Джип,аз,жена,дете и куче.Злати пази си бирата.Водя КАРА.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Ееей ...
Ще взема да дойда и аз ....???
Хънтъре ... изкушаваш ме ...
То показалки, то мухарки ... чак ме засърбяха ръцете...
Ама тогава на Злати ... ще му трябва поне Виетнамка ... за продоволствието ...
Е хайде идвай да видиш каква бодра група се заформя.
Ще се запознаеш с хора които вярвам ще ти допаднат.
Все от нашата кръвна група.Ще се радвам да те видя.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
За записвания, пишете тук, аз към 7-8 ще обобщя информацията и ще направя списък. За хората, които ще идват откъм Пловдив, разчитам на е100 да ги доведе и координира, за клуб УАЗ чакам информация от Веско и Булдога.
Кар Тест, аз преди месец бях в Ямбол и видах "Мулето", но ти не беше около него, разчитам да Ви видя и двамата в комплект из Средна гора.
За всички ,които е по пряко през Пловдив ,моля пишете ми на ЛС да се уточним.Тръгването ще е от бензиностанцията ОМV на кръстовището Голямо Конарско шосе и бул. Дунав
GSM 0888 712 842 Евстатий
Да бе, ще ритам. Че да изкочат няколко яки ямболии и да ме опухат преди да обясня какво правя
Колеги, от бъгитата Вромос досега няма отговор дали ще дойдат за демонстрация, ако някой познава вносителите, нека ги покани и устно от наше име.
Имайте впредвид, че този поход е точно месец реди големия преход през Рила, Пирин и Родопите, организиран от Венци и Пламен. Въпреки че главния маршрут е туристически, за тези които искат да изпробват машините си преди голямото изпитание, има достатъчно възможности встрани от официалното трасе.
За всички ,които е по пряко през Пловдив ,моля пишете ми на ЛС да се уточним.Тръгването ще е от бензиностанцията ОМV на кръстовището Голямо Конарско шосе и бул. Дунав
GSM 0888 712 842 Евстатий
Като гледам, нямаш много клиентела, та ще трябва да минавам през Пловдив да направим колона?! ...Майтап бе Уили!
Аз съм през Филибето, щото в Белащица ми е АТВ-то!...Густо майна, ша си караме заедно!
GSM: 0889307133- Антонин
От Пловдив не може ли да измислим маршрут през горите.Аз още не знам как ще ми се подредят нещата,но имам желание
Малко трудно ще е през горите,защото до Кръстевич и Стрелча е поле.Значи може да караме през полето.От Стрелча нагоре сме по гогски път. Пенчев пиши дали ще се присъединиш към нас за да може да уточним бройката.
Коментар