Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Когато го включих се чу искрене от тогава не работи.Върти само вентилатора,отворих го и имаше изгорял кондензатор-4,7мФ
    не намерих същия но сложих подобен но пак същата работа,друго изгоряло не се вижда-това е изгорелия Натиснете снимката за да я уголемите

Име:112-2.jpg
Прегледи:1
Размер:65.5 КБ
ID:5474749
    снимката не е от моя електрожен но вътре като го гледам е същия.

Коментар

Искаш да кажеш че въобще никога не е работил, а още при първото пускане го е направил това?

Ако да, гледа ли за кусо по платката? Малко неестествена повреда е това и сигурно е някаква глупост от страна на сглобяващия.

Другото - ня помня дали бяха вързани успоредно (по-скоро да), но е добре такива кондензатори да се сменят всичките, освен ако нямаш точно същите.

Както и да е.... Данчо от DEL ще го поправи, можеш да бъдеш на 99.999999% сигурен, освен ако не е тотал щета, ама не вярвам.

ПП: И твоя не е същото като на снимката. Това на снимката е прост електрожен, а твоето има и аргон, с клапан и високочестотна запалка (от която се чува искренето и е нормално да се чува). Има и някои разлики на други места. Това на снимката е силно бюджетен вариант и като гледам са спестили дори дроселите. Ето затова като се купуват от случайни места е добре да се купуват комбо машини, дето са с аргон, защото там няма как да спестят дроселите, понеже ще работи гадно, а и по други причини. А парите не са кой-знае колко нагоре, примерно 50-ина лева.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Неговия от вътре е такъв... имам го същия
        Моите снимки...
        https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
        https://500px.com/ivankoo

Коментар

Имам го от около 6 месеца,изгорил е 3 пакета 2,5мм базични електроди.
          Същия е като показания от Ivanko.

Коментар

Здравейте,преди два дни ми подариха Vito mma-145 инверторен електрожен.Имате ли някакви наблюдения от тях?Дават ли дефекти?Питам тъй като има опция да го върна,понеже е взет през електронен магазин.Има гаранционна карта 1 година.До колкото разбрах са китайски .
            Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
            Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Пратих го в сервиза на DEL.Благодаря за мненията.

Коментар

Първоначално публикуван от iliiyan Преглед на мнение
                Здравейте,преди два дни ми подариха Vito mma-145 инверторен електрожен.Имате ли някакви наблюдения от тях?Дават ли дефекти?Питам тъй като има опция да го върна,понеже е взет през електронен магазин.Има гаранционна карта 1 година.До колкото разбрах са китайски .
                След като имаш и година гаранция - юркай го като чужда кола!!! Нали е в гаранция!
                Иначе най-често не са настроени коректно. Пише 145 Ампера, ама реално не дава повече от 100. Просто въпрос на настройка!
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                http://www.aigwelding.com
                0889 522 036

Коментар

Аз пък съм си купил един Китаец ARC 200 и много съм доволен от него. Работи чудесно, при трийсетина електрода един след друг не дава признаци на загряване. На 200А винкел 4мм го духа като плазма, рязал съм и по дебели железа.Преди имах един Кракра, но ми откраднаха от гаража. Омаляваха ми ръцете да го мъкна, сега с китаеца се родих.

Коментар

Здравейте,искам да попитам дали някой има наблюдения относно arweld xti 160. Мисля да си закупя такъв електрожен и събирам мнения.Мерси предварително!

Коментар

Мяза ми на чист китаец с по-лъскава кутия.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Произвеждат се в Англия,Харко ги внасят с две години гаранция.

Коментар

Провеждат се в Китай за английската фирма Рarweld!Също както и при Редко ! Машините на Редко са едно към едно като на Рarweld само цвета на кутиите е различен ....но това едва ли има значение -важното е каква е цената и гаранцията !
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15-976W_M.jpg
Размер:67.4 КБ
ID:5477114Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_2281.jpg
Размер:7.1 КБ
ID:5477115Натиснете снимката за да я уголемите

Име:426.jpg
Размер:34.4 КБ
ID:5477116Натиснете снимката за да я уголемите

Име:xti-202p_acdc.jpg
Размер:55.9 КБ
ID:5477117
                          Последно редактирано от welderargon; 29-04-13, 20:20.
                          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Аха, то и моето телоподаващо се произвежда в Чехия. Ама с китайски части.

Коментар

Разбрах,мерси за отговорите,вече взех едно такова.

Коментар

Разбрах,мерси за отговорите,вече взех едно такова.
                                Да ти е честит!Безпроблемна и успешна работа!Сподели впечатления за работата на апратчето цена и т.н...
                                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X