От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци
Вчера си закупих 3 агнешки главички (предвид че сме декември и бяха пресни ще да са били овчи) сварени, обезкостени, заляти с лук чесън и червен пипер запържени в масло, сичкото тва в тавичка, отгоре бира и да се запече. Поръсено обилно с магданоз.
Вчера си закупих 3 агнешки главички (предвид че сме декември и бяха пресни ще да са били овчи) сварени, обезкостени, заляти с лук чесън и червен пипер запържени в масло, сичкото тва в тавичка, отгоре бира и да се запече. Поръсено обилно с магданоз.
. Стоят заровени ден-два-три, няма опасност от пресоляване, сланината не може да се пресоли, тя си поема сол колкото е нормално за нашия вкус(за разлика от месото, то поема страшно много сол), и след като се извади от солта се намазава с чеснова паста, и подправки по избор-черен пипер, кимион, червен пипер(сладък или лют), но чесъна е задължителен.
Коментар