От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.
Уби ме!
Значи обичаш да плащаш данък марка. Е, аз не. И никога няма да заобичам. Поне не и до тогава, докато машината, която взимам няма ясни преимущества пред друга, на двойно, тройно или четворно по-ниска цена.
Ми крайно време ти е. Ама, тогава пък се чудя, как така установи че фрониуса е по-добър, щом си гледал китаец само на картинка? 
1. Такива "клиенти", дето не гледат кво си свършил, а колко са ти лъскави работните дрехи, лично на мен не ми и трябват. Модните ревюта са на друго място, пък и не си падам манекенка.
Вярно че човек не трябва да е мърляч, но може да не си мърляч и с китайски електрожен и индийска маска.
2. Да си ме чул някъде до говоря за Einhell по друг начин, освен да ги плюя? Кога най-сетне ще вденеш че има лека разлика например между трабантче и мерцедес, нищо че и двете са правени в Германия? Пък и същите тия машини от темата ги продават за немски, чешки и какви ли още не. Ако искаш ще ти намеря фирма, дето ги продава с други надписи и на двойна цена. Проблема ти е никакъв. Мойто телоподаващо го продават за 3 бона. Ма е чехско, не китайско.
Сега, нали се сещаш щом продават немаркова техника за 3 бона, колко би струвал при същите фрониус със същите параметри. Е, аз машина, струваща 1500 кинта, няма да купя за 5 бона. Няма сила във вселената, която да ме накара да го направя.
После, говорил ли си си с човек, дето сервизира и едните, и другите, щото аз да. Работата е трагична, просто. Пък ти им плащай, щом така ти е угодно. Плащай им един ремонт по 3 пъти, щото "работели по ISO", нищо че реално нищо не са ремонтирали, и нищо че машината ти продължава да не работи.
Първоначално публикуван от sparow
Преглед на мнение
Значи обичаш да плащаш данък марка. Е, аз не. И никога няма да заобичам. Поне не и до тогава, докато машината, която взимам няма ясни преимущества пред друга, на двойно, тройно или четворно по-ниска цена.
Преглед на мнение

Преглед на мнение
Вярно че човек не трябва да е мърляч, но може да не си мърляч и с китайски електрожен и индийска маска.2. Да си ме чул някъде до говоря за Einhell по друг начин, освен да ги плюя? Кога най-сетне ще вденеш че има лека разлика например между трабантче и мерцедес, нищо че и двете са правени в Германия? Пък и същите тия машини от темата ги продават за немски, чешки и какви ли още не. Ако искаш ще ти намеря фирма, дето ги продава с други надписи и на двойна цена. Проблема ти е никакъв. Мойто телоподаващо го продават за 3 бона. Ма е чехско, не китайско.
Сега, нали се сещаш щом продават немаркова техника за 3 бона, колко би струвал при същите фрониус със същите параметри. Е, аз машина, струваща 1500 кинта, няма да купя за 5 бона. Няма сила във вселената, която да ме накара да го направя.После, говорил ли си си с човек, дето сервизира и едните, и другите, щото аз да. Работата е трагична, просто. Пък ти им плащай, щом така ти е угодно. Плащай им един ремонт по 3 пъти, щото "работели по ISO", нищо че реално нищо не са ремонтирали, и нищо че машината ти продължава да не работи.
Коментар