Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
    Голям запой е било! Няма ни вест ни кост от колегата.Сигурно още реанимира.

Вече се оправям и се замислям да започвам довършителните работи по машината. Ще бъда на линия вече.

Коментар

Вальо, дай снимки от завършването на машината!

Коментар

Първоначално публикуван от miroslav_bsl Преглед на мнение
        Вальо, дай снимки от завършването на машината!

Чакай да дойде лепенката за гърбъ на облегалката да я сложа и да направя задната седалка ще пусна снимки а ти най лесно можеш да доидеш да видиш как е .

Коментар

много ме кефи тая машинка.

Коментар

Далеч си ми да дойда с СКАЛПЕЛ .
            Пусни ми ЛС с телефон и адрес да ти пратя топката ВСЕ ЕДНА ЩЕ МИ ОСТАНЕ.
            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
              Далеч си ми да дойда с СКАЛПЕЛ .
              Пусни ми ЛС с телефон и адрес да ти пратя топката ВСЕ ЕДНА ЩЕ МИ ОСТАНЕ.

Аиде този път ще пропуснем да изпълним залога нали заза е добре е като изключим 5-атм. компресия да не забравяме че не е нов но трябва да издържи този сезон.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                Аиде този път ще пропуснем да изпълним залога нали заза е добре е като изключим 5-атм. компресия да не забравяме че не е нов но трябва да издържи този сезон.
                Недеи да скромничиш ами даи адрес и телефон.

Коментар

Недеи да скромничиш ами даи адрес и телефон.

Ти ще излезеш точен (държиш си на думата)

Коментар

Валчо сложихте ли халогените???

А и вчера брат ти ми каза че лепенката за облегалката щтяла да идва скоро а ти се ската и не каза кво ште има на лепенката!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                      Валчо сложихте ли халогените???

А и вчера брат ти ми каза че лепенката за облегалката щтяла да идва скоро а ти се ската и не каза кво ште има на лепенката!!!

Халогените не съм ги сложил още за лепенката няма да казвам нищо а ще ви я покажа като я лепна.

Коментар

Нещо не ми се работи по трайка ще чакам лепенките и тогава ще започвам. Но докато чакам разглеждах теми из форума направо се запалих (разгорях) по АТВ-та самоделки вечи съм намерил донор за машината трябва да я спазарим и другата зима ще има какво да правя като тази. Незнам защо но само това ми се върти в главата (АТВ) с изключение само когато работя по трайка . Това ще го обсъждаме в друга тема кат започна да го правя.

Коментар

Едва ли има смисъл. При цените които обявява великият Китайски народ .... за качество сравнимо с гаражното. Рискувам да ми скочат на врата една камара хора , но скромния ми опит с тези машини показва , че едва ли може да се открие нещо по-безполезно. Особено за човек който може да пази равновесие /и кара мотор/. Или пък да си сглоби със същите усилия бъги например.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Едва ли има смисъл. При цените които обявява великият Китайски народ .... за качество сравнимо с гаражното. Рискувам да ми скочат на врата една камара хора , но скромния ми опит с тези машини показва , че едва ли може да се открие нещо по-безполезно. Особено за човек който може да пази равновесие /и кара мотор/. Или пък да си сглоби със същите усилия бъги например.

Жоре за китайски неша каквито и да са не ми говори а и АТВ-250сс струват по 3000лв и като поскачаш малко рамата се разкъсва. Но нека първо оправя трайка да е готов за сезона

Коментар

Оф и аз най после да направя крачка напред към довършването на моя мутант (траик)
                              Ето малко снимки на новата хромникелова предница.
                              Прикачени файлове

Коментар

Оф и аз най после да направя крачка напред към довършването на моя мутант (траик)
                                Ето малко снимки на новата хромникелова предница.

Охооо , старата школа- делта. От къде го докопа това желязо?
                                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X