Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми при избирането на дизелов бенц w124

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Помогнете ми при избирането на дизелов бенц w124

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
    ....че под сняг разбирам от 40-50 см нагоре, да го удърви един месец на най-високи дневни температури -5, -10°С, нощем -20 ....
    На такива условия ако снега не е утъпкан и с 37ци не мож да караш.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

То затова по това време града утеснява, остават само главните улици и свиеш ли половин метър встрани се излиза с помощта на 2-3 пешеходци. Най обичам зимата докато се мотая да вадя закъсали хорица, поне да свърша нещо полезно.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Колеги тъй като се каза че мерцедеса зимата го нямало хич а аз съм виждал един приятел със w210 2.5td 150 коня как гази в дълбок сняг и няма оставане. Ето един клип в който снега е достатъчно дълбок а мерцедеса не остава http://www.youtube.com/watch?v=15aNaski_1I значи мерцедесите не са толкова п`кливи в снега както ги говорят.
        Не вярвам на жени и спирачки !

Коментар

Правиш ли разлика между това и 2.4 тона 270 коня автомат?Между Мерцедес и Мерцедес?Там където минава Мерцедеса минава и Бавареца и Опела,там където минава Ауди или Баварец копач........ти трябва Щаер или ти остават мечтите да минеш.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Бати пада,някой да зачисти моля
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Пресен 10 см. сух сняг - тука и с летните гуми ще мина, говорим за СНЯГ, наклони, коловози, все неща дето на тоя клип ги няма. Вчера сутринта едвам качих един баир, че сега през деня топло, вечер студено и пада една роса - като взе да боксува аха да се връщам за засилка, пак казвам сняг няма, роса, леко замръзнала тук там.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

Ако има ASD не би трябвало да има проблеми зимата със хубави гуми,даже се носи слух,че АСД-то има и минимален % шпер когато не е включено.Свидетел съм как бмв 3-ка с ревизиран LSD диференциал катери байри на сняг дето опел с хубави гуми не може.
                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Аз пък съм свидетел как на 2 пръста сняг с хубави зимни на леко баирче стои и пъшка с всичките си 330 коня автомат без значение какво има и какво е изключено.Ако е ръчка със 100 и няколко дизел друго казва,Баварец тройка ако му махнат задните гуми и ако се напъна малко ще го набутам на задната седалка,то Баварчето тежи на половина почти от това което аз имам в предвид.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Най-тежкия Бенц, който съм карал (карам) е W210 - е500. Зимата определено не му е силната страна. А гумите уж са хубави. Може би съм разглезен от 4х4, ама...
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Е от карача е тук макар и тоя да има повече от един и уж да знае как се кара това.

http://m.youtube.com/watch?v=8flZzhzP1i0

Пробвай го това зимата из Драгалевци/Симеоново и ако не му биеш катинара на гаража е ма де съм.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Той карача че го запънал тоз волан едно, ама после пак ме питайте що си взех с ръчна кутия...голям кеф бил автомата...ще проверя след време кефа, ама на W211 E500 4MATIC, ама чакам да станат по 5 бона, e и да има живи бройки де
                        Ford Maverick II 2.3 XLT
                        Ford Mondeo MK5

Коментар

Автоматът не е пречка, стига да знаеш какво правиш с него Едната ми джипка също е хавтомат и си я клатя както си искам.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аз не съм карал и затова не посмях да си взема. Ама моя труп не мога да го лашкам, пробвал съм и с 2 бр. помагачи, не става. Иначе Полото го лашвам 2 пъти и излизам от пряспата. Това не значи, че не си уважавам мерца, просто не е кола за зимата.
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

Еле ако учи как го караш тоя автомат и се адаптира,качиш се и то се адаптирало за суха магистрала,а ти искаш в снега да гази.Не казвам,че не става,то и аз като си обръсна краката ставам ебати спицата ма някак си не ме търсят за по кафенце,искат и цици.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Здрaвейте,много фенове не бенц имaло тук. Благодарение нa по старите модели им се носи доста слaвaтa.Преди няколко години ми писнa дa си кaрaм джипа всекидневно,a и без това женaтa и тя стaнa шофьоркa и ми трябваше вторa колa.Закупих бенц по точно бейби бенц 190 2.5д 92г.
                                Внесен през 95 от германия, ел люк кожен салон,сaмонивилирaщо зaдно окaчвaне.Колaтa си е стaрa у нa доста км.нa вторaтa зима спря дa пaли и започна дa стaвa весело.
                                След измерване нa компресия стaнa ясно всичко,после с доста голям зор намерих мотор. Тук сa кът, изнасят ги зa мaроко и aфрикa.
                                След подмяна нa мотор и рaзни други дето не ги смaтaме никaгa кaто дрaснa чертaтa и стaвa стрaшно.Познaвaм колaтa си много добре,след като поработих доста по нея в крaйнa сметка не съжалявам зa покупката. Относно пaркирaне и разход 190 Имa доста предимство, с един резервоaр минaвaм 1000км(60-65л)
                                Единствено не ме кефи че нa бaир е зле много зле.Имaм и Вито 109 пaк 90кс но там е другa бирa нямa сравнение с ОМ602.
                                Поздрaви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X