Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален шампионат Ендуро - 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Понеже имам малко връзки със софийските организатори на втори кръг, днес успях да видя част от подготовката на трасето

Майтап, да не се вържете, че ще ме разстрелят
    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

• а втори ден не се ли състезавахме с АТВ-та
      нито снимки нито класиране не каза
      или то не се брои???
      чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

• софийче не мож ни заблуди
        тая снимка е от състезанието в румъния
        от този ъгъл изглежда страшничко но аз го гледах и трябва да ти кажа че беше така направено че с съвсем малка засилка да може да се прескочи

Коментар

• Ето и сканирани оригиналните протоколи от състезанието:
          Събота 9 април - навигация

Неделя 10 април - крос

Коментар

• Ендуро

След много-доброто състезание в Стара Загора и след поздрави към Жоро и останалите организатори, е време да се погледне към втори кръг. Някой може ли да даде повече инфо къде по-точно ще се проведе край София и на коя дата?
            10х
            Rally Sport - News and Video - www.RallyPulse.com/Bulgaria

Коментар

• искам и аз да попитам нещо понеже в други форуми видях че се чудят а и аз се сетих че не знам ще се събират ли точките от първия и втория ден на състезанието или са си отделни шампионати така да се каже

Коментар

• Не, ще се водят и двете дисциплини отделно, тъй като не всички ще правят крос вторият ден. Например Митака от Димитровград каза, че вторият ден ще правим поход-разходка и ще ядем 5 агнета на чеверме!
                К'о ш кажеш?

Коментар

• ми тва ше си е цял кроссс който изяде най много трябва
                  да вземе БАЯ точки хем така борбата с бочака ще стане по равностойна щото той колко мислиш че ша изяде

Коментар

• На тая дисциплина ще го бием с две обиколки!

Коментар

• Колеги, организаторите на смолянският Off road ни канят да направим кръг на 18 и 19 юни там. Ще подготвят специално трасе за ендурото, ако решим да участвуваме.
                      Давайте мнения!

Коментар

• Аз съм за с двете ръце .
                        Какво се иска от нас - само участие или и други работи?
                        А конкретно кой ще прави трасето за ендурото?
                        2010 CRF 250 R

Коментар

• Организаторите ще правят маршрута с помощта на някакви момчета от Горна Росица. Пак по маркировка ще е. Искаха и аз да участвувам, но стига вече съм рисувал, трябва и да покарам малко за точки!

Коментар

• сестра ми точно тогава мисли да се жени
                            но може и предишната седмица сега се решава направо и казвам да е предишната че в Смолян сигурно ще е супер
                            иначе трябва направо с раницата с маркучите да отивам на сватбата

Коментар

• Митак, що не й кажеш да направят сватбата нейде из смолянско.
                              Като свърши състезанието - слизаш от мотора и сядаш на масата Нама да имаш ограничение на наличното количество храна
                              2010 CRF 250 R

Коментар

• Митак, ще те чакам на финала, та да отидем заедно, ама ще си взема едно кило семе да се забавлявам докато финишираш, че иначе прекалявам с цигарите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X