Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми принтер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми принтер

Първоначално публикуван от dradonov Преглед на мнение
    Моето мнение пък е, че случайно или не си купил един от най сполучливите варианти за цветен лазерен принтер, поне аз не мога да се сетя за по добър до тези пари . Здрави са лесни са за подръжка, зареждат евтино , и наистина няма нужда да хвърляш касетите на 2то зареждане - сменяш им барабаните и пачати като нов. Единствено чиповете понякога правят проблем в смисъл, че свършват доста преди зададените им копия.
    За тези които искат да си закупят този модел трудно ще се намери в търговската мрежа, но пък от canon lbp-5050 все още се намират тук там, а те са същите като hp cp1515 .
    Иначе , ако взимате цветен принтер на принципа - така и така ще купувам принтер по добре да е цветен - не е така, монохромните са в пъти по здрави и стабилни / и са по евтини на зареждане не на последно място/ ! За това аз съветвам моите клиенти да не си купуват цветен принтер , освен ако наистина не им се налага да печатат цветно
    Еми аз съм свикнал да имам цветно, от много време. Та затова. То само да му видиш габаритите и колко тежи е достатъчно за да разбереш че една по-сложна машина в тоя ценови клас няма как да е чудо на надеждността. До тук просто си седи и върши това, за което е създаден. Друбото, заради което го купих беше мрежовия интерфейс. Рутера е на 2 педи от него и е вързан към него веднъж, и втори път към компютъра. И печаташ отвсякъде.

HP1200 в работата например е абсолютно желязна машина, ама мрежов интерфейс - йок. И като си тръгне колегата, към чиито компютър е вързан, принтене йок.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ...И като си тръгне колегата, към чиито компютър е вързан, принтене йок.
      Това не се ли оправя с принт сървър или бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
        Това не се ли оправя с принт сървър или бъркам?
        Ми, оправя се. Едно време бяха скъпи. Сега гледам са към 60 кинта жичните. А дали ще са съвместими... То май и на суича няма място вече... В понеделник ще гледам, щото вече взе да ми писва.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

След много чудене решихме да закупим направо едно лазерно МФУ А3 (комбайн).

Ето и някои от вариантите, които успях да разгледам на живо.

1

2

3

4 * това май са му скъпи консумативите.

Цените варират, като най-скъпото е около 3600 лв.
          Със сигурност с това ще си реша проблема с принтирането за доста време напред. Да, барабаните са скъпи, но колко често се сменят. Тонера си е изгоден както и да го погледнеш. Просто всичко останало което гледах излиза по-добре да си печатам в копирните центрове.

Ако някой е в час с рециклираните комбайни и знае за изгодна оферта ще съм благодарен ако сподели малко повече.
          Последно редактирано от Preslav Peychev; 22-02-13, 23:00. Причина: Непозволени линкове! Ограничавайте се, има си правила!
          Александър

Коментар

Номер 4 не е формат А3.

Коментар

Може, но той без това отпадна. В Итема цените на мобилните са двойни, някой знае ли защо ? Предполагам са с повече остатъчен ресурс на барабаните.
              Александър

Коментар

Саше какво натоварване месечно всъщност очакваш ? Че така от най ниския ценови сегмент се хвърли на най високия
                gsm - 0899388807

Коментар

Ами увеличи се бюджета. Иначе натоварването няма да е кой знае какво, до 2000 страници на месец. Просто искам да си реша въпроса с принтера по-радикално и за по-дълъг период от време.
                  Александър

Коментар

Ако още не си купил нещо от тези машини, които си показал бих ти препоръчал Рико-то . Иначе, ако не ти е задължително да има А3 формат мога да ти предложа други варианти за това натоварване.
                    gsm - 0899388807

Коментар

• Избрах Рико-то и мисля, че е правилният избор. А3 беше абсолютно задължителен минимум.
                      Александър

Коментар

• От: Препоръчайте ми принтер

Колеги, ако някой се нуждае от здрав цветен лазарен принтер А4 на добра цена и с изгодни консумативи, послушайте ме и пробвайте този Брадър Колкото и да не ги харесвах като марка, този ми промени мнението. Това са си четири стабилни монохромни принтера събрани в един корпус. Касетите са си същите само дето тонера е цветен. Няма чипове и има 100% прав път.
                        Гледам, че в темата пишат и доста колеги в бранша. Моля не бързайте с критиките. Първо се поинтересувайте и разгледайте един такъв. Вижте цените на консумативите (оригинални и неоригинални) и тогава сравнявайте. Пуснете един поработете и пак си дайте мнението. Това е нещото което ме изненада приятно от сегашните модели на пазара от всички марки.
                        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                          Колеги, ако някой се нуждае от здрав цветен лазарен принтер А4 на добра цена и с изгодни консумативи, послушайте ме и пробвайте този Брадър Колкото и да не ги харесвах като марка, този ми промени мнението. Това са си четири стабилни монохромни принтера събрани в един корпус. Касетите са си същите само дето тонера е цветен. Няма чипове и има 100% прав път.
                          Гледам, че в темата пишат и доста колеги в бранша. Моля не бързайте с критиките. Първо се поинтересувайте и разгледайте един такъв. Вижте цените на консумативите (оригинални и неоригинални) и тогава сравнявайте. Пуснете един поработете и пак си дайте мнението. Това е нещото което ме изненада приятно от сегашните модели на пазара от всички марки.
                          Аз няма да критикувам. Това са ми любимите принтери напоследък, както и на доста клиенти, заради евтините консумативи...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                            Аз няма да критикувам. Това са ми любимите принтери напоследък, както и на доста клиенти, заради евтините консумативи...
                            +1
                            особено от както пуснаха и 3г гаранция
                            gsm - 0899388807

Коментар

Това с 3г. гаранция в сила ли е още, на сайта на Brоther не го пише ? В офиса имам едно МФУ купено 2010г. което още е в гаранция - това бе една от причините тогава да се спра на марката и съм много доволен.
                              2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                              2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                              2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Още е в сила, и в сайта им го пише
                                gsm - 0899388807

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X