Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Като гледам снимката с Филип на трайка ми се прииска да бях там и както писахме по напред в темата да се видим на зелена тревичка с бира и кебапче в ръка .
    Чул те господ АМИН.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
      Чул те господ АМИН.

Няма страшно и това ще стане пролетта доиде от тук на татък това ни чака с исключение на мен (немога да пйя бира) а кебапчета ям добре.

Коментар

Няма страшно и това ще стане пролетта доиде от тук на татък това ни чака с исключение на мен (немога да пйя бира) а кебапчета ям добре.
        Значи сме от една кръвна група и на мен кифтетата доста ми допадат а с алкохола сме дост скарани.

Коментар

Значи сме от една кръвна група и на мен кифтетата доста ми допадат а с алкохола сме дост скарани.

Ние ще покажем как ядем топли мръвки от скарата а други да показват как се пие.

Коментар

Ние ще покажем как ядем топли мръвки от скарата а други да показват как се пие.
            Имаме зделка дами и господа остава само да се засечем на някои събор.

Коментар

Остана малко довършителна работа по трайка и все не ми излиза от главата как ще правя кавазакито на АТВ че даже и поръчахме и някой неща за машината от колегата Наско Радев днес пристигнаха ето някоя снимка все пак не са за тук но като почна да го правя ще отворя друга тема.
              Прикачени файлове

Коментар

Ето още една малка стъпка към завършването на мутанта.
                Нали все пак требе да знаем с колко КМ.може да потичва.
                Прикачени файлове

Коментар

Ето още една малка стъпка към завършването на мутанта.
                  Нали все пак требе да знаем с колко КМ.може да потичва.

Браво хубав корпус си направил и като цяло е станал мн. добре само немога да разбера кога го хромира.

Там ли ще му е мястото за постояно.

И дали ще показва точно.

Коментар

Браво хубав корпус си направил и като цяло е станал мн. добре само немога да разбера кога го хромира.

Там ли ще му е мястото за постояно.

И дали ще показва точно.
                    Мястото ще е горе доло там но още не съм му направил конзола за захващане.
                    Гаранция че ще показва точно защото като купих предната капла я вземах комплект със спирачни атарати и скоростомер.
                    А за хрома се хвана ААААААААА не хромиран само мъм го подготвил за хромирване: полирал съм го на тази машинка.
                    Прикачени файлове

Коментар

Мястото ще е горе доло там но още не съм му направил конзола за захващане.
                      Гаранция че ще показва точно защото като купих предната капла я вземах комплект със спирачни атарати и скоростомер.
                      А за хрома се хвана ААААААААА не хромиран само мъм го подготвил за хромирване: полирал съм го на тази машинка.

Аре сига бе ти можеш да го лакираш и ще е като хром.

Със сигорнос на предишните триколки си пробвал да слагаш друг скоростомер и не е станало за това сега си взел предната капла с червяка за да стане номера.

Аз се съмнявам за моя скоростомер че няма да показва точно все още на съм сложил жилото но като го сложа ще видя.

Коментар

Браво колега страхотен километраж . Къде мислиш да го пращаш за хромиране и колко ще излезе като сума ?

Коментар

Аре сига бе ти можеш да го лакираш и ще е като хром.

Със сигорнос на предишните триколки си пробвал да слагаш друг скоростомер и не е станало за това сега си взел предната капла с червяка за да стане номера.

Аз се съмнявам за моя скоростомер че няма да показва точно все още на съм сложил жилото но като го сложа ще видя.
                          Аб и да го лакирам не същото кото хрома.
                          А забравих да се похваля че направих и ново жило за скоростомера естествено с цвета на машината син.
                          За различните скоростомери си прав на стаите машини бяха различни и лъжеха прогресивно колкото по бързо караш толкова по вече лъжи.

Коментар

Първоначално публикуван от pavkone Преглед на мнение
                            Браво колега страхотен километраж . Къде мислиш да го пращаш за хромиране и колко ще излезе като сума ?
                            За цената не мисля да и по вече от 10тина лв защото при. хромирването е по скъпа подготовката от колкото самото хромирване а аз си ги подготвям.
                            Наблизо има цех за галванизация ще го дам там и после ще покажа краиния резултат.

Коментар

Аб и да го лакирам не същото кото хрома.
                              А забравих да се похваля че направих и ново жило за скоростомера естествено с цвета на машината син.
                              За различните скоростомери си прав на стаите машини бяха различни и лъжеха прогресивно колкото по бързо караш толкова по вече лъжи.

Дай снимки да видим какво жило си сътворил май започна да натискаш на работа по машината.

Коментар

Дай снимки да видим какво жило си сътворил май започна да натискаш на работа по машината.
                                Него забравих да го снима .
                                Не съм се много разбързал просто няма работа в сервиза и си уплатнявам времето но ми доставя и удоволствие РАЗБИРА СЕ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X