Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    След дълго обикаляне из Бяла Слатина по стругари един взе че извади подходящ материал (горе-долу)-за камани на тръбогипа и пак не е това което исках но се примирявам че намери все пак че като се сетя за фланцише на джантите какво обикаляне беше и ходене чак до Червен Бряг се съгласих. Иведнага се върнах започнах да търся подходяща стоика,на око ми попадна старата фуражомелка разглобих я и взех стоиката,започнах да правя но без каманите и ролките не може ще изчакам до утре да станат че днес няма да му стигне за изработката.
    Братле имам го готов ела да ти го дам да си свършиш работа.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Искам да ви покажа какво направих днес-най на края и аз имам ТРЪБОГИП етого и него.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
        Братле имам го готов ела да ти го дам да си свършиш работа.
        Мерси за предгожението но си ми доста далечко току що пуснах снимките на моя какво ще кажете приемам всички критики .

Коментар

Прекрасна работа си свършил,полезен нагод си направил.Вече знам къде има и ще пращам клиенти.Действай,че нема време-сезона иде.

П.П....беше хубава фуржомелка...
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Мерси за предгожението но си ми доста далечко току що пуснах снимките на моя какво ще кажете приемам всички критики .
            Ще въръши работа но със згъването на тънкостени траби ще имаш проблем от вътрешната страна на трабата нямя да е с правелна форма.Аз го имах този проблем защото камъка е с неправелен ер и когато натиснеш трабата тя приема формата на камъка.Реших проблема като след струговане камъка го слагам на фреза и го фрезовам с бързорезен фрезер[ размер според фито на трабата] само така се получава идиялен камък.

Коментар

Браво, добре се е получила машинката ...... остава да си понаправиш камъни и за други размери тръби и ще можеш да отвръщаш на всякакви предизвикателства......
              Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                Ще въръши работа но със згъването на тънкостени траби ще имаш проблем от вътрешната страна на трабата нямя да е с правелна форма.Аз го имах този проблем защото камъка е с неправелен ер и когато натиснеш трабата тя приема формата на камъка.Реших проблема като след струговане камъка го слагам на фреза и го фрезовам с бързорезен фрезер[ размер според фито на трабата] само така се получава идиялен камък.
                Колега да не мислиш че в Бяла Слатина е пълно с фрези и подобни машини както писах вчера всичко се прави с мъка при нас. За по големи камани трябва да си търся материал защото при стругарите това което ми направиха камака беше най голямото парче което намериха.

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
                  Браво, добре се е получила машинката ...... остава да си понаправиш камъни и за други размери тръби и ще можеш да отвръщаш на всякакви предизвикателства......
                  Мерси колега ще деиствам по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                    Прекрасна работа си свършил,полезен нагод си направил.Вече знам къде има и ще пращам клиенти.Действай,че нема време-сезона иде.

П.П....беше хубава фуржомелка...
                    Мерсиииии по добре тръбогип от фуражомелка.

Коментар

Колега да не мислиш че в Бяла Слатина е пълно с фрези и подобни машини както писах вчера всичко се прави с мъка при нас. За по големи камани трябва да си търся материал защото при стругарите това което ми направиха камака беше най голямото парче което намериха.
                      И при нас е така но това не трябва да ни спира.
                      Наблягяме на импровизацйте.

Коментар

Мерсиииии по добре тръбогип от фуражомелка.
                        Браво Вальо! Ето кой ще ни прави и ролбарите на джипките!
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Направо си се престарал бе човек! с това чудо и релса ще огънеш . Аз до Ф30 огъвам на къде по кекава машинария. Честито.

Можеш да помислиш само за допълнителни дупки за "макарите" , та като се огъват различни диаметри тръби радиуси на завиване да могат да се местят.

Поразпитах за изпарителя. До тук - греда. Имало е внос по-рано на маломощни - за скутери. За ЗАЗ имало майстор , който пригаждал нещо.... обещаха ми да го издирят и подложат на разпити.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Относно материала за камък е голяма мъка за моето бъги претърсих всички пунктове за старо желязо за балаванка ф200 .Намерих с 300 зора някакви шайби с които свърших работа.Проекта започва да придобива вид поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
                              Относно материала за камък е голяма мъка за моето бъги претърсих всички пунктове за старо желязо за балаванка ф200 .Намерих с 300 зора някакви шайби с които свърших работа.Проекта започва да придобива вид поздрави.
                              Когато няма подходящо ф ,може да се исползва и плоча с нужната дебелина ...преди години се наложи да правя едни акробатични батути,трябваше да се правят от 1 1/2' тръба с доста голям R около 300мм на 90 градуса .....намерих плоча по спомен около 60 мм дебелина и с резака на пергел изрязах каквато заготовка ми трябваше ф610мм и тогава я подкарах на стругове и фрези за да си направя нужният камък... стана лесно и бързо но разполагах с машини средства и време....
                              Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Колега ако не е тайна,къде има такъв струг,дето лови 700мм.?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X