До: О! Чудо! Китайски двубандер.
Моя двубандер е Wouxun KG-UDVP1
А антената - срам ме е да кажа колко струва
(15$)
Моя двубандер е Wouxun KG-UDVP1
А антената - срам ме е да кажа колко струва
(15$)

). ТУТ-а е и по-дълъг с около сантиметър и по-широк в горната си част с около 5 мм. Дизайна му обаче е доста ... как да се изразя по-точно ... "по-лачен". Екрана може да савети небесно синьо, оранжево и лилаво
. Гласът който говори е на по-скоро мъж, отколкото жена
. Ако нямате друго огледалце, лицевата пластина може да ви свърши прилична работа ... въобще, от към външен вид си е доста по-лачен (или ако искате - представителен). Общо взето жена ми го хареса веднага и много му се израдва. От гледна точка на дуракоустойчивост - не е точния модел
. Пластмасата му не ми вдъхва доверие, че ще издържи същия брои удари и хвърляния, колкото е понесъл wouxun-а. За лъскавата част - 100% съм сигурен, че ще се издере лесно (не съм го пробвал, защото ще го пускам да си върви, за да поръчам следващото чудо). Трябва да се отбележи и факта, че ергономичната форма на ТУТ-а го прави доста по-удобен за държане в ръка. На мен страшно ми липсва фенерчето на wouxun-a и втората "врътка" отгоре, но пък на мястото на врътката можеш да си сложиш пръста, докато държиш радиото ... И пак да кажа, на тъмно липсата на фенерче си казва думата в полза на wouxun-a.

. Това разбира се не е проблем, защото загрява доста по-бързо от съратника си и корпуса му се нагорещява до парещ за 4-5 минути непрекъснато предаване. Това, оказа се в последствие, си има логично обяснение...
.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар