Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор и сравнение на АТ гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор и сравнение на АТ гуми

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
    А как са с килограмите и баланса, чувал съм мнения ,че е доста тежка гума. Това за баланса не го знаех но Спарки писа по горе за АТ3 спорт, предполагам 4С е друга бира, щото нямат много допирни точки.
    По-леки са от Duratrac(около 16кг),балансират се нормално за такава гума,малко по-малък е диамеръра(предполагам заради шарката).
    Cherokee WJ 4.0L- NP242
    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
      ...балансират се нормално за такава...
      Дефинирай "нормално за такава гума", моля.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не мога в момента да кажа колко тежести са сложени,но не ми е направило впечетление да са повече от тежестите за баланс на BFG AT или Duratrac
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Аз вече обух гранд Черокито с TOYO OK AT+.. сезона на лова почна и ще видя как ще се държат в гората,за сега по асфалта всичко е ОК, не са шумни ..добре се държат в завойте..ще видим в гората. размера е 245/65 -17

Коментар

Кой търговец има най-добри цени за Йокохама?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Кой търговец има най-добри цени за Йокохама?
              Мисля, че тези са вносители: http://www.borianagroup.КОМ, но не знам как са им цените. Какво точно на Йокохама си харесал?
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

АТ G015

П.П. Софийският им представител продава размер 265/70 R16 за 250 лв/брой. ДОТ от 2018
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-10-19, 10:48.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

• Дайте акъл, от къде да си купя комплект гуми и джанти!
                  Спрял съм се на Maxxis 215/75/15 AT-980 и джанти 7"х15"/ 5х139,7/ ЕТ-20
                  Ще преобувам Сузуки Джимни
                  Поздрави и благодаря предварително!

Коментар

• Те така ...

Натиснете снимката за да я уголемитеИме:PHOTO_20191102_141557.jpgПрегледи:0Размер:288.4 КБID:6523729

Да видим колко ще чини тази маркировка

Натиснете снимката за да я уголемитеИме:PHOTO_20191102_142050.jpgПрегледи:0Размер:149.4 КБID:6523730
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

• По-скоро LM ,отколкото S. Търкалях подобен ламел на служебния Дифендър сезон и половина ,не са моите гуми.
                      Mitsubushi Pajero 2.5 TDi SS TOP
                      Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 113h.p. 4WD automat 2004
                      Nissan Terano 2.4i дълго с газ
                      0888383218 /ако не вдигна ,значи вадя риба/

Коментар

• http://www.kristo-2.com/bg/tire/m8-m...16-109-t-tl-xl
                        Здравейте!Дойде и при мене ред за обуване на джипката по формулата най-много за най-малко пари,та в тоя ред на мисли някой случайно с впечатления за MOMO M8 M-trail?Джипката се ползва за уикенд разходки по черни и чакълести пътища и определено шосейките се връщат от там оцапани,обърсани и щетосани,та за това гледам АТ.Въпроса е само конкретното Момо.

Коментар

• За конкретното Момо ако намериш мнение шапка ти свалям,май ще си пьрвия с тия.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

• Да,вярно че няма мнения даже в световен мащаб освен две в някакъв канадски сайт за продажба на гуми!Както и да е,няма да се експериментира,драмата приключи днес:закупени са четири всесезонни Cooper Discoverer AT3 4S за горе долу същите пари с отстъпката и чакат монтаж тия дни!

Коментар

• То аз в световен мащаб ги тьрсих и щом тук няма мнения за тия то едва ли някьде ще има,те сега излизат на пазара тия.

Честити нови гуми,Момото явно ще почака
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

• Мерси,дано да изкарат няколко сезона без изненади,че иначе икономията ще отиде за зимни гуми,ха-ха!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X