Тъй като бе замесено и моето име,нека напиша и аз две думи!
За съжаление не успях да присъствам на състезанието и нямам пряк поглед върху нещата,за които се спори.
Подкрепям Наско ,че едно състезание трябва да поддържа рейтинг на трудност и когато то е традиционно,всеки ще може да прецени дали е по неговият вкус и дали да участва или гледа.
Ако организаторите са преценили ,че тяхното състезание ще е с по-леко трасе-ОК.Те предлагат това ,който му харесва-кара.И занапред се знае ,че /примерно/ в Тетевен се кара леко и скоростно трасе .
За Лазарово се знае ,че е хард-за едни трошачка,за други най -якото състезание-който иска кара!
За нашето състезание също на някои им се видя хард,но на повечето им хареса,макар ,че имаше неща за изчистване ,особено по правилника!За следващата година ще направим пак нещо подобно,като се постараем да отстраним повечето грешки,пък и нали уж ще се събираме да унифицираме правила за траялен шампионат!
Добре е и да се предвиди кой ще участва на състезанието!
На тези ,които не им е харесало-знайте ,че не винаги състезанието става така,както си го мислил!Може да смекчите малко тона,колкото и да не е било хубаво,оргатима заслужава уважение за труда си!
Вижте откога имам тема как трябва да се направи едно състезание и колко много отговори съм получил

Организация на любителско състезание
.А при толкова много състезания вече ,темата може да се развие на дълго и нашироко и в нея да участват и организатори и състезатели!
Остави коментар: