От: Какъв ФОТОАПАРАТ да избера ?
Щом си отсвирил фабричния софтуер, виж някоя от последните версии на Лайтрум - 4 или 5. Просто не знам коя "познава" Д3200. Там обаче минималната ОS ти е Win 7. Не работи с ХР и Виста.
Щом си отсвирил фабричния софтуер, виж някоя от последните версии на Лайтрум - 4 или 5. Просто не знам коя "познава" Д3200. Там обаче минималната ОS ти е Win 7. Не работи с ХР и Виста.
. Аз съм много доволен от моето Никонче, идеално си е, само дето сега ще му издиря по-читав обектив и оркестъра да свири. Пък, дай боже по-добри времена ще си взема и един Д7100 ей така за спорта 
))
В супер големия ни град, най - грамотния ДСЛР Никон, който се продава е Д3200... за 7100 и то не с китова оптика дума да не става. Е, хубаво, ама аз не искам 3200, искам си 7100 с обектив 16-85. Фотосинтезис имат някакъв магазин, къде няма нищо в него, питах там, можело да ми докарат Д7100, ама веднъж седмично докарвали стоки, пък трябвало и предварителни заявки, капарота и такива неща. От магазина ме посъветваха, че е по - добре да си го поръчам онлайн... Май така ще направя, но се чудя още. Пообиколих по магазините и най - грамотния фотоапарат, който видях да се продава е canon powershot g1x има също и g15, хубаво, не са лоши апаратчета предполагам, но са коренно различни неща спрямо Д7100. Иначе каквото и да е, все ще ми върши работа, но са коренно различни неща, пък и ДСЛР си ми е мечта...между g1x и g15 кое е по-добре, като гледам цените, предполагам g1x, въобще заслужават ли си тези канони или да си отстоя на ината и да си набавя по някакакъв начин Д7100.
Та така, кой каквото си му е на акъла, кой каквото иска, кой за каквото си мечтае
Коментар