От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.
Уби ме!
Значи обичаш да плащаш данък марка. Е, аз не. И никога няма да заобичам. Поне не и до тогава, докато машината, която взимам няма ясни преимущества пред друга, на двойно, тройно или четворно по-ниска цена.
Ми крайно време ти е. Ама, тогава пък се чудя, как така установи че фрониуса е по-добър, щом си гледал китаец само на картинка? 
1. Такива "клиенти", дето не гледат кво си свършил, а колко са ти лъскави работните дрехи, лично на мен не ми и трябват. Модните ревюта са на друго място, пък и не си падам манекенка.
Вярно че човек не трябва да е мърляч, но може да не си мърляч и с китайски електрожен и индийска маска.
2. Да си ме чул някъде до говоря за Einhell по друг начин, освен да ги плюя? Кога най-сетне ще вденеш че има лека разлика например между трабантче и мерцедес, нищо че и двете са правени в Германия? Пък и същите тия машини от темата ги продават за немски, чешки и какви ли още не. Ако искаш ще ти намеря фирма, дето ги продава с други надписи и на двойна цена. Проблема ти е никакъв. Мойто телоподаващо го продават за 3 бона. Ма е чехско, не китайско.
Сега, нали се сещаш щом продават немаркова техника за 3 бона, колко би струвал при същите фрониус със същите параметри. Е, аз машина, струваща 1500 кинта, няма да купя за 5 бона. Няма сила във вселената, която да ме накара да го направя.
После, говорил ли си си с човек, дето сервизира и едните, и другите, щото аз да. Работата е трагична, просто. Пък ти им плащай, щом така ти е угодно. Плащай им един ремонт по 3 пъти, щото "работели по ISO", нищо че реално нищо не са ремонтирали, и нищо че машината ти продължава да не работи.
Първоначално публикуван от sparow
Преглед на мнение

Преглед на мнение

Преглед на мнение

2. Да си ме чул някъде до говоря за Einhell по друг начин, освен да ги плюя? Кога най-сетне ще вденеш че има лека разлика например между трабантче и мерцедес, нищо че и двете са правени в Германия? Пък и същите тия машини от темата ги продават за немски, чешки и какви ли още не. Ако искаш ще ти намеря фирма, дето ги продава с други надписи и на двойна цена. Проблема ти е никакъв. Мойто телоподаващо го продават за 3 бона. Ма е чехско, не китайско.

После, говорил ли си си с човек, дето сервизира и едните, и другите, щото аз да. Работата е трагична, просто. Пък ти им плащай, щом така ти е угодно. Плащай им един ремонт по 3 пъти, щото "работели по ISO", нищо че реално нищо не са ремонтирали, и нищо че машината ти продължава да не работи.
Коментар