Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
    Най,малкото заради името
    Уби ме! Значи обичаш да плащаш данък марка. Е, аз не. И никога няма да заобичам. Поне не и до тогава, докато машината, която взимам няма ясни преимущества пред друга, на двойно, тройно или четворно по-ниска цена.

Виж китаец несъм.
    Ми крайно време ти е. Ама, тогава пък се чудя, как така установи че фрониуса е по-добър, щом си гледал китаец само на картинка?

А това относно спора,аз лично бих избрал марковото за работа и искарване на пари.Хората гледат с друго око ,като работиш с ейнхил от 100лв . и с фрониус от 1500.
    1. Такива "клиенти", дето не гледат кво си свършил, а колко са ти лъскави работните дрехи, лично на мен не ми и трябват. Модните ревюта са на друго място, пък и не си падам манекенка. Вярно че човек не трябва да е мърляч, но може да не си мърляч и с китайски електрожен и индийска маска.

2. Да си ме чул някъде до говоря за Einhell по друг начин, освен да ги плюя? Кога най-сетне ще вденеш че има лека разлика например между трабантче и мерцедес, нищо че и двете са правени в Германия? Пък и същите тия машини от темата ги продават за немски, чешки и какви ли още не. Ако искаш ще ти намеря фирма, дето ги продава с други надписи и на двойна цена. Проблема ти е никакъв. Мойто телоподаващо го продават за 3 бона. Ма е чехско, не китайско. Сега, нали се сещаш щом продават немаркова техника за 3 бона, колко би струвал при същите фрониус със същите параметри. Е, аз машина, струваща 1500 кинта, няма да купя за 5 бона. Няма сила във вселената, която да ме накара да го направя.

После, говорил ли си си с човек, дето сервизира и едните, и другите, щото аз да. Работата е трагична, просто. Пък ти им плащай, щом така ти е угодно. Плащай им един ремонт по 3 пъти, щото "работели по ISO", нищо че реално нищо не са ремонтирали, и нищо че машината ти продължава да не работи.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Добри, то и аз казвам от опит за Фрониуса и Кемпито... до вчера бях командировка пак и за 6 дена със все приготовленията по заварките направих 80-тина метра корени и пълнеж на 12-ка ламарина по едни тави... както преди 2 месеца пак същото правихме но на друга машина... и все с Фрониуса работя аз защото съм най-търпелив така да се каже иначе от колегите няма кой да го чака пред половин час да охлажда... ами нищо общо с Кемпито като отметната работа за време с 3.2 на 140А... вече за 2.5 там е на 90А и няма грижи Само плюса му е както казах, че пали по-лесно като дадеш на "Cel" заварява по-меко (за начинаещи с Норд ще е голямо удобство)... а това че не е в ред незнам как преценяваш само по външния вид... Това, че е омазан цялия с кюспе и производните му е от естеството на работа, а не как работи и колко дълго
      Моите снимки...
      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
      https://500px.com/ivankoo

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Уби ме! Значи обичаш да плащаш данък марка. Е, аз не. И никога няма да заобичам.

