Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    И ти си прав за дупките (гьлове) ако сложа на 60 ще трябва да подигна малко задницата за да не докачат в калниците.
    За да е по твърда задницата в моите амортисьори сложих пълнители от голф 1 двоинодеистващи.
    Прикачени файлове
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
      Направо ми е мъгла утре как ще идем до Плевен 60 км поне час и 30 минути ако се напънем!!!

А иначе винетки данъци прегледи граждански незнам как неса измислили още някоя просототия за ощте пари!!!

Ще пътува ме ли да се подготвя

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
        За да е по твърда задницата в моите амортисьори сложих пълнители от голф 1 двоинодеистващи.

Не е проблем твърдината много добре вози мисля да преместя чашите (дето държът прожините)
        на амортесьорита 2-3см по нагоре така ше се подигне и ще остане същата возия.

Коментар

Не е проблем твърдината много добре вози мисля да преместя чашите (дето държът прожините)
          на амортесьорита 2-3см по нагоре така ше се подигне и ще остане същата возия.
          Това не е правелния подхот в момента пру жината и амортисьора са свити около 2.5см ако вдигнеш чашата ще опънеш амортисьора докраи и ще започне да удря в горно положение.
          Вариянта да преместиш горната конзола на захващане на омортисьора ме се струва по удачна.
          Но решението е само твое.

Коментар

Това не е правелния подхот в момента пру жината и амортисьора са свити около 2.5см ако вдигнеш чашата ще опънеш амортисьора докраи и ще започне да удря в горно положение.
            Вариянта да преместиш горната конзола на захващане на омортисьора ме се струва по удачна.
            Но решението е само твое.

Няма как или не ми се реже и преправя по рамата по лесно е така пък и тези прожини с времето са омекнали и са слегнали така че 2-3см мисля няма да са проблем пък ако има ще го мислим нали знаеш аз така работя бързо и (проба грешка).

Коментар

Няма как или не ми се реже и преправя по рамата по лесно е така пък и тези прожини с времето са омекнали и са слегнали така че 2-3см мисля няма да са проблем пък ако има ще го мислим нали знаеш аз така работя бързо и (проба грешка).
              Ако преместиш горната конзола ще можиш да реголираш и растоянието межу калника и гумата.
              Надигни задницата и виж колко се разтяга пружината не мисля че е по вече от 3см.
              Теглил ли си колко тежи машината по моя предценка не по вече от380кг.

Коментар

Ако преместиш горната конзола ще можиш да реголираш и растоянието межу калника и гумата.
                Надигни задницата и виж колко се разтяга пружината не мисля че е по вече от 3см.
                Теглил ли си колко тежи машината по моя предценка не по вече от380кг.

Когато правех мотокарите се чудех какво да вдигна и пробвах трайка но не с тази цел сега като се замисля доста повече се разпъваше може и да е 5-6см но не съм сигорен ще пробвам. За теглото не съм се замислял да го меря но и това ще направя но ми се струва 380кг доста.

Коментар

Аиди бе Жоре каде се загуби ние тука се скъсваме от писане а няма кои да ни отцени дори и в-.
                  Тук съм си , ама от малък не обичам писането . Повечко чета и се включвам само при нужда.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

И днес свърших малко работа по трайка като гледам остава малко време до съборите но и на мен не ми остава малко и съм напълно готов за сезона.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от valio zila; 10-04-10, 17:16.

Коментар

И днес свърших малко работа по трайка като гледам остава малко време до съборите но и на мен не ми остава малко и съм напълно готов за сезона.
                      Ти направо си готов за събори.
                      Научи ли календара на мотосбирките за тази година.

Коментар

Ти направо си готов за събори.
                        Научи ли календара на мотосбирките за тази година.

Несъм поглеждал даже не знам кога каде е така че може да дойде някой събор и аз да незнам но вие сте за това свиркайте.

П.П.-не съм напълно готов има още работа но е много малко.

Коментар

Несъм поглеждал даже не знам кога каде е така че може да дойде някой събор и аз да незнам но вие сте за това свиркайте.

П.П.-не съм напълно готов има още работа но е много малко.
                          23 Април Добрич
                          30 Април В.Търново
                          7май Ямбол
                          21май Монтана
                          28май Крошуна
                          Има и в София но тях не съм ги споменал.

Коментар

23 Април Добрич
                            30 Април В.Търново
                            7май Ямбол
                            21май Монтана
                            28май Крошуна

Мерсй ти ше ходиш ли на някой от тях.

Коментар

Мерсй ти ше ходиш ли на някой от тях.
                              Може да прескоча до Търново но чесно казано още не съм решил.
                              На Крошуна със сигорност ще се дотаркалям.
                              По принцип мразя съборите.
                              След събор ми трябвтат поне два дена релакс.

Коментар

Може да прескоча до Търново но чесно казано още не съм решил.
                                На Крошуна със сигорност ще се дотаркалям.
                                По принцип мразя съборите.
                                След събор ми трябвтат поне два дена релакс.

Аре сига кви са тиа два дена релакс не се ли накефяш по съборите да се издъхаш и после да си спокоен. А това Крошуна каде се намира.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X