Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Поздравления,чакаме снимки от заварки а и ако може на клип да го чуем как работи.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Безаварийно ползване на уреда,за какви стотинки става въпрос?
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        Безаварийно ползване на уреда,за какви стотинки става въпрос?
        Съвсем не е съвсем стотинки , 1600лв. е ! Ама като го чуеш какъв звук има , когато заварява и като видиш рзултата от работата си - тогава не мислиш много ,много за парите! Пък сигурно за апарати от такъв клас -това е цената. Вчера случайно влезнах в магазина на Ташев-Галвинг, и точно на входа има подредени инвертори на различни марки. Та окото ми съзря едно Combo 170. - 170 А монофазно на "Вики "- 1680лв. Веднага го разгледах - отворих дори отсека за ролката. Направи ми впечатление телоподаващия механизъм. Вярно - алуминиев е , но водещата ролка е една - долната, а горната е само прикрепяща , докато при мене двете ролки са зацепени с агренаж така , че воденето на тела е по - сигурно. А иначе като габарит беше колкото две мои телоподаващи приставки -няма как да е по различно - трябва да побира 15 килограмова ролка.

Така че , ако ме питаш за цената - качество , мисля , че съм на оптимума.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          ....Консумативите ще ги поръчаме. Ще гледам да отида и при Данчо да ми даде конкретни цени и ще ви пратя на лично какви са при него. Ако искате и сами си говорете с него. Ако нещо не ви устройва, тогава ще мислим за друго, но поне още месец ще съм затрупан с работа, и освен за консумативи, за друго няма да мога да съдействам......
          Спарки, би ли ми пратил линк с консумативите. Аз ще взема да организирам груповата поръчка на консумативи, понеже си зает .
          Може и на Л.С.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
            Ама като го чуеш какъв звук има за делл става въпрос !
            Най-отличителното при викито е звука при работа....
            Та окото ми съзря едно Combo 170. - 170 А монофазно на "Вики "
            Комбото е 180А на вики

А иначе като габарит беше колкото две мои телоподаващи приставки
            Като ги гледам комбото на вики с електрожена е колкото токоизточника на делл

Проблем с ролките за тела не съм имал никога !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Е , дойде време и аз да се похваля. Най сетне получих това ,което чаках - инверторно телоподаващо на фирмата "ДЕЛ". В комплекта влизат инверторно токозахранване 200А , с възможност за ТИГ и ММА/ заварява черни и цветни метали (без алуминии) с волтфрамов електрод в среда аргон и заварка с обикновенни електроди/ и телоподаваща приставка за ролка от 5 и 15кг. , която може да заварява алуминии в онзи режим " селф контрол" , при който качествата на заварката се конкурират с тези направени с ТИГ АС/DC. За сега съм го пробвал като телоподавщо и искам да ви кажа , че апарата пее като работи , няма пръски, въпреки че е на ЦО2. Правя сравнение със Струна 170, която ползвам от петнадесетина години. Фирмата дава гаранция и подръжка на деня .

Намирам за много удачно разделянето на токоизточник и телоподаваща приставка, тъй като ако искаш да работиш с електрожен - откачващ апарата от конзолата и действаш!

Като започна с алуминия , ще пиша за впечатленията си . За сега съм много доволен от придобивката, и още повече ,че е българско! - дано не се разваля, пък и да се развали - няма страшно -Данчо е насреща!

Ето и някои снимки направени с телефона.

[ATTACH=CONFIG]326768[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326767[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326766[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326765[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326764[/ATTACH]

Честито,тва си е машинка мечта....има си всичко,направо се замислих дали да не отнеса и аз една такава!
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Най-отличителното при викито е звука при работа....

Комбото е 180А на вики

Като ги гледам комбото на вики с електрожена е колкото токоизточника на делл

Проблем с ролките за тела не съм имал никога !
                Може би говорим за различни неща. Това , което видях в магазина е точно такова каквото съм го описал, а това за звука , съдейки по клипа който си дал , няма нищо общо с ДЕЛЛа. Ще направя клипов и ще се увериш!

