Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми при избирането на дизелов бенц w124

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Помогнете ми при избирането на дизелов бенц w124

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
    Здравейте колеги имам въпрос относно м111 моторите (2.0 и 2.2 16 клапана) при 124-ка.Защо има се носи толкова лоша слава на тези мотори?Поразгледах и видях,че ел инсталацията се скапва,комутатори и тем подобни...Как стой въпроса с ел. инсталацията при по-старите мотори (2.0 и 2.3 122 и 136 коня)?Какви проблеми могат да се очакват при тях?Насочил съм се в далечното бъдеще към 124-ка и съм си го поставил за цел да притежам такъв автомобил един ден...много ми допадат купетата а те са само с бензинови мотори.
    Поздрави
    Имат лоша слава щото са куци коне . Лично мнение - за това купе поне 6 цилиндъра, разхода на гориво не е кой знае колко повече.
    Сега сериозно - мисля проблема им е същия като на моя - компа, като остарее и почва да прави проблеми, лекува се лесно и не много скъпо, тоя филм го играх миналата година, при мен беше малко по-сложно, но аз си знам че моя е малко екзотика. Мисля, че 2 - 136, 2.2, 2.8, 3.2.... им е един проблемът с комповете.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Да 2.0 16v 136h.p. е наистина слаб за w124, обаче има доста хора, които си карат такива бенцове, както и 2.0 чист дизел бенцове, яваш яваш дето се вика. Преди 30 години волга 101 коня е била бегачка . Аз покарах w124 двуврат със 136 коня и то на газ, честно да кажа чувството което изпитвах докато управлявах самия автомобил надделя над това, че примерно някой голф 90 коня ще ме накаже из града
      Не вярвам на жени и спирачки !

Коментар

Аз с моя съм правил старт на светофар с Октавия, 105 коня дизел и доста време вървяха на едно, е вярно не ми влезе втората от раз, но сравнението показа, че турбината си казва думата.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X