Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми принтер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Главоблъскане !

Принтера ще го купувам в Германия и тук ще бъде ползван на първо време пък ако издържи той а аз ако не издържа в Германия ще се приберем двама . Така че цената на консуматива и поддръжката ме вълнува .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

ами тогава трябва да проучиш как стои въпроса за зареждането и цените в германия. Не вярвам всеки път да пращаш касетата до БГ за зареждане

Коментар

Това с германско променя много начина на мислене. Значи вече имах подобен въпрос преди 2 години точно от човек в германско и след негово кратко проучване на пазара там, той откри евтин тонер в бутилка за един модел Брадър. След кратък урок и напътствия успя да си го зареди и нулира и със сигурност си го ползва още.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

за мене най добрия вариант е черно бяло мултифункционално устройство , цветните са мн капризни особено евтините ..
          в момента в ниския клас брадър е най добре 2+1г гаранция няма чипове зареждаш и печатиш
          gsm - 0899388807

Коментар

Закупих MFC 7360N с три години гаранция . За едната седмица успях да се справя с всичко с изключение на факса ама все още нямам телефон . Надявам се че не съм сгрешил . Ще информирам за особенностите на експлоатация . Като се има впредвид че ще печатам фактури и неща за училище се надявам с оригиналният тонер да изкара доста , но ще съм доволен от информация за зареждане или купуване на заредена касета . Благодаря предварително .
            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Препоръчайте ми принтер

Здравейте.Предстои ми закупуването на принтер и съм решел да е 3 в 1 лазерен(копиране,принтиране,скениране),но толкоз марки че....Казаха ми да гледам да работи и с не оригинални консумативи(че цените на оригиналните са).Та ако можете да препоръчате някъква марка ще съм благодарен.
              CRV 1998г 128кс

Коментар

От: Препоръчайте ми принтер

Brother

Коментар

Аз пък думам те това:
                  http://www8.hp.com/bg/bg/products/pr...ml?oid=3974905

Проверено, изпитано в боя!
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Канон, ама зависи за какво и колко ще се ползва. Цветен, за снимки, за офис, за.....?

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      Brother
                      Аз ползвам ,4x 8 лв струва ''пълнежа '' ползвам го за писане на фактури и някой път децата за уроци ,за една година смених 2пъти черното и веднъж цветните .

Коментар

hp е най-добре ,но работят ли с не оригинални консумативи?Ще се ползва за принтиране и сканиране на текстове и по-рядко за други деиности.А Канон май не работят с не оригинали....
                        CRV 1998г 128кс

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                          Аз ползвам ,4x 8 лв струва ''пълнежа '' ползвам го за писане на фактури и някой път децата за уроци ,за една година смених 2пъти черното и веднъж цветните .
                          Мастилено струен или лазерен?
                          CRV 1998г 128кс

Коментар

DCP-195C

Коментар

От две години карам с HP DESKJET F2420,що годе съм доволен,не го ползвам много често,за една година изхабявам горе долу черното и цветното,като предимно го ползвам за документи,а цветното почти не го ползвам.
                              Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                                DCP-195C
                                Този е мастиленоструен.
                                CRV 1998г 128кс

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X