От: Какъв ФОТОАПАРАТ да избера ?
А и да питам- първите заряди, задължително ли е да са по 12 часа ?
А и да питам- първите заряди, задължително ли е да са по 12 часа ?

) Но след това си дозарежда с накакъв минимален ток. Пък от непроверен източник знам, че батериите има защита за саморазряд и затова първоначалните зареждания е добре да са по-дълги. Но не е фатално, това не са едновремешните никел-кадмиеви батерии с мемори ефекти, селфдисчардж и тнт.

. Като цяло щом ви е удобно... не пречи, но за мен лично не е удачно. Може през врата и рамото, хем не може да падне, хем тежестта се разпределя, а и е удобно да го грабнеш. Аз лично я използвам да си я навия на китката като снимам за да съм спокоен, че няма да го изпусна на земята. Рядко си го закачам само на рамото. Изобщо ако го извадя не спирам да снимам, а ако не снимам го прибирам. Или си го държа в ръка. Нещата драстично се променят ако сложиш обектив, който тежи и е дълъг, особено ако тежи много и е много дълъг
. Ако и тялото е тежко ептен, дори и с къс пак си натежава... Та цял ден с това на врата и като ходя да ми подскача на корема... не мерси
. Предполагам не е толкоз фатално ако така сте си свикнали.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар