Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тетевен 2012 - 25-26 август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пламен Исаев
    отговори
    От: Тетевен 2012 - 25-26 август

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
    Вероятно по същите причини,като на твоята приятелка и ние ще караме чак на Русе.Преди няколко дни на Калин му се роди малка офроудърка ,но въпреки това ще дойдем в събота да погледаме,като компетентна публика.
    Спам:Ех младежи,какво да кажем ние дядовците.
    Да му е жива и здрава.

Остави коментар:

• didoko
    отговори

Първоначално публикуван от Таня Кълева Преглед на мнение
    Успех и да купонясвате, ей!
    Това ни е основната цел

Остави коментар:

• genadi.tsvetkov
    отговори

Първоначално публикуван от gangstah Преглед на мнение
    С вас е по интересно, но вярвам, че и така ще е достатъчно забавно. Ще пробвам друг навигатор, че моята приятелка известно време няма да може да ме навигира... Следващия път и вие да сте на старта...
    Вероятно по същите причини,като на твоята приятелка и ние ще караме чак на Русе.Преди няколко дни на Калин му се роди малка офроудърка ,но въпреки това ще дойдем в събота да погледаме,като компетентна публика.

Остави коментар:

• gangstah
    отговори

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
    Поздрави и успех на Търновския екипаж!Възползвайте се максимално от нашето(с Калин) отсъствие и вземете купа.Кой е Навигатор?
    С вас е по интересно, но вярвам, че и така ще е достатъчно забавно. Ще пробвам друг навигатор, че моята приятелка известно време няма да може да ме навигира... Следващия път и вие да сте на старта...

Остави коментар:

• Пламен Златарев
    отговори

Oше едно трасе от Тетевенския Балкан-"Дивчовото-Четири полени".Тук със сигурност ще се мине , но дали на спускане или на качване - не знамhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...en/div4ovo.wmv
    П.С.Местността "Четири полени" е с огромни възможности за "ходене за гъби".От нея тръгват около 20 черни пътища.Лека грешка в азимута и се спускаш в съседното село или махала....
    А това миналата година го карахте на качване- сега май ще го пускате......https://htftp.offroad-bulgaria.com/optisprint_teteven/tet%20tr2011%20delievci.wmv

Остави коментар:

• Николай Руменов
    отговори

Ето още снимки от Траяла.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0892.jpg
Прегледи:1
Размер:151.7 КБ
ID:5402588Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0893.jpg
Размер:166.1 КБ
ID:5402589Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0894.jpg
Размер:254.1 КБ
ID:5402590Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0895.jpg
Размер:185.7 КБ
ID:5402591Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0896.jpg
Размер:215.3 КБ
ID:5402592Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0897.jpg
Размер:153.2 КБ
ID:5402593Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0898.jpg
Размер:148.2 КБ
ID:5402594Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0899.jpg
Размер:174.2 КБ
ID:5402595Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0900.jpg
Размер:139.2 КБ
ID:5402596Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0901.jpg
Размер:175.6 КБ
ID:5402597Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0902.jpg
Размер:228.6 КБ
ID:5402598Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0903.jpg
Размер:299.6 КБ
ID:5402599Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0904.jpg
Размер:187.2 КБ
ID:5402600Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0905.jpg
Размер:239.9 КБ
ID:5402601Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0906.jpg
Размер:243.8 КБ
ID:5402602Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0907.jpg
Размер:113.7 КБ
ID:5402603Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0908.jpg
Размер:118.5 КБ
ID:5402604
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• Gargata72
    отговори

Танче, бройте ме където решите. От личен опит знам , че на никой от участниците в организацията не им се стои на старт-финала и да засича време, всички искат да са на хубавите места за гледане (аз също бих искал да съм там ) , но може да разчитате на мен да засичам времетраенето на участниците за преминаване на трасето . Ще бъда щастлив да помогна . Имам нужда от два стола един за мен и един за крачето .

п.п. Даже мога да давам Старт и с гипса (ще го нарисуваме с логото на състезанието). Само кажете . Искам и Аз да спомогна с каквото мога за това приключение.

