Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложения за Ендурошампионат 2006.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от mitkov
    а бе ако има чак толкоз мераклии за състезания може и да се наложи някои да са извън шампионата
    но бъди сигурен че ако е по отдалечено състезание и не е кръг -много малко хора ще идат
    и организатора ще се изложи пред общественността в града
    ако е на някое място което е близо и удобно на повечето ,може да идат но иначе тцъ
    то ако има две в харманли нищо чудно едното да е извън шампионата
    ама чакай едно да направим па тогаз
    а и съм се хванал с местното сба и те ще осигуряват линейки пожарни и прочее та донякъде и с тях трябва да се съобразя
    аз ще правя трасето маркировка и т.н. по специфичните неща
    сега мисля да ги уговоря да направим едно пробно февруари например което може и да не е към шампионата а другото вече да си е към шампионата
    както и да е състезания трябва да има поне всеки месец по 1 според мен
    август айде нека да има пауза
    да си стегнат хората хускварните шегичка де

Митков стига си се ял с моя моята красавица аз чисто и просто я обслужвам,но почнах от едно и продължавам на цяло.За съзтезанията по 1 на месец шампионат "супер".
    За традиционни състезания аз мисля че ще има също голям брой участници,тъй като голяма част от състезателите не идват за първото място.А има и друго на традиционното ще се отпуснат от тежеста на шампионат и ще подкарат яко
    Суйка давай да го правим това катерене,ще стане як купон.

Коментар

• Вендо, нали имаше мерак и ти да првим в Бакаджика
      Миналата година тръгнахме да се качваме там по един далекопровод и половината не можаха да го изкарат! Айде, обмисли този вариант !!!

Ние тази година със сигурност ще направим рали Бузлуджа - Емине в три дни по роудбук. Crazy job ще сме контролите.

Коментар

• Ние тази година със сигурност ще направим рали Бузлуджа - Емине в три дни по роудбук. Crazy job ще сме контролите.
        значи да не си продавам кдх са

Коментар

• Първоначално публикуван от Митков
          но бъди сигурен че ако е по отдалечено състезание и не е кръг -много малко хора ще идат
          и организатора ще се изложи пред общественността в града
          Митков, кой за какво се състезава спорехме(разгорещено) преди и въпреки, че ти не подкрепи моята теория защо се състезават хората и как да защитим интересите им, сега косвено го правиш! Също ако си сигурен че хората не искат много кръгове(след като повечето няма да дойдат на такива извън шампионата, според теб), защо искаш да са много, и един вид да ги насилиме да дойдат, защото се борят за точки. Според мен ако са по малко ще има повече участници, защото ще чакат с нетърпение състезание, ако са много, ще им писне на хората и броят участници на състезание ще намалее.

Коментар

значи да не си продавам кдх са
            Само ако го смениш с "Х"

Коментар

• въпреки, че ти не подкрепи моята теория защо се състезават хората и как да защитим интересите им, сега косвено го правиш
              събине не знам точно какво имаш в предвид
              предполагам че става въпрос за клас MX Pro както му измислих името
              та теорията ти защо се състезават хората не може да се каже че не съм я подкрепил напротив добре го бе описал
              просто не съм казал твърдо нито ДА нито НЕ на мерките които предложи
              И то понеже според мен е малко рано за това от една страна и от друга защото може би има и други мерки които могат да се вземат
              а и честно казано нямам някакво твърдо мнение като за мен си относно този въпрос, според мен ако практиката покаже че си прав
              а това ще стане ясно още от първите състезания то тогава можем спешно да вземем и мерки НО за сега не можем да предвидим точно как ще стане и дори предвижданията като цяло на мнозинството са че опасенията ти може би са излишни,все пак обаче ако се окаже че са основателни със сигурност много хора ще подкрепят идеята ти и то още по твърдо и от теб .
              до началото на сезона има още доста време
              освен това практиката от тази годена да се избягват подобрения на нещата по време на сезона и да се чака края му определено не е
              правилна
              ти сам стигна до извода че трябва да имаш повече вяра в колегите си
              всяко предложение което е актуално и разумно съм сигурен че всички ще се съгласят с него
              нека обаче не прибързваме и да обмисляме добре нещата

