От: Тетевен 2012 - 25-26 август
Ето едно бързо видео за момчетата от Своге.
Друго което съм снимал утре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тетевен 2012 - 25-26 август
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеА видеоклипа от награждаването и той ли е блокирал.
Изгледайте го внимателно.
Уважавайте труда /парите/на хората.Всеки знае какво струва едно участие и накрая да се чувстваш прецакан.
Остави коментар:
-
Май трофито беше доста по-траял от траяла, който си беше чисто рали за Самураи
Остави коментар:
-
"Трофи" което е силно казано да се нарече такова , трябваше да има SS /екстреми/ на които да хвърлиш поне четири пет лебедки и задължително един SSS който да носи бонус време при преминаването му . Разбирам , че е сухо и няма кал , но в гората изобилства от дерета от които можеш да сътвориш SS , така и за публиката ще има шоу и за състезателите ще има смисъл да участва ... сега се получи 95 км тръскане и рязане на гумите по острите камъни на разходкаджийскто трасе ...
Остави коментар:
-
И така .... то е ясно, че винаги има недоволни, но надявам се че на повечето от участниците се е харесало състезанието. Вашите критики ще бъдат повод за нас да се поправим за другата година. Едно перфектно състезание изисква своя ресурс, както финансов така и човешки, а аз мисля че дадохме всичко което беше по силите ни. И все пак мисля, че състезанието стана добро.(Да спомена, че аз все пак съм се занимавал само с Трофито, Милен се занимаваше със Траяла). По повод химическата тоалетна, не знаехме къде ще бъде поициониран палатковия лагер и за това изградихме две тоалетни посредата зад бирарията.
Остави коментар:
-
Гост отговориОт: Тетевен 2012 - 25-26 август
Е то май всички сме прецакани...
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнениеСъжалявам, просто и аз компа сме блокирали от жегата. Беше стара редакция.
Изгледайте го внимателно.
Уважавайте труда /парите/на хората.Всеки знае какво струва едно участие и накрая да се чувстваш прецакан.
Остави коментар:
-
Честито на победителите и поздравления за всички участвали в това така наречено състезание по траял Тетевен 2012.
Иначе публиката беше удовлетворена много бира, кебапчета и ПЪСТЪРВА. Моите уважения към организатора на това състезание , но май не видях никой от траяладжиите да е удовлетворен от трасето. Не можах да разбера защо трябваше да бием толкова път от североизточна България и да видим трасе , което няма нищо общо със траяла. Може да се направи справка със състезанията във Лазарово и Сливен , също и в Европа. Искам да препоръчам занапред да бъде обявявано от организатора какво наистина ще е състезанието , всеки да може да си направи преценка дали да идва да кара.
И все пак така да бъде направено, че всички различни видове машини да имат някакъв шанс, а не трасето да бъде за самураи а да идват да карат големите машини. И също много внимателно да се определя трасето за траял или за рали ще е.
P.S. Искам да поставя въпроса за организиране на Български Траялен Шампионат със еднакви правила на различни места.
Ако има достатъчно мераклии да карат, нека да споделят и да открием нова тема
Gemax Разград
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнениеНомер 5 във трофито е сивата Г класа (на която два пъти се отвори предния капак)но въпреки всичко завърши.Явно икласирането ви куца.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеКолега увеличи малко мащаба на файла,че ми се избодоха очите да се мъча да видя нещо,а сигурно и не само на мен.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеЕ добре де как екипаж №5 днес не е завършил?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнениеИ за Траял:
Остави коментар:
-
Гост отговориОт: Тетевен 2012 - 25-26 август
Днес не видях да има трофи,и във двете групи си беше чисто рали.
Остави коментар:
-
Номер 5 във трофито е сивата Г класа (на която два пъти се отвори предния капак)но въпреки всичко завърши.Явно икласирането ви куца.
Остави коментар:
-
И още нещо-толкова ли беше сложно да се сложат химически тоалетни и водоноска на така наречения палатков лагер.Все пак имаше доста дами.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: