Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Дано никога не ти се разваля фрониуса ще ти съдерат поне 9 кожи във фирмения сервиз . Китайските машини са направени грамотно и най вече ремонтопригодно за нашите ширини няма многослойни платки и SMD монтаж . Служебното ми Gismi 165 е същата работа дано не се чупи . За мен модулния принцип на машините на ДЕЛ е много по удачен ползваш когато къквото ти трябва .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
      Колко струва тази приставка към фрониус ,колега?
      Имам фрониус, правил съм сравнение с доста апарати и по думи на познати заварчици, са найстина добри за работа на неудобно-високо,тесно и т.н,колкото и да ми ги фалите ,особено Спарки -китайско- та китайско
      Здравейте,
      За сега тази приставка не е предвидена да се слага не други машини, защото управлението е различно и по различен наин. Би отнело твърде много време да се разработва за всяка машина такава приставка, а на пазара в България има изобилие от марки.....

Машината не страда от излишък на кабели в които можеш да се омотаеш.

Елате и пробвайте селф контрола и тогава направете разликата. Щото иначе от "Искъро по-дълбоко нема и от Витоша по-високо".......
      АИГ-Заваряване ООД
      Заваръчни апарати "DEL"
      http://www.aigwelding.com
      0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
        Здравейте,
        За сега тази приставка не е предвидена да се слага не други машини, защото управлението е различно и по различен наин. Би отнело твърде много време да се разработва за всяка машина такава приставка, а на пазара в България има изобилие от марки.....

Машината не страда от излишък на кабели в които можеш да се омотаеш.

Елате и пробвайте селф контрола и тогава направете разликата. Щото иначе от "Искъро по-дълбоко нема и от Витоша по-високо".......
        А за този модел машина има ли такава приставка ?

LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Спарки, би ли ми пратил линк с консумативите. Аз ще взема да организирам груповата поръчка на консумативи, понеже си зает .
          Може и на Л.С.
          Ето линка:
          http://www.stahlwerk-schweissgeraete...nd-plasma.html
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

колкото и да ми ги фалите ,особено Спарки -китайско- та китайско
            Не ти ги хваля. Просто фрониуса не дава нищо повече от китаец със същия ампераж. И теглата са им еднакви даже. Другото е данък марка. Ма ти си знаеш де...
            Фрониус имат много хубави машини, ако говорим за висок клас техника. Не че ниския клас са калпави, но просто са ултра скъпи за това, което предлагат. Кабелите нестандартни, ръкохватките нестандартни, консумативите нестандартни.... Айде нЕма нужда!
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
              А за този модел машина има ли такава приставка ?

За тези машини ще стане, НО НЕ ВЕДНАГА.
              Имат малки разлики и ще трябва да се напасва, иначе по принцип - ДА!
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                За тези машини ще стане, НО НЕ ВЕДНАГА.
                Имат малки разлики и ще трябва да се напасва, иначе по принцип - ДА!
                Колко ще отнеме като време?
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Колко струва тази приставка към фрониус ,колега?
                  Имам фрониус, правил съм сравнение с доста апарати и по думи на познати заварчици, са найстина добри за работа на неудобно-високо,тесно и т.н,колкото и да ми ги фалите ,особено Спарки -китайско- та китайско
                  Хах... Добрии, да не тръгна да хваля пак Фрониус-а ниския клас колко им е душицата в сравнение с Кемпи ниския клас.. а даже Кемпито е по-леко от Фрониуса и със 100лв. по-евтино (на Фрониуса плюса му е само че има още една опиця за електрониде и работят малко по-меко)... иначе като почна да пълня с 3.2 и за нула време изгасва и чакам 10мин. поне за да охлади.. Кемпито двойно повече изкарва и двойно по-бързо охлажда... Иначе днеска напънах малко моето китайче с 3.2 и с 4.0мм. норд... ами за 2 часа светкавици почти постоянно... нито помен и от запотпляне въздуха от вентилаторите
                  Моите снимки...
                  https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                  https://500px.com/ivankoo

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
                    Хах... Добрии, да не тръгна да хваля пак Фрониус-а ниския клас колко им е душицата в сравнение с Кемпи ниския клас.. а даже Кемпито е по-леко от Фрониуса и със 100лв. по-евтино (на Фрониуса плюса му е само че има още една опиця за електрониде и работят малко по-меко)... иначе като почна да пълня с 3.2 и за нула време изгасва и чакам 10мин. поне за да охлади.. Кемпито двойно повече изкарва и двойно по-бързо охлажда... Иначе днеска напънах малко моето китайче с 3.2 и с 4.0мм. норд... ами за 2 часа светкавици почти постоянно... нито помен и от запотпляне въздуха от вентилаторите
                    Aaa, ше се сетите! Аз от колко време ви го разправям това, ама не вярвате, додето не откриете топлата вода за n-ти път.

Та аз пак да питам, какво ми дава маркова техника нисък клас повече от китаеца, освен по-празен джоб?

Коментар

Иванчооо тоя фрониус твоя не е за сравнение,нещо не е в ред.Миналата седмица заварвах едни маси ,с 3.2 ,понеже ми беше свръшило всичко , 30електрода един след друг, повече от пускането на вентилатора не е имало , а за исключване дума неможе да става.
                      Чакам един приятел да ми даде 4мм. електроди и ще пробвам да го угася да ви докажа,че щее много трудно. С 3.2 предполагам е невъзомжно, при заварка на 150амп. с 4мм. вентилатора се включва на 1/3 от електрода, предполагам ще искара понее 5-10електрода , а дори и повече.

Коментар

Иванчооо тоя фрониус твоя не е за сравнение,нещо не е в ред.Миналата седмица заварвах едни маси ,с 3.2 ,понеже ми беше свръшило всичко , 30електрода един след друг, повече от пускането на вентилатора не е имало , а за исключване дума неможе да става.
                        Чакам един приятел да ми даде 4мм. електроди и ще пробвам да го угася да ви докажа,че щее много трудно. С 3.2 предполагам е невъзомжно, при заварка на 150амп. с 4мм. вентилатора се включва на 1/3 от електрода, предполагам ще искара понее 5-10електрода , а дори и повече.
                        Китаеца при 150 ампера е с ПВ 100%, демек ще изкара безкрайно дълъг електрод 4-ка. А струва колкото кутията на Фрониуса ти.

Коментар

Трудно ще сработи защитата на фрониуса 150 А -я...Не е нищо особенно, но 1/4 от заварчиците си вадят хляба именно с тези машини !
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Това се опитвам да обесня, но както и да е,няма да споря,защото винаги се стига до това ,че китаеца е по добър-И аз казвам ,че е добър,НО,не колкото фрониуса

Коментар

Това се опитвам да обесня, но както и да е,няма да споря,защото винаги се стига до това ,че китаеца е по добър-И аз казвам ,че е добър,НО,не колкото фрониуса
                              Казвак как да си ги мериме!

И пак да питам, конкретно, с какво е по-добър? Отговор така и не получавам до сега. Или е по-добър щото си е твоя?

Коментар

Най,малкото заради името , а това ,че е мой изобщо не е е за сравнение.Не е единствения инвертор ,който пипам ,така ,че имам що годе някъква обща представа.Виж китаец несъм.А това относно спора,аз лично бих избрал марковото за работа и искарване на пари.Хората гледат с друго око ,като работиш с ейнхил от 100лв . и с фрониус от 1500.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X