После, говорил ли си си с човек, дето сервизира и едните, и другите, щото аз да. Работата е трагична, просто. Пък ти им плащай, щом така ти е угодно. Плащай им един ремонт по 3 пъти, щото "работели по ISO", нищо че реално нищо не са ремонтирали, и нищо че машината ти продължава да не работи.
        Здравейте,
        И ТУК Мунчо изригна в плюнки.....
        Аз в ролята на Мунчо, ще оплюя дълго и продължително сервизите на маркова техника....... И може би всички до един и нека са си регистрирани по ISO 9000, 9001, или която друга простотия искат. Защото:.....
        1. Поисках от сервиза на КЕМПИ - КИМЕКС, една платка за възможно най-простата им МИГ-МАГ машина. Чист трансформатор кемпоуелд 4000. Обаче за да ти кажат, че тази машина ти струва едни 10 000 лева в нея са заложили от кемпи управляваща платка, която управлява скоростта на вентилатора и кога да се пусне и спре водното охлаждане.
        Та поисках тази платка като резервна част и отговора беше "Ние сме регистрирани по исо 9000 и ФИРМЕНА ПОЛИТИКА Е ДА НЕ СЕ ПРОДАВАТ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ОТ ТАКЪВ ВИД. ДОНЕСИ МАШИНАТА ТУКА, НИЕ ЧЕ Я ПРЕГЛЕДАМЕ И ЩЕ СМЕНИМЕ НУЖНОТО." Занесох аз машината, показах им платката, обясних им проблема, стоя там една седмица и получавам обаждане да си я взема.....и фактура за извършена работа за 450 лева без ДДС.
        Когато отивам - какво да видя: Във фактурата пише - сменени бързи връзки на водното охлаждане (не затваряли добре), сменени водещи колела (били износени) Диагностиа - часове по 30 лева на час, проби - часове по 35 лева начас, труд - часове по 35 лев на час. и никъде нищо за тази платка.....Казват ми "Машината работи пее - нямаш вече проблем." Платих им в брой, защото по тяхното исо било така.
        Товаря аз машината, връщам я на клиента който ми я даде за ремонт, показвам му фактурата от кемпи за да не си помисли нещо, той я пуска и .......О УЖАС....
        След 25 сантиметра шев машината прави същия дефект отново. Ново обаждане в сервиза (кимекс) "не може да бъде! при нас знаеш ли колко я тествахме и нищо!"
        Питам "сменихте ли ми платката" - не разбира се защо да я сменяме!? Казвам ЗАЩОТО ВИ ПОМОЛИХ ДА Я СМЕНИТЕ. "АМА НЯМА НУЖДА БЕ" - АМА МАШИНАТА НЕ РАБОТИ БЕ
        Добре ще я смениме щом толкова държиш само да ти кажа цена....480 лева ако ми дадеш старата платка и 680 ако задържиш старата.
        УВИСНА МИ ЧЕНЕТО...
        Тази платка по основен ценоразпис на КЕМПИ без никаква отстъпка струва 200 евра и то без да се връща старата!!!!
        Какво да ви разправям - измекяри!!!!
        И после ходи във фирмен сервиз.
        Сега ще го накарам Данчо (колкото и да не му е приятно) да открие дефекта и да поправи платката или просто ще я премахна и вентилатора и водното просто ще работят постоянно.

ТА, С МАЛКО ДУМИ - НЕ ХОДЕТЕ В КИМЕКС защото нищо добро не ВИ чака. АКО някой се интересува мога да постна фактурата за да не си помислите че заблуждавам.
        АИГ-Заваряване ООД
        Заваръчни апарати "DEL"
        http://www.aigwelding.com
        0889 522 036

Коментар

Те това за кимекс е общо известно,аз замалко да им стана клиент с едно телоподаващо ,обаждам се по телефона че съм пред магазина на кимекс и искам да си купя телоподаващото за което сме говорили вчера а днес е работен ден и според уговорката и работното време на вратата трябва да са на работа,да ама не ...елате утре,днес няма никой в магазина......да ама да не съм ви длъжен с нещо,палнах джипа и след 1 час бях в енина(ВИКИ-Б),точно в 12:00 на обяд....всички,до един ,касиерка и две момчета се върнаха от вратата и започнахме тестове на машината...платих и обратно за Пловдив !
          Два дни по късно ,за детайлите които изработих с викито на място на обекта за един ден си възвърнах инвестицията .......,а нуждата да закупя инверторно цо-2 беше че просто неможах да закарам струната там !
          Последно редактирано от Roninn; 06-05-11, 23:27.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

И к'во излиза? Цени n-пъти по-високи от други, сервиза и той n-пъти по-скъп, но за сметка на това n-пъти по-калпав. Та, за какво са ми? А на запад са си извоювали име точно защото знаеш че на тая фирма можеш да разчиташ, и че проблема ти ще бъде решен максимално добре и максимално бързо.. Когато това го няма (както е тук), файдата от ползата да имам надпис върху пластмасите, за който повече народ е чувал, отиде та се не видя.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение

но се питам ,като имаш фрониуса ,защо си си купил комбото , а не отиде в делл да ти прикачат телоподаващата приставка . Аз професионално нямам никакво намерение да се занимавам с заваряване.
              Колега нямам фрониус но колегите (другите монтажни групи) Работят с фрониус транспокет 1500 мисля ....Ние сме с чешките Kitin 165 и Kitin 190 които според мен работят по-добре от фрониуса ама ако ме питаш защо ,няма да мога да ти отговоря,освен че са по мощни !И аз никога не съм предполагам че ще ми се наложи професионално да заварявам ,но ето че работата ми се разрасна и сега всички по големи проекти започват първо с заварките,скоро предадохме бул.Бруксел,аерогарата сега започваме 4-ти километър,2 години заварявам из комплекс марица изток,а инъче това не ми е основната дейност,даже напротив,компютри,оптични мрежи,информациони системи,сот,видео и други подобни..Първо си купих Струна 250А която имам и до днес,поради килограмите стоеше в гаража и качването и свалянето ставаше с двама души и поражения и драскотини по колата....Взех инверторно цо-2 поради възможноста за мобилност и поради същата причина с 5 кг. ролка,а като го взех си направих сметката че за още 180 лв. получавам комбото оборудвано и за ММА....що пък не ,те така....!В последствие съм сложил един пакет електроди в отсека с ролката и така имам пълно въоръжение,миг-мма навсякъде,инъче ако знам че ще ползвам само електрожен ,определено предпочитам китина като мобилен и лек !

