Обява

Свий
Няма добавени обяви.

QUANSHENG TG-UV

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: О! Чудо! Китайски двубандер.

Първоначално публикуван от vasstop Преглед на мнение
    Та сега имам 3 антенки за моторола ако някой иска ще ги дам на себестойност..., примерно бира
    Едната антенка я изращам на колегата Veni1, другата я дадох на nii, остана още една моторолска. Някой иска ли я?
    LZ1VPT

Коментар

Едната антенка я изращам на колегата Veni1, другата я дадох на nii, остана още една моторолска. Някой иска ли я?
      Здравей колега, аз съм със Motorola GP300, и със пречупена антена, която се опитах да поправя, но не се получи така че бих се зарадвал на тази която е останала. Дори съм съгласен да си платя. Как мога да се свържа с теб за да се разберем. Моят телефон е 0878 382 362.
      Only The Best Is Enough!!!
      Lada Niva - LZ5JU / LZ7C
      Апартаменти Панорама
      www.pamporovo.ooo

Коментар

За съжаление, още преди да е пристигнал при мен МАХ-а, китайците смениха спесификациите му в сайта . Да се надяваме, че няма да има повече изненади ...
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от lz5ju Преглед на мнение
          Здравей колега, аз съм със Motorola GP300, и със пречупена антена, която се опитах да поправя, но не се получи така че бих се зарадвал на тази която е останала. Дори съм съгласен да си платя. Как мога да се свържа с теб за да се разберем. Моят телефон е 0878 382 362.
          Бе кой ти говори за плащане...
          088 9224495
          или в ефира на: LZ1VPT
          Васил
          LZ1VPT

Коментар

Бе кой ти говори за плащане...
            088 9224495
            или в ефира на: LZ1VPT
            Васил
            Хиляди Благодарности Васко за антената. Ако с нещо мога да помагам в района на Смолян и Пампорово съм насреща. Благодаря, жив и здрав бъди, и се надявам да се чуваме в ефира и да се запознаем лично - 73
            Only The Best Is Enough!!!
            Lada Niva - LZ5JU / LZ7C
            Апартаменти Панорама
            www.pamporovo.ooo

Коментар

Няма защо, антенките са ви пратени днес по Еконт, утре ги чакайте. Е ще трябва да си поемете транспортните разходи, но имате по един подарък за предстоящите празници от мен
              LZ1VPT

Коментар

Копи - Паста
                http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=104162
                Неизвестно защо след като е с по-ограничена функционалност е по-скъпа от другите. Явно са на принципа - ако мине.

Коментар

Първоначално публикуван от ike Преглед на мнение
                  Копи - Паста
                  http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=104162
                  Неизвестно защо след като е с по-ограничена функционалност е по-скъпа от другите. Явно са на принципа - ако мине.
                  Maрка баце
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Че това си е QUANSHENG TG-UV, със сменен надпис. Даже и пластмасите са съвсем еднакви. Ква марка, кви 5 лева, като QUANSHENG-а излезе преди повече от половин година. Тя и тая тема е отпочната точно заради него.

...станцията не е никак лоша, между другото. Най-големия и кусур е че няма имена на каналите.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      ...станцията не е никак лоша, между другото. Най-големия и кусур е че няма имена на каналите.
                      И едноредовия дисплей, както и не-толкова дураколюбивия софтуер.
                      Относно марката - на това пише Surecom, та за това е по-скъпо
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                        И едноредовия дисплей, както и не-толкова дураколюбивия софтуер.
                        Всъщност и двете са въпрос на вкус де. На мен например едноредовия не ми пречеше.

А софтуера - точно на тая станция може и без него. Съвсем всичко се програмира и от клавиатурата + имаше доста ценни неща в сравнение с WOUXUN-ите, като например да си запомня последната настройка за мощност на всеки канал + някои други дребни нещица. Направена солидно, не хаби батерия на изключено - мойта е седяла по 2 месеца, и като я пуснах си беше пълна.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вчера благодарение на UPI (господ здраве да му дава и дълъг живот), ми пристигна новогодишния подарък от 409shop - KG-UVD1P. Заедно с USB кабел и калъф (който както ме бяхте предупредили не става за нищо). Сега ми остана малко време да се занимая с него. На пръв поглед работи . Ще потърся и сродни души в ефира за пробата. Ще пробвам да го отпуша. Или ще успея или ще поръчвам нов .

Пробвах. С клавишите не става.След като в началото се появят двата реда с чертички и въведа кода, не се появяват втори път.
                          С програмата не може да разчете апарата.
                          Не открих и репитри в Бургас.Може и аз да не търся както трябва.
                          Последно редактирано от Pretor; 30-12-09, 20:27.
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Честито за радиото. Аз имам подобно (без Р-то). Репитри около Бургас няма да намериш, защото няма. За връзката с компютър най-вероятно имаш проблем с драйверите за кабела.
                            Поздрави и за много години.
                            LR Discovery I 300 TDI

Коментар

За много години и благодаря. Ще пробвам пак да ги инсталирам.
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

След като инсталираш драйверите за кабела и пуснеш програмката - KG-UVD1P, пробвай да смениш портовете в меню communication port. Обикновено грешката е там.
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X