И за да не си говорим празни приказки , утре ще снимам Комбото на Вики , за което съобщавам.

Коментар

Ок.Попаднал си на точния човек за спор,звука от клипа не е определящ,викито съска....Това не значи че делл не са добри но не си мисли че са нещо особенно,едно сравнение на практика би показало предимствата и недостатъците на двете машини !Телоподаващо като телоподаващо,кво толкоз.........!
                  Аз си мисля че за непрофесионална употреба две машини е неудобно.....Елктрожена ти е доста по голям от чист такъв,аз постоянно се местя при работа....правя скари,арматура за колони,врати гаражни,подпори и разни строителни работи в двора та постоянно се омотавам в кабели....
                  Последно редактирано от Roninn; 03-05-11, 20:50.

Коментар

Честито,давай по бързо клипче да го чуем,аз заварвах с него във фирмата,но друго си е да го чуеш на по продължителна работа.Чакаме клипчето.

Коментар

И за да не си говорим празни приказки , утре ще снимам Комбото на Вики , за което съобщавам.
                      Най вероятно имаш в предвид това...то е само цо-2 15 кг. ролка ,без електрожен !И е доста обемисто !

Това е 180А Цо-2 с електрожен и малка ролка 5 кг.и кажи речи два пъти по малко от горното ! Снимката е произволна от нета ...Моето е 180А но кутията е същата !

Коментар

Ок.Попаднал си на точния човек за спор,звука от клипа не е определящ,викито съска....Това не значи че делл не са добри но не си мисли че са нещо особенно,едно сравнение на практика би показало предимствата и недостатъците на двете машини !Телоподаващо като телоподаващо,кво толкоз.........!
                        Аз си мисля че за непрофесионална употреба две машини е неудобно.....Елктрожена ти е доста по голям от чист такъв,аз постоянно се местя при работа....правя скари,арматура за колони,врати гаражни,подпори и разни строителни работи в двора та постоянно се омотавам в кабели....

А, имаше още един от форума , който обичаше да спори за Франция и се отказа. Но по същество- за мене е по-удобно ,когато ми се налага да заварявам с електрожен , на 5м височина да кажем , стоманени рамки , да ползвам чист електрожен с тегло 5-6кг, , без да допълнително телоподаващото устройство с тегло + 5кг в най- добрия случай. Все пак не забравяй , че делла е 200А и съвсем не е по- голям от друг 200амперов аналог - всички са с еднакъв произход - но на делла са правени доработки с големината на кибритена кутийка. Колкото до телоподаващото е телоподаващо - да , но с тази разлика , че делла разполага с функция "селф контрол" и заварява алуминии както се заварява с ТИГ АC/DC , само че с много по - голяма скорост/ Справка поста на колегата Владо_ТС/ , и именно тази функция позволява при работа с каргон до 50/50 отсъствието на каквито и да са пръски по детайла.

И не изпадай в заблуда , апарата има точно толкова кабели , колкото и Комбото - захранване , маса и шланг за телоподаващо!Когато го ползваш като електрожен - точно толкова колкото има и електрожена - + и - кабели и захранване.

И едно уточнение -аз съвсем не съм рекламно лице на фирмата ,а съвсем обикновенно споделям мнението си за придобитата машина. Нека колегите да са осведомени ,че има и такова животно! Всъщност , който се интересува повече, може спокойно да потърси инфо от самата фирма.
                        Последно редактирано от stilnik; 03-05-11, 21:43.

Коментар

А....чакай малко...В спора се ражда истината и това е много важно,аз не се отказвам лесно,казвам че и на 5 м и на 30 метра както и на 325 метра в моя случай е по удобно и лесно да работиш с 3.9 кг. електрожен.
                          Апарата в твоя случай като телоподаващо има повече кабели от колкото едно комбо ,ти не се заблуждавай ,как по точно прехвърляш безжично тока и напрежението от токоизточника към телоподаващия апарат,защото кабела на комбото си е вътре и не се спъваш между двете кутии както в твоя случай !

