Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикник по повод на годишнината на OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kinex
    Недеи го мачка. Пускаи го натюр.
    Пощата в mail.bg е един гигабаит.
    1GB ти е лимита на пощенската кутия, ама има ограничение за размер на прикачените файлове - 30 МВ
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
      Искам да помоля тези които снимаха да пуснат снимки и клипове. На мен не ми остана време а ми е много интересно как е изглеждала тази голяма кал отстрани. Може и на kinex1@mail.bg Благодаря.
      Имам на видео съществените моменти от преминаването по "лекия" маршрут. За мейл обаче няма да става - много е голям. Ще видя колко ще мога да го смачкам и после ще трябва да се качи на FTP-то.

Не видях трудното в маршрута.
      LZ1VMH

Коментар

Недеи го мачка. Пускаи го натюр.
        Пощата в mail.bg е един гигабаит.
        1GB ти е лимита на пощенската кутия, ама има ограничение за размер на прикачените файлове - 30 МВ
        Кофти.
        А за FTPто имаш ли права. Можеш ли да го пуснеш там.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
          Вярно. Но на места коловозите бяха доста дълбоки и аз си рових весело с диференциала, пък и никакъв ОффРоад не е имало (поне за мен) все си карахме по пътища

Коментар

Трудното го оставих в канала на автомивката ти. И още толкова си взех за вкъщи. За спомен.

Коментар

Маршрутът не беше труден за джип с подходящи гуми, но в никакъв случай не беше за леки коли. И самият факт, че затрихме сума ти време там е достатъчно показателен.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Маршрутът не беше труден за джип с подходящи гуми, но в никакъв случай не беше за леки коли. И самият факт, че затрихме сума ти време там е достатъчно показателен.

Или за превозни средства 4х2
                LZ1VMH

Коментар

Джордане, писна ми

Ще взема пари да искам накрая.
                  LZ1VMH

Коментар

Дай снимка да видя как съм пропаднал.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                      Дай снимка да видя как съм пропаднал.
                      Сори, нямам.
                      LZ1VMH

Коментар

Никой ли няма снимки от мероприятието? Какво се скатавате?Или режете с ножицата тия гигабайти.
                        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                          Никой ли няма снимки от мероприятието? Какво се скатавате?Или режете с ножицата тия гигабайти.
                          Как позна? Снимки ще има, макар че качеството не е особено високо. Щото сега ги вадя от видеофилма. А пък уменията ми в обработката на видео са на ниво работа по метода "ненаучного тыкания кнопок".
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Пускай ,няма да се сърдим за качеството ,обещаваме.
                            B+

Коментар

Та така. Ето малко снимки,които извадих от видеофилма.

Таман бяхме тръгнали по пътя, който се предполагаше да е по-лек, та да нямало проблеми за Шеви-то и Чероки-то
                              (доколкото разбрах - страдащо от разтежение на веригата на раздатката),
                              пък и за моя Галопер, който май също беше поставен сред заподозрените

При първото по-сериозно препятствие се случи това:

Докато очаквахме УАЗ-ката на Голди да се върне и да дръпне колегата с Шеви-то отзад и отляво се разнесе шум,
                              покрай нас премина един неидентифициран обект,
                              който прелетя над калното местенце и се приземи пред закъсалия пикап.

След което пристъпи към действия по изваждането му от локвата.

Междувременно на сцената се появи и едно танкообразно нещо

Шеви-то беше извадено ...

за да закъса веднага в следващото препятствие ...

и това наложи следваща намеса на ГАЗ-ката

След като пикапът беше изтеглен, дойде ред на следващият

Както се полага на човек с опит и по-качествено офроудно возило - окопаването беше и по-качествено

Поради което от заседналия "танк" се разнесе "Сменяме 2 жени за лебедка"

За съжаление, нямах лебедка, пък и моята благоверна седеше вдясно от мен с видеокамера в ръце

На помощ се притече Голди. Преди това обаче не пропусна на изиграе един победеносен танц върху закъсалия "танк"

Един поглед назад как се справят колегите с контузеното Чероки

Междувременно отпред и газ-ката и Шеви-то бяха успели да легнат на корем в дълбочките коловози:

И кат се почна едно голямо чудене и чакане "Какво да се прави?" ...

На помощ се притече един истински Джип, който лесно издърпа газ-ката

Остана обаче проблемът с пикапа. Първо беше направен един неуспешен спасителен опит с газ-ката

а след това щафетата беше поета от Jeep-а

Коловозите обаче бяха твърде дълбоки за пикапчето и след кратко теглене то пак си легна на корем, с колела във въздуха,
                              а резултатът беше скъсан колан за теглене и отлетял преден номер:

Забележка: Горната снимка показва отделянето на номера от мястото му,
                              а също и това колко ми е акъла, та да стоя в близост до въжето.

С това положението се закучи яко. Ни напред - ни назад. Доде най-накрая не пристигна подкрепление в лицето на Митко Фулда,
                              който отсече, че тая работа с теглене напред няма никакъв шанс да стане.
                              Поради което предложи пикапът да бъде закачен за наличния отзад теглич и да бъде издърпан на заден ход извън зоната на
                              по-сериозните препятствия, след което да мине обходния по-лек маршрут през Суходол.
                              След кратки размествания освободихме пътя за тази операция,
                              а останалите продължихме напред.
                              Моят силно подценяван Галопер си мина без съществени проблеми, макар че на моменти се движех с дясната врата напред

Както си му е редът, имаше и леки поражения. Не можах да опазя степенката отзад да не се тресне при излизане от тясната канавка, която трябваше да се премине.
                              Ама така, както се е подгънала нагоре, таман по-малко ще се закача при преминаване на други подобни препятствия.

След толкова забавяне най-накрая стигнахме до кИфтетата и пържолките

Естествено, имаше и колеги, които пренебрегнаха мръвките и биричката и предпочетаха да отидат да се понакалят по-качествено.
                              Това е единият от тях

Ние не сме неутрални!

Коментар

Асене, давай филмчето,Асене
                                M.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X