Обява

Свий
Няма добавени обяви.

F 16 Viper

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
    Аз пък си мислех, че изтребители ни трябват за да си защитаваме родината.
    .
    XaXa..
    интересно чувство за хумор имаш....

от кого
    с какво,
    кой???????

Предполагам говориш за Русия, щото единствено орките са ни обявили за неприятелска държава. (това е ОК)
    1 самолет пък бил ф16 , сила си е като се има с какво боклуци разполагат в долната земя.
    Нашата "армия" е това вече е пълна глупост. Дебели идиоти възхваляващи по цял ден Могучая....
    Всъщност като се сетя тук каква тема имаше за без аналоговия танк ......идиоти си имаме, много

Коментар

• .....нЕкой ако се чувства част от авиацията да си сипе едно
      П.П. Ф16 бил паднал "там" баси бързообучени бързопадащи
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        .....нЕкой ако се чувства част от авиацията да си сипе едно
        П.П. Ф16 бил паднал "там" баси бързообучени бързопадащи
        Така става като си купиш американски самолет
        Това дали си го чул
        Някой казаха че се ползват само като ПВО с картечница срещу дронове.

Не е точно по темата, ама След цирковете с митата на тръмп тука има тука нема, американските борси направиха лупинг, В резултат няколко негови приятели направили милиарди за ден, но много ама много хора се набълбукаха ..
        Още по интересно че франсетата стават все по желани

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Желани желани колко да са желани без пари ? Във Франция и Германия правителства паднаха защото не успяха да направят бюджет с що годе приемлив дефицит . Така че това което на едро обещават на Украйна не виждам от къде ще дойде .

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение

Това дали си го чул

Не е точно по темата, ама След цирковете с митата на тръмп тука има тука нема, американските борси направиха лупинг, В резултат няколко негови приятели направили милиарди за ден, но много ама много хора се набълбукаха ..
        Доста скъпа картечница предвид цената на самолета и полета

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Нищo не е без пари,зора просто е истински и го усещат
          Последно редактирано от BENZBOSS; 13-04-25, 20:49.

• trapper
          trapper коментира
          Редактиране на коментар
          До колко са им "без пари" ще се разбере скоро, щото "безплатен обед няма" и "кога пи виното нИ рИва, а сега рИвеш" (българска гларуска поговорка).
          Ще стане като "що ги ручахме жабетата".

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          То с американската стана . Кръчмаря донесе сметката .Сега да видим кога и европейския ще им я удари от масата .

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение

Това дали си го чул

За митата си прав, но ми трябваше време да се усетя че е гигантсска борсова спекулация в основата + каквато друга странична печалба направят.
        За дроновете - трудно мога да кажа мнение, след стрелба по земна цел и късно излизане от атака случвало ми се е да кърпим 23-ки , по бавно движещ се заряд ( незнам колко килограмов ) да стреляш с високоскоростна машина на подход ъъъъ не съм пилот, но малко ми се струва тъпо
        А Миража с Ефката не е като да се качих от Форд на Пежо и цялата газ ........... (кафе)
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Май резила не е толкова голям последно с половин уста признават че руснаците са го свалили . Покрай ултра технологиите украинците прилагат езически обичаи против уроки . https://dzen.ru/a/Z9sYuRQW3ADL-C8R
          Последно редактирано от sek.1; 16-04-25, 08:53.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          А такаааааа,сега самолета ли е виновен или руснаците са без аналог?

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Незнам както се палят вашите танкове така и самолетите ви нещо не се задържат много във въздуха . Босе кажи това по заводско предписание ли е да се гори пиано ? Нещо съм отървал момента нашите да са го правили като долетя нашия в Граф Игнатиево .
          Последно редактирано от sek.1; 18-04-25, 07:49.

• Този е на руската сметка: https://rusvesna.su/news/1744466454
        (нещо обърках, трябваше да е коментар).

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Спарки защо според теб Израел води най дългата война в историята си ? Защо при положение че характерното за цялата им история като държава е че Израел всички войни с къде къде по силни противници са ги приключвали за дни . Тая нещо им се закучи трета година при положение че камък върху камък не остави тяхната артилерия и авиация в Газа . За гумата като защита явно на тия които са под нея не им е толкова смешно . Ти друго по ефективно решение имаш ли ? В момента и двете страни импровизират с подръчни средства и това явно върши някаква работа . Няма ли нищо от горе гори след първото попадение . Като гледам украинците също не се притесняват да развалят страховития външен вид на Абрамс . Толкова години реклама отидоха на вятъра . https://www.bitchute.com/video/bAtu13Sj5CRj
          Последно редактирано от sek.1; 16-04-25, 06:14.

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Не е въпроса аз дали имам решение или нямам. Клипчетата ти не доказват нищо от тезите ти.

Да, много е вероятно ако между мен и гърмяшата наблизо лимонка, има най-тривиална транспортна лента, да се отърва с никакви или почти никакви поражения. На клипето се вижда това - "пляк" от маломошен боеприпас, който и на танк без гумена броня не е ясно дали и боята му ще обели. Как нещото се справя при попадение от Javelin или друго подобно, с което буквално ги попиляха като си бяха повярвали че са безсмъртнии и ще приключвт войната за една вечер, на клипчето НЕ СЕ вижда.

