Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Наистина нека минат "Изгубени в Лудогорието" и "Стара Загора и приятели" и февруари ще пуснем тема за
    Сливен 4х4 Екстрийм 2014 .

Дотогава обаче бих искал всеки да е наясно с промените,ако има още въпроси питайте!
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

А аз искам запоследно да попитам описахте класове и изисквания.Ще спазите ли всичко за цялата година?Тоест да няма промени посред сезон и прочие защото на някой нещо му хрумнало.Всичко друго според мен е ок
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
        Има ги публикувани в този пост: http://www.offroad-bulgaria.com/show...45#post2398145

В общи линии това е всичко за клас Модифициран.
        Че тези 85 см не отговарят дори на 35" ?
        Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
          Да 33" са.
          ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
          0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
            Да 33" са.
            Теоретично да. На практика Силвърстоун 35" минава през шаблона.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
              Е ти какво искаш ,с 40-ки ли да карате в малкия клас ?

Пък Патрулите дето били заводски с 35-ци май не е баш тъй,даже и с 33-ки не са !
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

В ограничението 85 см. влизат всички масово използвани гуми, а и 85 см. не са никак малки гуми

Коментар

Та след като видях записването за сливен за новия сезон имам една молба към всички организатори.
                  Считано от днес да се впише като заявка
                  1.Асен Иванов Видин Христов Heavy bone racing ще участваме на всички.Днес успешно подредихме бюджет такаче да може да се участва на всички мероприятия.
                  Ако някой от организаторите дадат сметки то таксите ще бъдат преведени по сметка до 2 дни.
                  Възможно е записване на още един екипаж от клуба.
                  Пожелавам на всички успешна година

Коментар

Асенчо не бързай да плащаш за всички състезания напред, защото не знаеш, как ще се развие годината. Да не счупиш джипа на някое състезание и да се наложи да пропуснеш следващото...

Коментар

Тази година като разгледах календара сте я направили готино защото има време между състезанията.Тоест и да се счупи нещо има време да се оправи.Пък и при мен каквото и да се счупи се ремонтира бързо и лесно.

Коментар

Който има въпроси относно техническите изисквания, нека да ги задава в тази тема.

Въпрос: дали е позволено в Модифициран рамата, мостовете и двигателя да са от един джип, например Тойота, а купето от Витара? - Да това отговаря на изискванията за клас Модифициран.

И да обобщя - позволяват се:

1. подмяна на мостовете
                        2. двигатели
                        3. промяна на окачването - ресьори на пружини, airshock, coilover, 4-ри линково окачване
                        3. изрязване на купето и рамата в допустимите граници
                        4. смяна на купето с друго, което прилича на джип
                        5. гумите могат да бъдат издадени напред според илюстрацията от изискванията
                        6. радиаторите могат да са отзад
                        7. резервоара може да се мести

Ако има съмнения за нещо питайте.
                        Последно редактирано от Стоян Францов; 06-02-14, 12:44.

Коментар

Понеже ми се струва важно ще го напиша и в тази тема:
                          Който вече е чел техническите изисквания е видял и това изречение:
                          "Местата за буксиране и вдигане на джипа трябва да са боядисани в червено."
                          Това важи и за трите класа и смисълът му е при вадене, ако навигатора не може да консултира съдията(багериста) къде да закачи колана да не се разкове джипа, ако е закачен на неправилно място. От правилното оказване на местата за закачване може да зависи дори живота на екипажа. Например машината се обръща в дълбока вода и по някаква причина екипажа не може да излезе. Ако багера закачи джипа за неподходящо място и то се откъсне ще се загуби ценно време и това може да е фатално!
                          Затова хубаво огледайте машините си, помислете и ясно обозначете местата за закачване- куки, уши, степенки, брони, клетки и пр.
                          Препоръчвам на тези, които се съмняват, че нещо няма да издържи да го тестват( напр. с подемник да си вдигнат джипа вързан за клетката, степенките и т.н.)
                          В този ред на мисли внимавайте с "декоративното" боядисване в червено на щанги, носачи, мостове и п.р.

Коментар

А за застраховките измислихте ли нещо?
                            Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                            Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                            0885 660 613

Коментар

Ще останат досегашните застраховки.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Ще останат досегашните застраховки.
                                Жоре на мен ми е много интересно какво значи охладителната течност да не е в маркучи.
                                Искате да кажете че според вас WRC шампионата са балъци и не гледат от за безопастност защото това нещо при тях е позволено.
                                Я моляте ако искаш мога да пробвам да видим как ще устой един от маркучите за вода който се използва в Агенция ПОЖАРНА БЕЗОПАСТНОСТ и как ще издържи една ламаринена тръба.Дали при недей се боже падне нещо или стане от ръждясали такива какво се случва.
                                А дали ако отворя една джипка от порядака на 80-те част от горивопроводите са маркучи и са ВЪВ купето?
                                Дали тези правила не реши някой просто да ги напише защото мисли че ще стане нещо или просто се пишат ей така.
                                Аз съм твърдо ЗА за безопостноста но този маркуч такъв онзи онакъв малко незапочватели да ставате банални.Ако искате Праштам ви комисар от федерацията и няма проблеми.
                                Тогава клас ПРОТО без документи за Хомологация на седалки и прочие няма работа.
                                Ок аз ще изпълня всичко което искате.
                                Ще сложа тръби навсякаде
                                Ще ги покрия с ламарина ако трябва и 10мм
                                Ще покрия всичко с желязо.Ако трябва и 10 тона ще ми стане джипа.
                                И накрая какво.
                                Само нови изисквания по-колите а промяна за подобрения извинявам се за израза Уями.
                                Някакси започва да излиза европейска работа.НЕ СМЕ НА ТЯХНОТО НИВО.
                                Близнака сигорно сега пак ще се захапе с мен.Ама аз си държа на мнението че финанси и спредства НЯМА.
                                Аз лично за да има как да се боря с другите печеля от КГ.
                                Говоря говоря сумати пъти като искате шампионат защо един път някой не се допита до хората който участват.ОК събрали сте се организаторите Шапка свалям на Антон защото той когато може дори участва.Ама защо не неправите една сбирка да чуете мнението на участници.Смятам че от тях ще разберете най-добре от какво най-много има нужда и какво да се промени.Не е проблем да се направи всичко ама да има диалог.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X