Много мислих по въпроса с това което се случва в момента и равносметката ми е следната. Правилата които смятам за правилни са в следствие на това че един спорт, който според мен трябва да е с ориентиране искате да го превърнете в мотокрос в гора с няколко препятствия, поради което ви предложих да наклоним правилата към сегашният масов участник, за което много хора ме нападнаха. Може би сте прави, може би аз греша - щом толкова много хора се опълчихте срещу мен. Ще ви кажа какво ще направя. Калин е прав, че може би няма смисъл да се занимавам с това, явно аз не разбирам достатъчно от тези неща. Направете вие правилата, а аз ще си карам мотора догодина и ще участвам във всички състезания и ще се боря за шампионското място срещу който искате и по каквито правила направите, стига да са честни състезанията  Евентуално ще организирам 1-2 състезания, извън шампионата с ориентиране. На никой не се сърдя, уважавам мненията ви. Единствено ме е яд, че позволих да ме въвлечете в тези явно безмислени спорове. Ако някой иска моето мнение по даден въпрос, винаги сам готов да помогна!
 Евентуално ще организирам 1-2 състезания, извън шампионата с ориентиране. На никой не се сърдя, уважавам мненията ви. Единствено ме е яд, че позволих да ме въвлечете в тези явно безмислени спорове. Ако някой иска моето мнение по даден въпрос, винаги сам готов да помогна!

Евентуално ще организирам 1-2 състезания, извън шампионата с ориентиране. На никой не се сърдя, уважавам мненията ви. Единствено ме е яд, че позволих да ме въвлечете в тези явно безмислени спорове. Ако някой иска моето мнение по даден въпрос, винаги сам готов да помогна!

лелеее
  лелеее  

Коментар