Според мен дори не е толкова важно да вземеш точно купа, а по скоро трофей. Защо да плащаме по 10-20лв за купа като може всеки организатор да измисли трофей за състезанието, дори може да стане и по интересно...
и естествено диплома за всички завършили.
Така ще може да се наградят още много хора за много неща и ще е приятно за всички
Примерно (без места):
- Най дебел ендураджия.
- Най тънък (лек) ендураджия.
- Най нисък ендураджия....
Да не говорим колко много допълнителни състезания може да се направят, за да стане по интересно, примерно:
- финишират, но времето спира като отрежат едно резънче от паднало дърво с ръчна резачка...
- преплуват някакво езерце (не много дълбоко да не се удави някой), който е с дрехи ще е по бърз
- пренесат нещо на някъде
В крайна сметка в важно да е купон и да се даде шанс на всички!
Сигурен съм че подобни "простотии" ще предизвикат много смях в публиката и ще дадат шанс на печените да изтъкнат!!!
Естествено повечето от тези неща не влизат в шампионата, но някой може и да влезнат като част от състезанието
и естествено диплома за всички завършили.
Така ще може да се наградят още много хора за много неща и ще е приятно за всички
Примерно (без места):
- Най дебел ендураджия.
- Най тънък (лек) ендураджия.
- Най нисък ендураджия....
Да не говорим колко много допълнителни състезания може да се направят, за да стане по интересно, примерно:
- финишират, но времето спира като отрежат едно резънче от паднало дърво с ръчна резачка...
- преплуват някакво езерце (не много дълбоко да не се удави някой), който е с дрехи ще е по бърз

- пренесат нещо на някъде
В крайна сметка в важно да е купон и да се даде шанс на всички!
Сигурен съм че подобни "простотии" ще предизвикат много смях в публиката и ще дадат шанс на печените да изтъкнат!!!
Естествено повечето от тези неща не влизат в шампионата, но някой може и да влезнат като част от състезанието
Коментар