п.п Не съм ничие рекламно лице а селфконтрол потребител и както е казал батето,скучно ми е само там където ме няма !

Поработи малко и ще се увериш колко е неудобна тази комбинация.....Помисли как да ги качиш на една стойка като фрониус...
                          Последно редактирано от Roninn; 03-05-11, 21:52.

Коментар

А....чакай малко...В спора се ражда истината и това е много важно,аз не се отказвам лесно,казвам че и на 5 м и на 30 метра както и на 325 метра в моя случай е по удобно и лесно да работиш с 3.9 кг. електрожен.
                            Апарата в твоя случай като телоподаващо има повече кабели от колкото едно комбо ,ти не се заблуждавай ,как по точно прехвърляш безжично тока и напрежението от токоизточника към телоподаващия апарат,защото кабела на комбото си е вътре и не се спъваш между двете кутии както в твоя случай !

п.п Не съм ничие рекламно лице а селфконтрол потребител и както е казал батето,скучно ми е само там където ме няма !

Поработи малко и ще се увериш колко е неудобна тази комбинация.....Помисли как да ги качиш на една стойка като фрониус...
                            Колега , ама те фирмено са на една стойка и позволяват да бъдат разделяни - във фирмата работят инженери с висок технически потенциал!

Колкото до кабелите - от това , което съм видял , за Комбото - имат една кабелна силова връзка , отпред , на фасадата на уреда - точно толкова има и делла, + едно мостче за управлението на теленото( за сега не е безжично). Писах преди ,за да не спорим излишно - ще го снимам утре това комбо за да не разводняваме темата.

А сега ми кажи , как ще понесеш комбото на 5 , 10 или 325м височина , ако ти трябва да заваряваш с електрожена? Или ще трябва и аз да си купя още един електрожен (фрониус ) за да свърша работата? Аз делла като електрожен от порядъка на 5-6кг. мога да го кача където ми трябва.

Съвсем не си мисля ,че си рекламно лице , но се питам ,като имаш фрониуса ,защо си си купил комбото , а не отиде в делл да ти прикачат телоподаващата приставка . Две машини в един корпус са по подхоящи за стационарна работа.

Малко ирония долавям в употребата на селф контрола , но сигурно за да заваряваш алуминии ще си купиш и едно ТИГ АС/DC puls апаратче. Аз професионално нямам никакво намерение да се занимавам с заваряване. Възможностите на делла надхвърлят с много очакванията за любителска работа , а за комбинацията качество , функционалност и цена не виждам аналог!

Коментар

Най вероятно имаш в предвид това...то е само цо-2 15 кг. ролка ,без електрожен !И е доста обемисто !

Това е 180А Цо-2 с електрожен и малка ролка 5 кг.и кажи речи два пъти по малко от горното ! Снимката е произволна от нета ...Моето е 180А но кутията е същата !
                              По- скоро прилича на първото ,само че е комбо. Сега като гледам каталога им , може и 180А да е, но за размерите съм сигурен - точно толкова колкото две мои телоподаващи - с две думи голям куфар. - много е широк и предполагам ,че ще е труден за носене. А иначе е телено , мма и тиг и точно на фасадата има силов кабел за обръщане на поляритета.

Ама с 5кг ролка дедо и баба знае . При дел с 5кг ролка апарата е голям колкото два твои фрониуса!
                              Последно редактирано от stilnik; 03-05-11, 22:52.

Коментар

Колко струва тази приставка към фрониус ,колега?
                                Имам фрониус, правил съм сравнение с доста апарати и по думи на познати заварчици, са найстина добри за работа на неудобно-високо,тесно и т.н,колкото и да ми ги фалите ,особено Спарки -китайско- та китайско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X