Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Ако няма ,можеш да пробваш да си навиеш от голямата на малката !
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Честито ! На каква цена е ?
      Ами за 990лв,подари ми и редуцил вентил човека,соларната маска ми я даде на 75лв заради покупката на уред,инак е 150лв,взех допълнително дюза 0,8 (че беше настроено за единица),15 кила черна,2 кила алуминиева,че дадох и още някой лев....ама си струва.
      Последно редактирано от belata; 12-05-11, 23:11.
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Ако няма ,можеш да пробваш да си навиеш от голямата на малката !
        Това ще е голяма хамалогия .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          Защо? Просто си правиш нужната постановка с 2 макари.

Единствения минус е че не можеш да я навиеш толкова плътно като в завода.

5кг единица и аз не съм виждал.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            В ранния стадий на днешната демокрация ( когато СО-то не беше толкова разпространено) , все още се намираше заваръчен тел на кангали . Та на ролки сме пренавивали тел 1.2 мм. , с една макара ( кангала на нея ) и самата ролка захваната в патронника на струг . Хамалогията не е кой знае колко .

А иначе , когато става въпрос за тел с диам. 1 мм.. и нагоре , обикновено вече се има предвид професионална работа , при която се гони производителност . В този случай 5 килограмовата ролка е леко неефективна ,затова и производителите избягват такава разфасовка . Не че ако човек си поръча нямат да му направят де , ама трябва да си поръчаш примерно 2-3 тона - иначе никой няма да се занимава в завода .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

За момента не топя големи количества, но когато заварявам времето ми е много кът, а не ми пречи да сменям ролка веднъж седмично.
              Явно трябва да си пренавия за проба и после да го мисля .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Преди 15г. когато си купих СО2 имаще само макари направени от дебела тел за промишлените машини на които имаше по 15-20кг тел 0.8мм. Тогава редовно пренавивах телта на оригиналната макара.
                [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

че те 15 килограмовите в общия случай и сега са така. Поне мойте и двете. Има си и адаптор за вътре, върху който се нахендря "кошницата" с тела. Като си купувах първата 15 килограмова, взех си и адаптера.

"Кошниците" май са по-евтини от макарите. А и истински 15 килограмови макари съм виждал само веднъж. Всичко друго - кошници.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Турската тел в Харко е на пластмасови ролки .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Турската тел в Харко е на пластмасови ролки .
                      Пластмасовата ролка на тела оскъпява крайната цена, но веднъж като си вземеш адаптор - не те е грижа по-нататък.

Машината ти е готова и ще имаш повод за хвалба. (Черпенето се подразбира)
                      АИГ-Заваряване ООД
                      Заваръчни апарати "DEL"
                      http://www.aigwelding.com
                      0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                        Пластмасовата ролка на тела оскъпява крайната цена, но веднъж като си вземеш адаптор - не те е грижа по-нататък.

Машината ти е готова и ще имаш повод за хвалба. (Черпенето се подразбира)
                        Тия дни ще намина да си я взема (и да почерпя) . Адаптори има ли налични ?

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          . Адаптори има ли налични ?
                          Разбира се!
                          АИГ-Заваряване ООД
                          Заваръчни апарати "DEL"
                          http://www.aigwelding.com
                          0889 522 036

Коментар

Вече и аз съм горд собственик на машина произведена от Данчо още се боря да свикна с настройките но машината е повече от перфектна ! На който му трябва лека удобна и многофункционална машина от висок клас Данчо е човека !

Коментар

Ха честито,да си заваряваш с кеф!
                              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Вече и аз съм горд собственик на 3 машини произведени от Данчо.MMA/TIG AC/DC 200
                                MMA-MIG/MAG SELF CONTROL и плазмен резак 50А

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X