п.п В 90% от времето работим на агрегати !
              Последно редактирано от Roninn; 08-05-11, 13:30. Причина: допълнение
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Спарки, би ли ми пратил линк с консумативите. Аз ще взема да организирам груповата поръчка на консумативи, понеже си зает .
                Може и на Л.С.

Ето тук съм намерил за плазмата 25 парчета за 18 евро. Според мене е по - ефтино отколкото при "немеца".Доставката е безплатна , но неприятното е , че се чака 30 дена.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...fvi%3D1&_rdc=1

А тази фирма http://www.eshopassistant.com/ ги доставя срещу комисионна от 2евро.

Коментар

А мито+ДДС+такси+EORI+висене по митници? 18-те евро като нищо става 30 и кусур, без да броим загубеното време.

Данчо ми спомена че има консумативи и при него. Ако искате звъннете да питате.

Коментар

А мито+ДДС+такси+EORI+висене по митници? 18-те евро като нищо става 30 и кусур, без да броим загубеното време.

Данчо ми спомена че има консумативи и при него. Ако искате звъннете да питате.
                    Не Спарки - 20 евро е цената до тук -София. Няма ДДС , няма такси , няма висене по митници. Аз чрез тази фирма поръчах Трафимета и го получих чрез Еконт.
                    Тази сутрин говорих с фирмата!

А ако при Данчо има такива - още по - хубаво! Ама мисля , че при него се намират за 50амперовата горелка - не съм сигурен - керамиката беше бяла.
                    Последно редактирано от stilnik; 09-05-11, 11:45.

Коментар

От същия търговец, но с друг магазин, съм си купил и трите машини + всичките консумативи до сега. вЕрвай ми, зависи от това дали митничаря е станАл с гъза нагоре. Носили са ми 3 машини за над 3000лв директно до вратата (китаеца ги пише "мостри"), без да плащам нищо, а друг път съм плащал мито и ДДС за пакетче консумативи.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение008.jpg
Прегледи:1
Размер:103.2 КБ
ID:5275764Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение006.jpg
Размер:95.1 КБ
ID:5275763Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение007.jpg
Размер:123.1 КБ
ID:5275762Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение005.jpg
Размер:118.6 КБ
ID:5275761
                        Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Най-отличителното при викито е звука при работа....

Комбото е 180А на вики

Като ги гледам комбото на вики с електрожена е колкото токоизточника на делл

Проблем с ролките за тела не съм имал никога !

Ето и снимките на викито . Да 180А е - само 20А по-малко е , а точно толкова голямо, колкото 2 телоподаващи приставки на ДЕЛ и цената в магазина е видна на снимката 1658лв. Посочил съм и допълнителния кабел за връзка , които го има и в делла. И сега като го гледам , май няма и окомплектовка за ТИГ , а хората от ДЕЛ я доставят с апарата. Между другото вчера ми се наложи да преработя един нож за ротационна градинска косачка от дясно въртяща - ляво въртяща. На студено обръщането не можеше да се получи - ножа е закален . Тогава на помощ дойде точно ТИГа , подгрях изковах и се получи. Макар и незначително - такава възможност е винаги от полза в една работилница.

Проблем с ролките с викито си нямал , защото сигурно не си заварявал алуминий, пък и точно тази функция "селф контрол" му липсва, така че ти е трудно с алуминия и с викито.
                        Последно редактирано от stilnik; 09-05-11, 12:21.

Коментар

От същия търговец, но с друг магазин, съм си купил и трите машини + всичките консумативи до сега. вЕрвай ми, зависи от това дали митничаря е станАл с гъза нагоре. Носили са ми 3 машини за над 3000лв директно до вратата (китаеца ги пише "мостри"), без да плащам нищо, а друг път съм плащал мито и ДДС за пакетче консумативи.
                          Важното е от къде идва стоката. Ако е от Англия , а тя е от английски адрес - работа за митничаря няма - цената на тази стока до София е 20 евро - това е отговора от фирмата.

Добре де , ако не ми вярваш обади се на фирмата- доставчик.

Коментар

Коя е фирмата доставчик?

Коментар

Коя е фирмата доставчик?

По- горе бях дал линк, ето го пак.
                              http://www.eshopassistant.com/

Коментар

а, така по-бива. Вероятно за евтини неща поне е сигурно че нашите тук няма да въртят номера, щото реално вноса е в UK. И шипинга обикновено е по-евтин до UK.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X