Остави коментар:

• genadi.tsvetkov
    отговори

Гаргата обича да ме "почесва" . Според мен му звънни да води още някой мераклии да се пуснат, че колкото повече толкова по-забавно, пък победителя ще е ясен в неделя. Мисля, че на подобни мероприятия загубили трудно ще има - всеки печели по нещо - аз примерно за момента основно опит, нови запознаства и приятни *йукенди с готини хора, далеч от ежедневието...
    Поздрави и успех на Търновския екипаж!Възползвайте се максимално от нашето(с Калин) отсъствие и вземете купа.Кой е Навигатор?

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Малко актуална информация, получена по телефона от организаторите.

Пътната книга е готова, доста подробна и вече топла-топла.
    Вчера и днес е проверено за последно трофи трасето. След падналите валежи в края на миналата седмица има доста буйна растителност, но за съжаление почти навсякъде е сухо.

И в момента се работи сериозно по траялното трасе за първи ден, което ще е горе-долу с 50/50 изкуствени и естествени препятствия.Трасето за траяла втори ден ще е изцяло на естествен терен в непосредствена близост(през пътя) в една доста забавна, сенчеста и прохладна долчинка.

Отправям молба и покана от главния съдия на Траял - Милен Абрашев, към тези колеги, които ще присъстват на състезанието ни като компетентна публика и при желания от тяхна страна, да се вкючат като съдии на траяла, с цел да се обезпечи едно наистина обективно и безпристрастно съдийство. Естествено сутринта в събота ще им бъде направен инструктаж и ще получат съответните материали.
    Вече трима колеги от Нови Искър се отзоваха с удоволствие, надяваме се да има още желаещи.

Дияне, ако още важи предложението ти, би могъл, ако искаш да поемеш времеизмерването на старт-финала, или съдия на зона...?! Много щях да съм щастлива да ми навигираш и да ги ЕЛИМИНИРАМЕ на трофито, ама този вариант отпада, сори! Кратка беше радостта ми...

Моля, желаещите кандидати за съдии да пишат тук, в темата! Предварително благодаря!

Остави коментар:

• gangstah
    отговори

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
    Ми то Аз, да се обадя на Наско да не тръгват.....щом "колегата с гипса" вече определи победителя.
    Гаргата обича да ме "почесва" . Според мен му звънни да води още някой мераклии да се пуснат, че колкото повече толкова по-забавно, пък победителя ще е ясен в неделя. Мисля, че на подобни мероприятия загубили трудно ще има - всеки печели по нещо - аз примерно за момента основно опит, нови запознаства и приятни *йукенди с готини хора, далеч от ежедневието...

Остави коментар:

• Zahari
    отговори

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
    Охо , ето го и победителя. Успех Данчо.
    Ми то Аз, да се обадя на Наско да не тръгват.....щом "колегата с гипса" вече определи победителя.

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Я да наклоним везните към трофи-то... Моля запишете и мен Йордан Бонев/(*), Велико Търново, Мерцедес Г, Трофи.
    Добре дошли и да си покарате на воля! Успех!
    Записани сте в пост 222

ПС Кой каза, че няма участници от Велико Търново...!?
    Имааа и компетентна публика ще има от там..!
    Радвам се, че ще бъдем заедно! Поздрави!

Остави коментар:

• gangstah
    отговори

Мерси Гарга, ама чак победител - още даже не сме почнали да караме... Чух хубави отзиви за Тетевен миналата година и викам дай да видим наживо, че на батко Свилен мероприятието е далеч, а на мен ми се кара...

Остави коментар:

• Gargata72
    отговори

Я да наклоним везните към трофи-то... Моля запишете и мен Йордан Бонев/(*), Велико Търново, Мерцедес Г, Трофи.

Охо , ето го и победителя. Успех Данчо.

Остави коментар:

• Gargata72
    отговори

Първоначално публикуван от balta Преглед на мнение
    Гарга ако може говори за още едно място за временни инвалиди че се глася и аз в петък вечер да се присъединя към мероприятието. Имам една калцираща ракия доктора редовно и с мезе да се взима :-))))

Няма проблеми , двамата ще сме си лика прилика. Уредил съм места на първия ред до прозореца в ляво . Аз ще взема от новите калциращи пържолки и няма да мърдаме никъде .

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X