Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложения за Ендурошампионат 2006.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има резон в това предложение, декември да няма състезания, но не знам как ще се справи Калин, ако не е заедно с 4Х4 и Киро, тъй като е почти сам?!
    Дори за свтовното няма кръг през декември.
    Закриването спокойно може да се впише и то в Календаря, нали си е мероприятие, ем да знаят от по-рано всички и да си правят сметката

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
      Има резон в това предложение, декември да няма състезания, но не знам как ще се справи Калин, ако не е заедно с 4Х4 и Киро, тъй като е почти сам?!
      Дори за свтовното няма кръг през декември.
      Закриването спокойно може да се впише и то в Календаря, нали си е мероприятие, ем да знаят от по-рано всички и да си правят сметката
      Щумен е култово състезание, и не трябва да го пипаме! От съдействие с джиповите състезания, само имаме полза(и двете страни), стига ние да си правим нашето трасе - разбира се.

Коментар

• Нека състезанията да ги разделим на шампионатни и традиционни както е в кроса.А до колкото мото кроса има много кръгове грешиш ,тази година могат да се преброят на една ръка.За шампионатни кръгове предлагам не повече от 5-6.Тези мотори все пак имат нужда и от обслужване,нека има пауза от 25-30 дни както при всички спортни дисциплини.

Коментар

• Съгласен съм с Вендо. Трябва да видим дали всички организатори от тази година държат да правят състезание по изискванията на шампионата и ще стане ясно дали ще има смисъл от схеми за отпадания на кръгове.

Коментар

• няма да е добре да има отпадания на кръгове
            а и познайте колко от участниците ще идат на състезание което не е включено към шампионата
            то не че няма да има и такива
            ама...няма да са всички и организатора може и да се поизложи в един момент
            пайза имаше и тая година
            сумай ти пъти ходехме до морето и къде ли не по време на тия паузи
            по скоро предлагам така да се направят че да има поне по една свободна седмица най малко между два кръга
            че по едно време имаше доста сбити по между си прояви

ПП съвет към вендо който ще зарадва и събин
            вендо вместо по голяма пауза за да убслужиш мотора по добре премини на ...ямаха че да се реши проблема

Коментар

• Митков, всички знаем че не е добре, но имаме някъкъв ресурс (както и ти) и ако с този ресурс се изхвърлиме, типично по български, ще усерем нещата. Според мен между състезанията трябва да има минимум 1 месец.

Коментар

• Минимум 1 месец между състезанията с пауза през август може би.Тогава всеки почива.
                По-принцип подкрепям идеята за по малко и по качествени шампионатни състезания
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

• И аз мисля така. На месец по състезание и Август - Холидей
                  Чудесно е!

Коментар

• izka4vaneto go ima blizna4e

mom4eta ima mnogo iako izka4vane no ne e v sofia az go znam. blizna4e ti si prav za tozi ekstrem no mnogo ot sastezatelite iavno ne jelaiat.

Коментар

• Суйка, догодина на Бухово ще го качваме! Пък може и по-рано, ако ни остане време да дойдем натам. Ще направим всичко възможно

Коментар

• jorka ok no tozi bair ne e v sfoia a e do simitli mnogo e iak i ima goliamo prostranstvo i za gledane na horata s dve dumi super e za sastezanie koi 6te se izka4i nai visoko.

Коментар

• Не го знам, но ще отидем заедно да го пробваме! Не може ли да се качи до горе? Може да го направим традиционно изкачване като хил клайминга. Нали в България все още не е забранен?!

Коментар

• Ами може това изкаване да се направи състезание-2ри ден на най-близкия кръг.(примерно)
                            Много съм ЗА подобен род състезания.Много интересно и за нас и за публика...ДА ГО НАПРАВИМ!!!
                            К. Кулев

Коментар

• Първоначално публикуван от vendo
                              Нека състезанията да ги разделим на шампионатни и традиционни както е в кроса.А до колкото мото кроса има много кръгове грешиш ,тази година могат да се преброят на една ръка.За шампионатни кръгове предлагам не повече от 5-6.Тези мотори все пак имат нужда и от обслужване,нека има пауза от 25-30 дни както при всички спортни дисциплини.
                              Мисля,че тази година ще има МНОГО кандидати да правят състезания!А не може всички да са кръгове!Много добра идея е да се определят няколко които да са от шампионата,а другите да са традиционни.
                              Първоначално публикуван от 'mitkov'
                              а и познайте колко от участниците ще идат на състезание което не е включено към шампионата
                              Много,колко.Аз например ще отида винаги когато мога.И защо мислиш,че всички ходят за класиране и точки?Повечето са за кефа!

Мисля,че 5 състезания са много малко!!!Пълна скука!!Много ли бяха 9те състезания тази година???Мисля,че не се усетиха.И защо изкуствено да се режат състезания??Пък и както и да ги брим,ако започват март,свершват ноември и август е почивен,пак са 8 кръга.А може да започват февруари(Харманли) и да приключват декември(Шумен) което е идеален вариан според мен!Зимната пауза за другите дициплини(писта,супермото) е огромна и всчка година едвам я изкарвам!!!Ендуро се кара целогодишно!Трябва да има състезания и прояви всеки месец!!!
                              В мотокроса се чудят как да направят състезания...Тази година 4-5 се провалиха (заради липса на пари и най-вече желание).Традиционните състезания ще са нмого по-леки за организиране и по-евтини!А и там могат да се изпробват различните идеи които неминуемо почти всеки организатор има.В Шумен можем да направим едно традиционно по роуд бук например .Киро има чудесни трасета и много опит в това.Митков иска да прави 2 състезания.Едното може да е традиционно и да е супер екстрийм примерно!

Между другото днес говорих с един приятел от Добрич,който също прояви желание да организират там състезанийце.
                              К. Кулев

Коментар

• а бе ако има чак толкоз мераклии за състезания може и да се наложи някои да са извън шампионата
                                но бъди сигурен че ако е по отдалечено състезание и не е кръг -много малко хора ще идат
                                и организатора ще се изложи пред общественността в града
                                ако е на някое място което е близо и удобно на повечето ,може да идат но иначе тцъ
                                то ако има две в харманли нищо чудно едното да е извън шампионата
                                ама чакай едно да направим па тогаз
                                а и съм се хванал с местното сба и те ще осигуряват линейки пожарни и прочее та донякъде и с тях трябва да се съобразя
                                аз ще правя трасето маркировка и т.н. по специфичните неща
                                сега мисля да ги уговоря да направим едно пробно февруари например което може и да не е към шампионата а другото вече да си е към шампионата
                                както и да е състезания трябва да има поне всеки месец по 1 според мен
                                август айде нека да има пауза
                                да си стегнат хората хускварните шегичка де

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X