Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
    Стига с тия разправии. Елате всички на Сливен, да се видим и да покараме.

Най-вероятно ще използваме наградния фонд за по-хубави купи и предметни награди за повече хора. Трасетата ще да най-добрите правени досега в Сливен. Какво още ви е необходимо за да спрете с тия караници?
    Мисля,че има определен брой "ревльовци", които разпалват тези грозни моменти......! Замисли се ...,имате възможност като модератори да не ги допускате да провокират останалите,които са по-голяма част от участниците в офроудфорума.

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
      За защитната кутия за резервоара който е в купето има ли специални изисквания за изработката,материала и дебелината му?
      Това е за твоя сигурност и ти си избери с каква дебелина да бъде материалът. Аз като имах вътре резервоар го бях затворил в кутия от ламарина, не си спомням дебелината но беше около 1 мм. Отделно бях изнесъл зареждането отвън.

Коментар

Знаете, че напоследък рядко пиша, но тази тема ме провокира да си кажа мнението.

Най-напред-браво на организаторите, че си правят труда да споделят, да питат за мнение и да вземат под внимание това което казват състезателите. На пръв поглед това е много хубаво, и така трябва да е.
        Но както добре се знае-пътят към ада е постлан с добри намерения. Та и с тази хубава идея май вървим към ада.
        Правилния начин на действие според мен в момента е организаторите да пуснат правилника, с все класове и ограничения(разбира се добре премислени преди това), и да кажат:
        "Пичове(и пички), ето по тези правила ще правим верига състезания. Ако имате машина която да отговаря на изискванията, и имате мерак за каране-заповядайте. Правилника няма да бъде променян до края на сезона, и не подлежи на обсъждане. На когото му харесва-да кара, на кого не-да гледа, или не, негова работа..."
        И това е. Колкото повече се обсъжда-все повече недоволни, все повече мераклии за клас или правила отговарящи на тяхната машина или стил на каране ще има, и ще става още по-гадно. Пък който иска да си реве и да недоволства колкото иска. Има си правила за "тази именно верига състезания", и този шампионат се провежда по тях. Ако някой мисли, че може да го направи по-добре-моля, всички ще се радваме да има развитие и да караме на колкото може повече състезания.

Това същото се отнася и за трофи веригата, че и там препирните са почти същите.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Знаете, че напоследък рядко пиша, но тази тема ме провокира да си кажа мнението.

Най-напред-браво на организаторите, че си правят труда да споделят, да питат за мнение и да вземат под внимание това което казват състезателите. На пръв поглед това е много хубаво, и така трябва да е.
          Но както добре се знае-пътят към ада е постлан с добри намерения. Та и с тази хубава идея май вървим към ада.
          Правилния начин на действие според мен в момента е организаторите да пуснат правилника, с все класове и ограничения(разбира се добре премислени преди това), и да кажат:
          "Пичове(и пички), ето по тези правила ще правим верига състезания. Ако имате машина която да отговаря на изискванията, и имате мерак за каране-заповядайте. Правилника няма да бъде променян до края на сезона, и не подлежи на обсъждане. На когото му харесва-да кара, на кого не-да гледа, или не, негова работа..."
          И това е. Колкото повече се обсъжда-все повече недоволни, все повече мераклии за клас или правила отговарящи на тяхната машина или стил на каране ще има, и ще става още по-гадно. Пък който иска да си реве и да недоволства колкото иска. Има си правила за "тази именно верига състезания", и този шампионат се провежда по тях. Ако някой мисли, че може да го направи по-добре-моля, всички ще се радваме да има развитие и да караме на колкото може повече състезания.

Това същото се отнася и за трофи веригата, че и там препирните са почти същите.
          Кольо това е направено още преди повече от месец. Класове си има, изисквания си има, правилник си има. Остава да се чете.

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
            Мисля,че има определен брой "ревльовци", които разпалват тези грозни моменти......! Замисли се ...,имате възможност като модератори да не ги допускате да провокират останалите,които са по-голяма част от участниците в офроудфорума.
            модератора наистина да не допуска провокатори да пишат глупости без дори да са присъствали на едно състезание дори само като зрители поне

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              То,че рядко пишеш е ясно,ами вземи се запиши за Сливен/с нов съединител естествено/.

Коментар

Кольо това е направено още преди повече от месец. Класове си има, изисквания си има, правилник си има. Остава да се чете.
                абе те четат ама между редовете повечето щото така им е изгодно.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                  То,че рядко пишеш е ясно,ами вземи се запиши за Сливен/с нов съединител естествено/.
                  Аз го гичиня за навигатор Колето ама да видим.

Коментар

Да, знам. Ама незапознат човек остава с впечатлението, че всички имат думата, и сега се правят правилниците, и всеки си пише каквото му е кеф.
                    Според мен трябва ясно да отсечете, че "това са правилата, и всякакви обсъждания са излишни", и да се спрат срамотиите дето възрастни хора ги пишат все едно са в детската градина. Имам чувството, че ако тази дискусия беше наживо щеше да има търкал.
                    Ако знаеш как ми се иска, ама няма с какво. Франко е в кома, ще го вадя от това състояние, но не се знае кога, причините мисля са ясни...

Ивака ме покани за навигатор, и ако нямам някакви много належащи задължения-ще седна на другата седалка.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Факта, че отговорния за темата колега допуска свободно изразяване на мнения, ме подтиква да "злоупотребя" с търпението му, и да споделя някои виждания.
                      Досега не съм участвал. /и двете джипки са недостатъчно подготвени/
                      Като зрител, не мисля че съм проумял спецификата на дерзанията.
                      Като четящ ми се стори, че има желание за повече класове и...... недостиг на пари.
                      Решения на въпроса нямам. Имам наблюдения над подобни полупрофесионални надпревари.

Класове: Достатъчни и почти покриващи ситуацията. За неуспелите да отговорят напълно или за тези които по технически или финансови причини към момента не са се доподготвили в конкретния клас нека има малки стимули.
                      "Най-добър начинаещ", "Първи с най-малки гуми", "Шампион 4Х2", "Дългото кебапче", "Разходкаджия на сезона" и все такива шеговити и симпатични награди. Това, в доста страни, и особено зад океана..... работи. Излиза се отвъд камерния състав на понякога предвидимите първенци и всеки в приятелски и закачлив смисъл и дух се счита победител.

Пари: Един от възможните източници на средства са зрителите. Под всякакви форми. Колкото повече привлечени зрители... толкова повече и рекламодатели. А как привличаме зрители? С атракция и емоции. Времето на партизанските филми поотмина и никой няма да скита по горите да търси законспирирани координати на точки за гледане. Колкото повече от надпреварата е достъпна за публиката.... толкова повече публика. Колкото повече публика.... толкова повече желаещи за изява. Колкото повече публика и желаещи за изява.... толкова повече реклама. Колкото повече реклама...... толкова повече пари.
                      Сметката е проста и се надявам да не греша.

Не си мисля, че споделям новини. Просто с нетърпение очаквам състезания които ще носят имената на спонсори. Препятствия с имена на спонсори. Награди от спонсори. Спонсорски отбори дори.
                      А защо не и титла "спонсор" във форума. Както има титла организатор, за хората които с труда си подпомагат развитието, нека така бъдат уважени и спонсорите... които също с труда си подпомагат.
                      И това не е химера.... за справка..... по света.
                      Благодаря за вниманието

П.П. Независимо че употребявам думичката "спонсор".... не я харесвам. Спомоществувател, радетел, благодетел и други подобни ми звучат по-намясто. Ма нали сме "модерни"
                      GPS системи https://www.easytracking.bg/
                      Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
                        Пари: Един от възможните източници на средства са зрителите. Под всякакви форми. Колкото повече привлечени зрители... толкова повече и рекламодатели. А как привличаме зрители? С атракция и емоции. Времето на партизанските филми поотмина и никой няма да скита по горите да търси законспирирани координати на точки за гледане. Колкото повече от надпреварата е достъпна за публиката.... толкова повече публика. Колкото повече публика.... толкова повече желаещи за изява. Колкото повече публика и желаещи за изява.... толкова повече реклама. Колкото повече реклама...... толкова повече пари.

Не си мисля, че споделям новини. Просто с нетърпение очаквам състезания които ще носят имената на спонсори. Препятствия с имена на спонсори. Награди от спонсори. Спонсорски отбори дори.
                        А защо не и титла "спонсор" във форума. Както има титла организатор, за хората които с труда си подпомагат развитието, нека така бъдат уважени и спонсорите... които също с труда си подпомагат.
                        И това не е химера.... за справка..... по света.
                        Благодаря за вниманието

П.П. Независимо че употребявам думичката "спонсор".... не я харесвам. Спомоществувател, радетел, благодетел и други подобни ми звучат по-намясто. Ма нали сме "модерни"
                        А лично пробвахте ли го.В България,не по света.

Коментар

Признавам.... не. Но и тук участниците и аудиторията са на друго ниво. Просто толкова много хора организирани около хобито си и с толкова много успехи в организации и мисии не съм срещал. Пък съм и оптимист и не числя, че "по света" ни превъзхождат. Е... може да са по-малко завистливички но..... и това е преодолимо. Големи момчета сме все пак! И играчките ни го доказват. Все някак ще си поделим пясъчника!
                          Последно редактирано от D.Dimitrov; 04-03-14, 21:17. Причина: Допълнение
                          GPS системи https://www.easytracking.bg/
                          Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Личните нападки и обиди вече ще ги трия.
                            Трябваше мноооогоо одтавна да го направиш.
                            rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                            0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
                              ...
                              Разгеле един човек на моето виждане за нещата, точно такава е формулата + медии и отразяване и при мен работи...костваше ми 6-7 години напън и инвестиции във време, нерви и пари, но сега ми се получава доста лесно и замисъла на "Кърджали 4х4" е точно такъв !
                              Извинявам се, ако спамя, но ми хареса разсъждението на колегата...

Коментар

Ето затова в БГ скоро май няма да станат нещата...
                                Когато някой предложи нещо що годе смислено то не се подлага на обсъждане а вносителят на идеята бива нападнат с камъни.
                                Вместо да сме ,,Един за всички,всички за един'' тук стана ,,Един срещу всички,всички срещу един''
                                rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                                0898 51 31 46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X