Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Масово се продават италиански. Във всяка фирма за заваръчно оборудване има. Мойте едния е от Редко, другия - от Струна.

Бутилка можеш да си вземеш като за CO2 пожарогасител, от някоя фирма за пожарно оборудване. Преди година чисто нова беше около 80 кинта. Крана е около 30-35. Пъкненето - около 5. Това цени в София. Трябва и тестване, но не помня колко струваше.

А ако идваш към София случайно, можеш да си вземеш бутилка директно от пълначницата на Орион.

Естествено, може да си купих бутилка направо и от фирма за заваръчно оборудване. Отново, в София продават и Редко, и Струна - с кран, тествани и напълнени.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Масово се продават италиански. Във всяка фирма за заваръчно оборудване има. Мойте едния е от Редко, другия - от Струна.

Бутилка можеш да си вземеш като за CO2 пожарогасител, от някоя фирма за пожарно оборудване. Преди година чисто нова беше около 80 кинта. Крана е около 30-35. Пъкненето - около 5. Това цени в София. Трябва и тестване, но не помня колко струваше.

А ако идваш към София случайно, можеш да си вземеш бутилка директно от пълначницата на Орион.

Естествено, може да си купих бутилка направо и от фирма за заваръчно оборудване. Отново, в София продават и Редко, и Струна - с кран, тествани и напълнени.
      Мерси отново
      Разрових се в нета за Редко,имат магазин във Варна.

Коментар

Първоначално публикуван от ivohonda Преглед на мнение
        Днес пробвах машината в режим ММА,за първи път заварявам с инверторен апарат.
        Останах с широка усмивка доста време,много странен беше звука който издаваше-леко съскане
        Нищо общо със стария електрожен
        Сега трябва да купя бутилка , монометър,електроди и да се докосна до другите екстри
        Ще се радвам на препоръка за монометър-марка?
        Кеф а !
        Манометър и електроди - от редко.
        Китайския е около 50 лева, италианския на окситурбо - 90. Ако изрично не знаеш кой - кой е, няма да можеш да ги различиш и вършат еднаква работа.
        Бутилка можеш да си вземеш и от вторични, само внимавай с датите - кога е произведена и докога е годна. Потърси МЕСЕР за презаверка и нов кран.
        Добро решение е да я вземеш и под наем от някой дистрибутор на технически газове. Тогава той се занимава с годността и крановете.
        АИГ-Заваряване ООД
        Заваръчни апарати "DEL"
        http://www.aigwelding.com
        0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
          Кеф а !
          Манометър и електроди - от редко.
          Китайския е около 50 лева, италианския на окситурбо - 90. Ако изрично не знаеш кой - кой е, няма да можеш да ги различиш и вършат еднаква работа.
          Бутилка можеш да си вземеш и от вторични, само внимавай с датите - кога е произведена и докога е годна. Потърси МЕСЕР за презаверка и нов кран.
          Добро решение е да я вземеш и под наем от някой дистрибутор на технически газове. Тогава той се занимава с годността и крановете.
          Наистина е кеф да се работи
          Днес ще имам време да обиколя магазините за заваръчна техника.
          Мерси за съветите!

Коментар

По-добре е да имаш собствена бутилка. Когато си вързан към дистрибутор на газове, той иска редовна смяна на бутилките на две седмици. Ако не се работи интензивно се получава една въртележка пълно за пълно, което не се рентира.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от ivohonda Преглед на мнение
              Наистина е кеф да се работи
              Днес ще имам време да обиколя магазините за заваръчна техника.
              Мерси за съветите!
              Кажи работи ли още апаратчето?Имаш ли проблеми с него?Заварките добре ли стават

Коментар

Първоначално публикуван от intermax Преглед на мнение
                Кажи работи ли още апаратчето?Имаш ли проблеми с него?Заварките добре ли стават
                Здравей,работи машината,никакви проблеми с нея-използвам я рядко.
                Заварките стават-трябва да тренирам още

Коментар

Какво ще кажете за това.

http://www.vitolux.com/category/60/z...a-tehnika.html

Цените изглеждат доста добре.
                  "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнение
                    Какво ще кажете за това.

http://www.vitolux.com/category/60/z...a-tehnika.html

Цените изглеждат доста добре.
                    Кво да кажем? Чисти китайци. Колкото до цената - питай какво седи зад нея. Колко е гаранцията, какъв е сервиза (щото съм почти сигурен че такъв нямат), и изобщо какво се случва при дефект. Щото имаше един подобен вносител, дето вече не внася.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чували ли сте за фирма ГМК-ООД.Намираше се на ул.Вела Чобова №5
                      Преди 11 години си купих заваръчен апарат CO ,от тях и все още ми работи без забележки.
                      Дали съществува тази фирма още?
                      Извинете май въпроса не беше за тука и може да се премести в другата тема .Дано да знаете за тази фирма.Предполагам че ще е започнала да прави и инверторни апарати!
                      Последно редактирано от Петьо Джартов; 18-04-12, 11:50.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Преди 11 години си купих заваръчен апарат CO ,от тях и все още ми работи без забележки.
                        Извинете май въпроса не беше за тука и може да се премести в другата тема .Дано да знаете за тази фирма.Предполагам че ще е започнала да прави и инверторни апарати!
                        Арго маркет продават, ама това не са инвертори, а трансформатори.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Чували сме за тях!!!
                          Ама за инвертори при тях и дума неможе да става!
                          АИГ-Заваряване ООД
                          Заваръчни апарати "DEL"
                          http://www.aigwelding.com
                          0889 522 036

Коментар

А впрочем , те не фалираха ли ?
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Не намирам нито уеб страница, нито някаква друга информация, което ме навежда на мисълта че може и да са. Ама пък от друга страна Арго още продават машини ГМК през сайта си.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Не намирам нито уеб страница, нито някаква друга информация, което ме навежда на мисълта че може и да са. Ама пък от друга страна Арго още продават машини ГМК през сайта си.
                                Продават до изчерпване на количествата .
                                Иначе въпросът ми беше риторичен
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X