От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци
А да забравих - не става от днес за утре, хубавото сирене зрее има няма 4 месеца.
До тук 13 л мляко и 4 месеца работа за 1кг сирене
Да продължаваме ли с разходното ценообразуване?
А да забравих - не става от днес за утре, хубавото сирене зрее има няма 4 месеца.
До тук 13 л мляко и 4 месеца работа за 1кг сирене
Да продължаваме ли с разходното ценообразуване?
в... Смолян. Мислех си, че е някаква изгъзица на местния балкантуристки готвач, но по-късно много пъти съм попадал на такова нещо по най-различни пампоровско-чепеларски кръчми и всеки път е било много вкусно. Предполагам, че наръсват вече запечената на тиган риба със синьо сирене и после я бухат за кратко в пещ да хване коричка и сиренето.

Коментар