Не е въпроса в "развалянето на външния вид" и кой го прави. Не е важно дори дали работи или не. Клипчетата ти, с които се опитваш на продкрепяш тезите си, не вършат нищо за това. Твърдиш че танковете изкарвали по 1-2 попадения, после пускаш клипчета, на които не се вижда НИТО ЕДИН унищожен танк. Твърдиш колко ефективна била гумената броня, после пускаш клипче, на което изпляхва мижав боеприпас. Последното клипче дори доказва точно обратното - за да се стигне до пленяване на тоя Абрамс, явно импровизациите с подръчни средства не са сработили. Е ми и украинските явно не сработват точно колкото и руските. И в двата случая импровизациите в стил "цигански катун" показват най-вече безсилие. Само дето ако при украинците въпросното безсилие е по обективни причини - недостиг на всичко, от жива сила до техника, плюс беззъби съюзници "бизнесмени", то при руснаците, както винаги, е чиста глупост в порядъци и размери, които нормален човек изобщо не е в състояние да си редстави.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Спарки слава богу че по нашите глави не се сипят такива "мижави" боеприпаси и не трябва да установяваме колко е здрава отгоре танковата броня . Прострелял съм и съм взривил сигурно няколко хиляди образци и корпуси и знам какво пиша .

• Това е мижавия боеприпас . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250417_062327_064.jpg
Прегледи:271
Размер:563.6 КБ
ID:6996120
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Това е мижавия боеприпас.
          Еми мижав е. То и пушек не може да вдигне като хората. Не знам какъв е точно - това се вижда. Не го виждам да може да нанесе поражения дори отгоре, освен ако не падне през отворен люк или не пробие резервоар или нещо такова.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Еми мижав е. То и пушек не може да вдигне като хората. Не знам какъв е точно - това се вижда. Не го виждам да може да нанесе поражения дори отгоре, освен ако не падне през отворен люк или не пробие резервоар или нещо такова.
            Спарки съвременните барути и експлозиви са практически бездимни и пушек се вдига само като ударят земята и е сухо . Така че по този признак преценка за силата на взрива не може да се направи .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Спарки съвременните барути и експлозиви са практически бездимни и пушек се вдига само като ударят земята и е сухо . Така че по този признак преценка за силата на взрива не може да се направи .
              Как и да си въртиш гъза, все ще ти е отзад. Няма нищо "съвременно" в бездимните експлозиви. Клипчета колко пушех прави РПГ, мина и лимонка не е като да са дефицитни. Ама и това не е най-важното - ВИЧКИ видими ефекти от въпросния боеприпас са мижави. Даже вятър не направи дстатъчно. Транспорната лента се вее повече от обикновения вятър.

Не мога да кажа какъв е - прилича на такъв от минохвъргачка или "тръбен" гранатомет, но малоразмерен. Малоразмерен, защото пълноразмерния, изстрелян от щатната устанопвка за него, прави това, дори да не се взриви:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:luck.jpg Прегледи:0 Размер:129.7 КБ ID:6996307

Ама за това, му трябва поне скорост. Скорост това от клипчето няма, при пускане няма и от къде да придобие, защото няма и маса. Като няма маса, значи не съдържа и кой-знае какъв заряд. И в крайна сметка нито може да порази целта кинетично, нито заради мижавия си заряд.

ПП: Изобшо не споменавам че на същот клипче се вижда и колко дим прави, и какви щети причинява изтински боеприпас. Прилики с тия еърху гуменото чудо на руската изобретателност - нула.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Как и да си въртиш гъза, все ще ти е отзад..
                Обясни го това на този
                Или пък ни кажи как втората армия в света ползва китайски голф колички.

ПП понеже си разбиращ, Оригиналът на Панагюрското съкровище се завърна у нас от САЩ
                Какво се оказа , Американците са запалили зелия Лос Анжелес напразно

Коментар

• trav, от последния ти пост нищо не разбрах. Ако от нещо разбирам, то е физика, механика, жици IT, не и от военно дело, боеприпади и прочие. Коментирам какво се вижда на клипчетатa. Толкоз. В тоя контекста нямам никаква представа кой е тоя на снимката.

Коментар

• Другари, втора машина щяла да идва до два дни напук на всички, които твърдяха, че няма да видим самолети.

На въпроса дали турците ще имат F35, за сега по-скоро не. Гърците ще ги имат преди тях за техен ужас. Ние сме встрани, нямаме толкова пари, защото ги крадем.

Коментар

• Не ни и трябват,ние пилоти нямаме, летището не можем да оправим пък 35ци

Дронове- морски и летящи келикандзери,много повече работа ше свършат ако си говорим за военни,а не полицейски задачи
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

• С тия продънени от русофилистици служби и армия, F35 ще получим като стане безинтересен даже за руснаците. Разбирай - 20 години след като тръгнат да го пенсионират в полза на нещо по-ново.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X