за лятото или есента;
- чудесни няколко спускания с различна трудност към Южна България, където могат да се посетят обекти в долината на тракийските царе, ако се включи в програмата.

. Само не знам дали ще допуснат такава голяма група в националния парк
. Само не знам дали ще допуснат такава голяма група в националния парк 

. Някой ще каже "те като дадат пари да знаеш тогава как ще цапат", не мисля че ще стане така. Аз съм готов да преведа такава такса веднага по банкова сметка посочена тук, имам достатъчно доверие в хората организатори и в доста хора от форума без да ги познавам лично. А и организаторите си имат разходи, било то за гориво до там няколко пъти или за такива неща. Сега ще кажете че никои не е за 50 или 100 лв за гориво, ама и едва ли някой ще обеднее от 2/5 или 10 или незнам колко лева, казвам цифрите много хипотетично.
 . Някой ще каже "те като дадат пари да знаеш тогава как ще цапат", не мисля че ще стане така. Аз съм готов да преведа такава такса веднага по банкова сметка посочена тук, имам достатъчно доверие в хората организатори и в доста хора от форума без да ги познавам лично. А и организаторите си имат разходи, било то за гориво до там няколко пъти или за такива неща. Сега ще кажете че никои не е за 50 или 100 лв за гориво, ама и едва ли някой ще обеднее от 2/5 или 10 или незнам колко лева, казвам цифрите много хипотетично.

Коментар