Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
    Колега ако не е тайна,къде има такъв струг,дето лови 700мм.?
    Ами няма ли фрези с кръгли маси???
    Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Направо си се престарал бе човек! с това чудо и релса ще огънеш . Аз до Ф30 огъвам на къде по кекава машинария. Честито.

Можеш да помислиш само за допълнителни дупки за "макарите" , та като се огъват различни диаметри тръби радиуси на завиване да могат да се местят.

Поразпитах за изпарителя. До тук - греда. Имало е внос по-рано на маломощни - за скутери. За ЗАЗ имало майстор , който пригаждал нещо.... обещаха ми да го издирят и подложат на разпити.
      Мерси такъв материал имах защо да давам пари за друг пък така стана здрава конструкция.Дупки на ролките ще правя тези ги направих за да опитам да огъна (да съм сигорен че работи) ще чакам информация от подложения на разпит .

Коментар

Още като сведение на фреза ФУ250 съм обстъргвал колелета за банцинг около 800-900 мм...вярно тръпне на по-голяма стружка но става ....но да не вкарвам в тази тема разни методи от машиностроенето .....а и като повикаш неволята все се намира начин
        Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
          Браво Вальо! Ето кой ще ни прави и ролбарите на джипките!
          Драго ще чакам да започнем изработки на някои ролбари само чертежи даваи.

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
            Прави триколката,че иде сезона,Мишо ще си кара наварата.Успех в начинанието
            Колега като стигна до боядисване ще се включиш ли в направата на някой рисунки по машината.

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
              И при нас е така но това не трябва да ни спира.
              Наблягяме на импровизацйте.
              Щемисе да не е така а да могат и имат всичко тези майстори -(стругари и др.............).

Коментар

Алооооооооооооооооооооооооооууууууууууу
                Къде се изгубихте всички.
                ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Видях триколката на Вальо на живо Страшен звяр е
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                    Видях триколката на Вальо на живо Страшен звяр е
                    Дано право да казваш .
                    И най вече Вальо да остане доволен от творбата си.
                    Аз каквото и да направя все си намирам недостатаци и все нещо не ми харесва.

Коментар

• До: Триколка от ЗАЗ

Здравеите ето че се заврщам отново по траика нищо несам правил защото завърших БМВ ето и финалните снмки
                      Прикачени файлове

Коментар

Тъкмо мислех да започна работа по траика и ето друг проблем братми видя един мотор и реши да го вземе и ето тръгваме.По точно вече е вземен ето снимки.
                        Прикачени файлове

Коментар

Браво,юнаци,да Ви е честита придобивкатаМа все изниква по нещо и ми се струва,че триколката изостава,а има още бая работа...Успех.Брат ти май ще те изпревари за сезона
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Браво,юнаци,да Ви е честита придобивкатаМа все изниква по нещо и ми се струва,че триколката изостава,а има още бая работа...Успех.Брат ти май ще те изпревари за сезона
                            Aми той вече ме е изпреварил с една покупка и малко подготовка е готов за сезон-2010г.

Коментар

...така,ма нема лошоТо пък при тебе сезона ще е по дълъг,а при малко повече ентусиазъм може и целогодишноВажното е да сме живи и здрави

П.П....сигурен съм,че тая триколка ще стане атракция в околията...
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

...така,ма нема лошоТо пък при тебе сезона ще е по дълъг,а при малко повече ентусиазъм може и целогодишноВажното е да сме живи и здрави

П.П....сигурен съм,че тая триколка ще стане атракция в околията...
                                Според мен не сезона е най важен а Вальо накрая да е доволен от това което е сътворил.
                                Аз все си намирам нещо което не ми харесва и което мога да направя по добре.
                                И така вече 6 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X