От: Техническа литература и документация за металообработващи машини
Благодаря ! Грешката е моя, помъчих се да я поправя, но никъде не намерих редактиране на поста ми. Та стругът е СТ 201, модификацията за робот АТМ, СТ161 са с един дълъг ремък.
С налучкване и голямо главоблъскане намерихме и ни го доставиха, но в момента решиха да местят машини и е разкачена от мрежата. Пробвах го как ляга новия ремък на шайбата - видимо е ОК. През седмицата, ако му измислят къде ще е мястото му и сложат двигателя ще видя как ще работи.
Здравейте!
Закупих си струг Ц11А-М?
На различни места го срещам по различен начин и вече не съм сигурен точно кой модел е. Някой ако може да ми прати някаква документация за тези модели, ще съм много благодарен. Мисля да го пускам в експлоатация но първо да го пообслужа малко, че не е ползван от години. Ц11 е със сигурност един объл...
Здравейте!
Закупих си струг Ц11А-М?
На различни места го срещам по различен начин и вече не съм сигурен точно кой модел е. Някой ако може да ми прати някаква документация за тези модели, ще съм много благодарен. Мисля да го пускам в експлоатация но първо да го пообслужа малко, че не е ползван от години. Ц11 е със сигурност един объл...
Е-майл: tzirko@abv.bg.
П.с. Имам и снимка но немога да я кача?
Здравейте колеги , някой има ли идея от къде да си намеря ръководство за струг СП161 и за управлението му Fanuc 6T.
Трябва ми и една част (може да си има специфично име , но не го знам) - тръба с две резби , която свързва задвижването на челюстите към хидравличния затегач.
Здравейте!
Взех един универсален струг модел С8 от 1954г.,
произведен от ЗММ "Металик" гр. Пазарджик. Търся техническо ръководство за този модел, но не намирам. Изчетох всичките 49 страници и нищо, само неработещи линкове и други модели. Някой може ли да помогне? За всеки случай ще оставя имейла си: st.koev@abv.bg.
Благодаря предварително!
Последно редактирано от SAMURAI; 14-03-19, 09:31.
Причина: Пропуск.
"Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"
......Иначе в мрежата, ръководство има само за су320 и Ц8М.
Някое от тях върши ли ми работа, или са твърде различни? А от къде мога да намеря, ако не от мрежата? Гледах и разни обяви в ОЛХ за по 20лв, но нямат за моя модел.
"Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"
Всичко. Искам пълни схеми, чертежи, допуски... Абе всичко. Не познавам тази машина и не ми се иска да я човъркам на сляпо. Не съм пипал струг от техникума, а това беше преди 25г. Тогава работех на С8М. Правил съм му малки ремонти но нищо не помня вече. Искам да прочета кое, как и защо?
Коментар