Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален шампионат Ендуро - 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пожелавам успех на всички!За съжаление моето участие ендурошампионата по двоики приключи.На добър час колеги!

Коментар

• Благодаря на всички за дискусията!

Коментар

• Марияне, толкоз ли няма друг да кара ендуро от Шумен? Имаше някакви момчета на off road-a през декември. Ако няма с кой, тук ще ти намерим, няма проблем. Точно се оборудва и е време да пробваш новата машина!
        Хайде, направи нещо! Ще ми е драго да се видим в Стара Загора.
        Имам и да черпя!!!

Коментар

• Няма проблем Жоро.Тази година ще тренирам,а идущата ще участвам.Все пак съм само на 42

Коментар

• Състезанието е най добрата тренировка

Коментар

• За сведение на тези, които ще карат ATV !!!
              Състезание в Стара Загора на АТV ще има и класирането ще е отделно,тъй като и маршрутът ще е различен.
              Решихме на 09.04. да се състои затвореният кръг за ATV, веднага след старта на Навигацията при ендурата. Така ще има и атракция за публиката, докато започнат да финишират двойките от ендурото, а вторият ден ще е съответно навигацията при ATV, а през това време ще се състои затвореният кръг при ендурото.
              Класирането на ATV ще е само сингъл, а не по двойки!
              За ендурото класирането при кроса също ще е сингъл, така че тези, които желаят лична изява и не са удовлетворени от двойките ще могат да покажат на какво са способни в Неделя!

И още ведъж ви призовавам да бъдете точни! Състезанята са обявени за 10.00 часа.

Коментар

• Жоре стикерите за номерата вие ли ще ги давате ако искате да си ги платим но е добре да ги направите

Коментар

• Те ще са от самозалепващо се фолио и по желание всеки може да го махне като си тръгне, а най-добре е да си го остави за следващото състезание за да облекчи организаторите. Ние черпим!
                  ... а може и да са оригинални?! Данчо ще ходи в края на т.м. в Италия и обеща да вземе от Cemoto. Той е дистрибутор на тази фирма.

Коментар

• Колеги, тренирайте следващият елемент,че ще ви трябва! Нашите вече тренират.

Коментар

• offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

• Колеги, утре или други ден ще ви покажа снимки от маркировката за да ви е ясно какво да търсите за ориентир, тъй като през гората е лесно, тя е върху дърветата, но през откритите пронстранства е по-различна.

Коментар

• Ето снимки на марките, които ще виждате по трасето. Отначало започнах с табелки, но от двадесет,които поставих след два дни петте ги бяха свалили и реших да е с боя по дървета, камъни и където най-добре се вижда. Вчера направих тест.Аз карах джипа, а пък човек до мен се ориентираше по маркировката и ми казваше къде да карам. За 35 км. не сбърка нито веднъж,така че няма да е проблем за никой.

Камък, боядисан в жълто край пътя или на самия път.

Колове на открити незалесени места. Като наближите поляна се оглеждайте добре!!!

Стрелки върху асфалта, там където трасето го пресича.

Отново коловете.

Двойно маркиране.На много по-завързани места ще видите такова, че и тройно.

Върху дърво.

Маркировката е изцяло жълта, затова споменах да не се кара с жълти или сини слюди на очилата !!!
                          Това шибано маркиране ми отне 10 дни. Май е по-добре да правиш роудбук, отколкото маркировка.

Коментар

• PETER BLIZNAKA - Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 11:54 pm

Жоре ето списък на хората с който съм говорил и са казали че идват на 100-процента

1-Г. Панов---------------Мото
                            2-С. Малинов-----------Мото
                            3-П. Цанов--------------Мото
                            4-И. Цанов========АТВ
                            5-М. Кременски=====АТВ
                            6.В. Стадницкий====АТВ

Всичко 4-стаи с изглед към океана Very Happy

За другите от СОФИЯ сигурно знаеш

Много ще сме разочаровани ако не си маркирал и пътеки с червена боя

ЗА ЗАБАВНАТА ПРОГРАМА ВСИЧКИ НИ ПИШИ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ Shocked

YOU DONT STOP RIDING BECAUSE YOU GET OLD........
                            YOU GET OLD BECAUSE YOU STOP RIDING.......
                            АДМИНИСТРАЦИЯ

Коментар

• Жоро Хаджиев - Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 12:28 am

Браво бе, намери в коя тема да дадеш заявка!
                              Сега вместо с изглед към океана, ще ви турим в стаи с изглед към езерото с лебедите.Сори, исках да кажа патките!
                              Червена боя ще има, ама вие шведска тройка ще правите при мотото? Laughing
                              И друго. Става въпрос от петък, нали
                              Чакай да те похваля за девиза!!!
                              АДМИНИСТРАЦИЯ

Коментар

• Леле каква беля съм направил :x Аз щото се омешах в определениата за ЕНДУРО И КРОС Моя мотор със стартер пък без фар та се чудих какъв е Абе квото и да правя все се намесват някакви контролни органи

Добре значи се разбираме от петък с изглед към езерото с русалките

То единия мотор е 2-трак и ние си помислихме че се зачита за двоика

Ако си навит да си сменим девизите щото тоя на мен не ми отива толкова
                                твоя какъв беше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X