Коментар

освен това практиката от тази годена да се избягват подобрения на нещата по време на сезона и да се чака края му определено не е правилна
                Какво те кара да мислиш тъка? Виждал ли си подобна ситуация в която всяко състезание е с различни правила? БФМ като издадат книжка с правилата сменят ли ги по средата на сезона? Кой сериозен състезател ще участва в организация, която се нагажда нон-стоп към различни критерии и сменя правилата на играта всеки път? Световното по ендуро да не сменя правилата по средата на сезона? Научиш ли хората, че правилата подлежат на промяна, ще ни надуят главите да мрънкат за промени. Ако си мислите, че пак говоря глупости питайте Светослав Дойчинов (организатор на състезанията по офриуд на трофи клуб) какво мисли по въпроса, и как е стигнал до верният извод с горчив опит.

Коментар

• Ако пък решите, че правилата трябва да се променят то тогава не трябва да се издава годишен регламент а за всяко състезание различен.

Коментар

• 1 во и БФМ и световното по ендуро са неща отдавна изградени
                    а ние сме в самото начало /доста далеч сме и от едните и от другите организационно за сега/ ние правим нещо съвсем ново в страна в която то няма никакви традиции тъй че не сме нито бфм нито WEC
                    2 ро аз не предлагам поголовно да се променят правила
                    напротив ще се спазват
                    НО когато има нещо което драстично дразни всички участници и всички са съгласни че не е правилно ,не може да се отлага оправянето му за "следващия " сезон
                    за съжаление не можем да предвидим всички проблеми и неща които биха възникнали
                    по скоро с сигурност предвиждам че такива все ще се появят по причините от т 1 най малко
                    тъй че трябва да си оставим вратичка за дотунинговане на някои неща в движение за да сме актуални и да вървят нещата

Коментар

• Според мен ако са по малко ще има повече участници, защото ще чакат с нетърпение състезание, ако са много, ще им писне на хората и броят участници на състезание ще намалее.[/quote]

Именно това имах предвит 5-6 реп. шампионатни кръга.Кото се има предвит че всички работим а и не сме толкова финансово здрави(не говоря за всички ,но като цяло).Судя от рокерските събори.Най много посещавани са 3-4 събора,еееее ние не сме рокери те са ни фенове.Затова казвам 5-7 кръга.
                      Доколкото традициони състезания нека има по 2 на месец,зедно с шампионата стават 3 какво му е лошото.

Ако пък решите, че правилата трябва да се променят то тогава не трябва да се издава годишен регламент а за всяко състезание различен.

Имено там е разликата от мин. година.2005 г. нямахме никакъв регламент,нали това искаме да направим .Да се знае долу горе всичко около провеждане и участие на реп.шампионат.
                      Нека експериментите да ги правим именно на традиционите състезания.
                      Нещо друго нека на традиц. да нее толкова завишено изискванията около провеждането.Аз например може да нямам възможност за провеждане на шампионат и какво няма да направя състезание ли...

Коментар

• "Правилникът е за това, да се променя!" - вижте как звучи гордо

Коментар

• състезанията за шампионата нямат никви кой знае кви завишени изисквания та да са толкоз трудни за организиране
                          напротив даже така трябва да се измисли че да са по ледни и от традиционните за организиране
                          иначе съм съгласен като цяло с вендо
                          но по малко от 7 кръга незнам
                          когато се знае че е кръг ще протича съвсем по стегнато и добре състезанието
                          ако са под 7 кръга въобще и резултата няма да е заслужен и обективен според мен
                          а и кво толкоз се плашим от думата шампионат
                          ами състезание като всяко друго

Коментар

• Митков, така и не каза за кое проблемно правило говориш.

Коментар

• Митков за теб и мен няма зна4ение шампионат ли е или някакво състезание, но хората които не са участвали в състеание го изживяват по друг начин.Нали се реши да нее толкова на високо ниво цялото пурвенство,а и малко по горе писахме за трепета в очакване на официален кръг.Иначе къде отиваш,на шампионат всяка седмица

Коментар

• 5-7 състезания за шампионата звучи добре,а други състезания нека има.Така ще си подържат формата тези,които имат време и възможности.
                                offroad фен
                                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X