Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Е хубаво ама в моя случай в момента на корпус избиват 450в. !!!!! На знам колко mА но не искам и да знам струва ми се неприемливо.Освен на корпус напрежението се отчита и на клема +
    Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Проблема е че големите фирми като обучават сервизите им казват какво кога се сменява, в случая скъп модул, защото не са го направили лесен за ремонт. Gys не са толкова зле колкото ги описвате, продал съм страшно много от тях. Иначе за скъпите ремонти е истина. Ако някой може да ги ремонтира евтино веднага ще му уредя процент от продажбите в замяна. За съжаление няма кандидати.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
        ...... Ако някой може да ги ремонтира евтино веднага ще му уредя процент от продажбите в замяна. За съжаление няма кандидати.
        За съжаление "балъците" ги избиха на фронта.... край на цитата.

За да се ремонтират ти трябва специална пещ за нагряване. Представи си колко пари струва такава....
        Ако някой има то просто няма да му се занимава....

Сменявай направо машини и толкоз.
        АИГ-Заваряване ООД
        Заваръчни апарати "DEL"
        http://www.aigwelding.com
        0889 522 036

Коментар

Абе не е баш така , на IMS или GISMI почти винаги пуква силовия блок .Тук може да кажа и нещо неточно но ще ме поправите , предполагам че всичко идва от неточен контрол на температурата и ......Говоря за този блок по долу ,хайде сведущите в електрониката да кажат колко всъщност струва този блок и ако искаш да поръчаш където трябва ....... Да ми съобщават цифрата от 300 (триста лева) !!!!! за ремонт в Харко ,аде ще ви моля ...... кви пещи кви технологии. За всички е ясно че платка правена от запойващ робот с инфрачервена че даже и лазерна технология не може да се ремонтира не и с гаранция. Просто това което аз чух е цифрата от 50 (петдесет лева) с ДДС и доставка , ако знаеш китаеца който ги прави за французите .Забележете платките за първоначално влагане се правят на друго място може и във Франция но тези за резервни части са чайна меид.
          Прикачени файлове

Коментар

Здравейте на всички пиша само за да похваля един човек .Напълно случайно в момента в който изпращах електрожена в София да го правят ,намерих човек във Варна който съвсем категорично ми каза по телефона "донеси ги ще го оправя". Разбира се човека поиска схемата за да намери липсващите след предишния джигит части и да ги вземе.Свалих я и му я занесох и след два дена , се обажда човека "готов е ела го вземи".Вчера ходих взех го пробвах го идеален и по страното е че човека не ми обяснява колко е било трудно и какъв е джадай и на всичкото отгоре ми взе 70 лв.
            С други думи ако някой от Варна има подобен проблем мога на лични да дам координати на човека .

Коментар

Точно на тая платка дето си снимал невиждам нещо което да не може да се смени !
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Точно на тая платка дето си снимал невиждам нещо което да не може да се смени !
                Платката е термопроводяща, а отдолу е залепен радиатор. Жегата от транзисторите минава през платката, за да стигне до радиатора.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С топъл въздух и малко помощ смятам че ще изкочат !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    С топъл въздух и малко помощ смятам че ще изкочат !
                    С нормална духалка за SMD - тсъ. Единствения начин е да загрееш радиатора поне до към 120 градуса, и отгоре да грееш с нещо друго - например с духалка, на с нисък дебит, за да изплува точно това, което искаш, а не заедно с 10-ина чарка около него.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като го подпреш с 250 вт поялник ще си падне транзистора.
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                        Като го подпреш с 250 вт поялник ще си падне транзистора.
                        След половин час може и да падне. Аз с 2 по 60 вата виждам зор при платка без SMD и корпус ТО-247, без да са върху радиатора си. А тия практически постоянно са си върху радиатора, при това са запоени за него.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          С нормална духалка за SMD - тсъ. Единствения начин е да загрееш радиатора поне до към 120 градуса, и отгоре да грееш с нещо друго - например с духалка, на с нисък дебит, за да изплува точно това, което искаш, а не заедно с 10-ина чарка около него.
                          Технологията е секретна, но ще я споделя.
                          Купува се резервен нагревател за ютия заедно с терморегулатора. Регулираме температурата да е около 130 - 160 градуса, според личното ни усещане. Хеви метъл платката се постава на въпросният нагревател. Като се нагрее, може да се работи с всякакви поялници и "духалки".
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            Технологията е секретна, но ще я споделя.
                            Купува се резервен нагревател за ютия заедно с терморегулатора. Регулираме температурата да е около 130 - 160 градуса, според личното ни усещане. Хеви метъл платката се постава на въпросният нагревател. Като се нагрее, може да се работи с всякакви поялници и "духалки".

Именно. Или ако си щастливец, имащ IR поялна станция, дето си е с нагревател отдолу и всичките му лигавщини, тогава ще е песен. Само дето китайските започват от 1500 лева там.

Коментар

По интересното е че само аз смятах (подведен от техника на Редко който не се занимава с ремонти на платките а само ги сменя с нови) че проблема е в тази платка ,а той не е бил в нея а в тази за управлението.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Именно. Или ако си щастливец, имащ IR поялна станция, дето си е с нагревател отдолу и всичките му лигавщини, тогава ще е песен. Само дето китайските започват от 1500 лева там.
                                Говорех за достъпно решение на проблема. Скъпите са ясни...
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X