До: О! Чудо! Китайски двубандер.

Може би файла е "стар". LZ0UHF от седмица-две е на нови честоти. Погледни темата с репитрите или темата конкретно за този репитер. Между старите и новите честоти наистина има съвпадение (в едната).
P.S. Напоследък развивам синдрома първо да пиша, а после да мисля (лоша работа). Понеже и двете теми са в "частния" форум, а не знам дали имаш вече достъп до там, ето ти честотите на LZ0UHF в момента:
RX: 439.400 MHz (това беше старата на TX)
TX: 431.800 MHz
shift: -7.600 MHz
(настройки на станцията)
73

Първоначално публикуван от milen76

Преглед на мнение

P.S. Напоследък развивам синдрома първо да пиша, а после да мисля (лоша работа). Понеже и двете теми са в "частния" форум, а не знам дали имаш вече достъп до там, ето ти честотите на LZ0UHF в момента:
RX: 439.400 MHz (това беше старата на TX)
TX: 431.800 MHz
shift: -7.600 MHz
(настройки на станцията)
73

просто
 просто 
 първите думи на отсрещната страна когато е на прослушване. Скуелча ми е на 5, но съм пробвал и с по-ниски стойности. След като разговора започне няма проблеми
 първите думи на отсрещната страна когато е на прослушване. Скуелча ми е на 5, но съм пробвал и с по-ниски стойности. След като разговора започне няма проблеми  , но 4-5 мин. след края ако ме повикат  началото  пак се губи. Пробвали сме със приятел едно YAESU VX-6E, при него не се получава такова "изяждане" .
 , но 4-5 мин. след края ако ме повикат  началото  пак се губи. Пробвали сме със приятел едно YAESU VX-6E, при него не се получава такова "изяждане" .

Явно процесора е малко "бавен". Вярно, понякога е от кореспонента, който просто не изчаква половин секунда след като е натиснал PTT-то, но определено и приемниците ни малко понакуцват в това отношение.
 Явно процесора е малко "бавен". Вярно, понякога е от кореспонента, който просто не изчаква половин секунда след като е натиснал PTT-то, но определено и приемниците ни малко понакуцват в това отношение. 

Коментар