Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален шампионат Ендуро - 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Според мен дори не е толкова важно да вземеш точно купа, а по скоро трофей. Защо да плащаме по 10-20лв за купа като може всеки организатор да измисли трофей за състезанието, дори може да стане и по интересно...

и естествено диплома за всички завършили.

Така ще може да се наградят още много хора за много неща и ще е приятно за всички

Примерно (без места):
    - Най дебел ендураджия.
    - Най тънък (лек) ендураджия.
    - Най нисък ендураджия....

Да не говорим колко много допълнителни състезания може да се направят, за да стане по интересно, примерно:

- финишират, но времето спира като отрежат едно резънче от паднало дърво с ръчна резачка...

- преплуват някакво езерце (не много дълбоко да не се удави някой), който е с дрехи ще е по бърз

- пренесат нещо на някъде

В крайна сметка в важно да е купон и да се даде шанс на всички!
    Сигурен съм че подобни "простотии" ще предизвикат много смях в публиката и ще дадат шанс на печените да изтъкнат!!!

Естествено повечето от тези неща не влизат в шампионата, но някой може и да влезнат като част от състезанието

Коментар

ОК Смърф, съгласен съм с теб! Но как тази година да оборудваме всички с навигационните прибори за да има равнопоставеност? Има пичове, на които много им се кара, но не могат да отделят толкова пари само за роудбук четец. Освен това едно такова състезание ще коства на човек за два дни минимум 100 лв.(участие 20, хотел 10, пътни от 20 до 50, дневни 20, бензин 20) Дори май станаха повече. Някои хора работят за тези пари половин месец, а искаме да направим състезаноето достъпно и масово Как?
      Деленето на класове:

Профи
      до 125 двутактови+250 четиритактови
      над 125 двутактови+над 250 четиритактови

аматьори
      до 125 двутактови+250 четиритактови
      над 125 двутактови+над 250 четиритактови

ATV
      Ако и те решат да се делят на кубици?!

На всичкото отгоре "навигацията" и "кроса" ще се награждават отделно! 60 броя купи само! Трябва да даваме заявка още от сега,та да могат да ни ги осигурят. Хубаво,че вторият ден "кроса" ще приключи бързо,та да има време за награждаването.

Давайте конструктивни предложения как да го направим по-безболезнено,че много е лесно да се сърдиш, но трудно се намират пари!
      Идеята за Профи+Аматьор не е лоша за тази година. Догодина като влезе в сила истинската навигация, дори ще отпадне необходимостта и от това деление. Кажете си всички мненията бързо,че в Стара Загора трябва да поръчваме плакатите!

НЕКА ТЕЗИ КОИТО ГЛЕДАТ "ОТСТРАНИ" И НЕ СА СЕ РЕГИСТРИРАЛИ,ДА ГО НАПРАВЯТ И СИ КАЖАТ МНЕНИЯТА СЕГА, ЗА ДА НЯМА ОБИДЕНИ УТРЕ!

Коментар

Ехе, докато съм писал много мнения са се изказали и съм изостанал.
        Добре.Съгласни ли сте с това да смесим ПРОФИ и АМАТЬОР?
        И аз ще дам тези 400 лв. от мен.Искам всички да са удовлетворени!Ама я пак ги сметнете,че състезание по двойки изисква награждаване и на двамата

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Идеята за Профи+Аматьор не е лоша за тази година. Догодина като влезе в сила истинската навигация, дори ще отпадне необходимостта и от това деление.
          Явно не си се замислил достатъчно, защото пак ще има деление. Нали не вярваш че всички ще си сложат роадбуци???

Най вероятно ще бъде със и без навигация. Но поне може да махнем класовете, защото с навигация вече няма да има толкова значение кой с какъв мотор е, ако трасето е направено добре обаче!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
            Ехе, докато съм писал много мнения са се изказали и съм изостанал.
            Добре.Съгласни ли сте с това да смесим ПРОФИ и АМАТЬОР?
            И аз ще дам тези 400 лв. от мен.Искам всички да са удовлетворени!Ама я пак ги сметнете,че състезание по двойки изисква награждаване и на двамата
            Аз не съм смятал вторият ден, тъй като 1. не е сигурно че ще е състезателен и 2. не е в шампионата.

Коментар

Предложение
              1.профи+аматьор
              2.без класове
              така става нешто като шарк екстриим
              3.Без роудбоци засега

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                Предложение
                1.профи+аматьор
                2.без класове
                така става нешто като шарк екстриим
                3.Без роудбоци засега
                Митков не мога да те разбера???

Трофи клас+ аматьор клас или за състезателите говориш?

Коментар

ОК Митков. Други предложения?

Коментар

ПРОФИ+АМАТЬОР в смисъл в една дойка да могат да участват профи и аматьор като Бочака и Митака

Коментар

Митков, той Бочака си е отдавна в категория "аматьор". Нищо,че ще бие бая професионалисти. Митака пък също е бил състезател и то много добър.Надявам се,че знаеш де.

Коментар

Бочака е в тоя спорт ПРОФЕСИОНАЛНО от 6годишен сега е на около 30 сметни го ти .Много по профисионалист е и от професионалистите.АКО сега се пусне ще е в първите трима със сигурност.В тоя спорт не може един такъв професионалист като него да се превърне в аматьор а най много в /ВЕТЕРАН/ освен това 80те години мотокросът в БГ е бил на много по високо ниво участвали са по над 70 души имало е квалификации и истински професионалисти ,ветераните в българия са много често много по добри от сегашните профита.ПОВЯРВАЙ МИ

Коментар

На тях ще разчитаме да направят състезанията интересни! Аз дори смятам,че те са в по-изгодна ситуация от настоящите кросаджии,тъй като сега карат предимно off road и имат много опит и подготовка.Нека да видим дали ще се оправдаят думите на Б.Н. че са банда пенсионери!

Коментар

Нека най-добрите да победят

Коментар

Пичове, защо искате да елиминирате хората със слаби моторетки? Таз година като няма да е навигация те нямат шанс, освен ако трасето е само траял!

Коментар

Аз съм за:
                                1. Смесена двойка.
                                2. Два класа - до 250 и над 250 (респективно 125 и над при двутакт.)
                                3. Без роудбук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X