байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
205/55 R16
Монтирани на Волво V50 автоматик.
Веселба голяма на пресен сняг. По сутрешните замръзнали улици се държат добре, но на сняг никога досега не съм се чувствал толкова нестабилен при движение или опит за спиране.
Втора зима съм с Goodyear Vector 4 Seasons. Добри гуми. Нямам оплаквания - ни зима, ни лято.
Преди това бях с пак със всесезонни Мишелин (дойдоха си с колата) особено последната година бяха много зле зимата. Грайфер има, но се пързалха.
След 4 години пак всесезонни.
Втора зима съм с Goodyear Vector 4 Seasons. Добри гуми. Нямам оплаквания - ни зима, ни лято.
Преди това бях с пак със всесезонни Мишелин (дойдоха си с колата) особено последната година бяха много зле зимата. Грайфер има, но се пързалха.
Едната ни кола е с такива и при сняг не я ползваме . На мокър сняг (какъвто преобладава при нас ) са един голям компромис . На сух са малко по-добри . Тук сме с големи наклони и трудно се тръгва ако се наложи спиране .
По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
С такива съм на колата, която се ползва ежедневно непрекъснато и съм писал по-напред за тях, компромисни са си. Не са добри на сняг, под средното за зимни гуми. Потвърждавам мнението на колегата по долу:
Едната ни кола е с такива и при сняг не я ползваме . На мокър сняг (какъвто преобладава при нас ) са един голям компромис . На сух са малко по-добри . Тук сме с големи наклони и трудно се тръгва ако се наложи спиране .
Всички всесезонни са компромисни...
Едни повече, други по-малко. Едни за едно, други за друго... и след 3-4 год. т.е. след 12-16 сезона са си за смяна, така или иначе...
Пробвал съм с зимни+летни. След 5 години пак не стават и трябва да ги хвърлям "нови" или да ги дам на някого да се трепе с тях.
Зависи кой, колко кара. Компромиса е строго индивидуален.
А първата зима всички стават
Пробвал съм с зимни+летни. След 5 години пак не стават и трябва да ги хвърлям "нови" или да ги дам на някого да се трепе с тях.
Зависи кой, колко кара. Компромиса е строго индивидуален.
А първата зима всички стават
Значи вместо да сменяш на 4-5 години 2 комплекта, сменяш на 2 години един. Все имаш пресни гуми, и на половин цена (гуми на 2 години обикновено се продават на половин цена).
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Искам да вкарам в движение един стар ситроен, но е с нови летни гуми (трябва само ГЗ и ГТП), та в това време могат ли да ми направят нещо катаджиите? До кога е забраната и в сила ли е? Нали 4мм ако има е ОК?
Говорим само за града до работа...
На вода са ок,
на сняг биват,
като че ли по-лесно поднасят (по дълбок от 10см. още не съм пробвал)
по цена/възможности (R16 125лв.)са ок
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар