''Škoda 706 RTHP CAS 25'', ''обогатен'' с американски хром и щатска светотехника и сигнално оборудване, все още на служба в Колумбия.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Последно редактирано от sek.1; 11-09-22, 19:24.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 1 like
Коментар
-
Тури му един здрав стоп отзад, 40лв е.
-
Това е най лесното има поне няколко нови ама не му трябват освен за ГТП . Вече практически не излиза на републиканска пътна мрежа . Само той оцеля 10 години без особени поражения в солта на Витиня . В силните му години . https://www.youtube.com/watch?v=SkmS...BB%D0%B5%D0%B2Последно редактирано от sek.1; 12-09-22, 06:38.
-
Ето няколко фотки от КАМАЗ-а, който караше баща ми в "гаража" на ДМЗ "Ленин".
На едната с тухлите съм аз на един от редовните му курсове от завода за шамот в гара Елин Пелин.
Сега на негово място има някакво **** Logistic.
На другата е той от някаква командировка до Русе с която и аз бях с него.
В автопарка на завода имаше МАЗ, КРАЗ, ЗИЛ, ГАЗ и още някакви скрапери, които са ползвали само наоколо или в предприятието.
Камаз-а беше като космически кораб и баща ми пътуваше доста с този камион из България.
И винаги беше голям кеф ако ме вземеше с него.
От началото на '80 трябва да са били.
Ровейки се в албума намерих и няколко от времето, когато караше автобус - пак там.
Караше също едно ПАЗ-че (персоналана) на което обаче не намирам снимки.
Тази е от с.Шкорпиловци е където аз съм бил на пионерски лагер.
Баща ми си намерил някаква формална причина, натоварили се с майка и ми дошли на свиждане.
Е, май им дали от предприятието да докарат някакви дреболии до базата, която беше ведомствена.
Да не е съвсем екскурзия с държавни средства
Майка всъщност ми каза тази подробност сега, аз не я знаех или съм я забравил.
Сетих са за още една история със същата чавдарка ма е дълга и сега нямам муза
Също така попаднах на серия от някакво рали, изглежда ми '70.
Мислех, че е в Перник - имам спомени, че са ме водили на такова в самият център.
Караха планински скоростни отсечки във Витоша, Рударци - х.Селимица.
Обаче не разпознавам нищо от Перник така, че нямам идея къде и от кога са.Враг усраине
- 4 likes
Коментар
-
Интересно е защо Фиато–Ладата е с тия телове пред предния прозорец? Едва ли е да пази от клони...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеИнтересно е защо Фиато–Ладата е с тия телове пред предния прозорец? Едва ли е да пази от клони...
Виж етапите:
https://www.ewrc-results.com/timetab...up-rally-1970/
По цялото трасе няма как да са карали само в градски условия.
Те фотките са над 10 и мисля, че и на друга виждах такива неща.
Враг усраине
Коментар
-
Редовен клиент на сервиза, в който работех, имаше това от първата снимка - Morris 1800. Карал съм го като му правехме ГТП. За времето си е било прилично луксозен автомобил.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
- 1 like
Коментар
-
Понеже линка се изгуби в коментарите, го поствам пак:
https://www.ewrc-results.com/final/1...up-rally-1970/
Екипажи и автомобили.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Колега Еспер, да благодаря и тук че публикува лични снимки. Мисля че не се лъжа, но съдейки по тях баща ти - светла му памет - си е обичал професията.
Вашият Камаз е 5320 - първият в моделния ред на завода. Точно такъв, сивосин, бяха докарали в мойто село 1981 година и народът цъкаше с език наоколо, началото на лятната ваканция беше. Той тоя модел остана много малко разпространен в България, нямаме условия че да изпъкне с нещо кой знае какво повече пред Шкоди и Мазове.
Снимките от ралито също са супер, давай още ако има!
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Не помня вече беше преди 5 години . Казаха че имат още един такъв бордови Камаз . Дойдоха оставиха пред Камаза две бутилки по 2 литра хубава гроздова ракия и казаха е така се идва за Камаз . Естествено с тоя правилен подход не им троших хатъра.Последно редактирано от sek.1; 17-09-22, 05:41.
-
Май някъде из Индонезия...
https://www.youtube.com/watch?v=g9LPXzGfmjg
Цяла поредица клипове с тая машина са от тоя автор. Кой от кой по-поучителен
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар