Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми принтер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми принтер

Имах някога мастилено струен HP 3325 -трябваше около месец не използване на главата(да не печата) за да засъхне мастилото. Лятото при горещо лято 3 седмици, при температури над 35 градуса две-три седмици, според зависи.

Според мен лазерният може да ти излезе по-евтино, ако предварително проучиш колко му струват оригиналните консумативи и съответно какви заместими консумативи има и на какви цени.Без такова предварително проучване обаче няма как да стане.

При предварително проучване можеш да смъкнеш цената на отпечатан лист до около 1.4 - 1.9 стотинки на лист за тонера само.Листата отделно.
    Поне при мен беше така последният път когато купувах.Сега вече цените ще са нагоре, защото паунда доста "подскочи" нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Ахъм, същото ме убеждаваха преди всяка покупка. И не само мен.
      Аз не планирам да ти продам нищо. Само информативно колко засъхнали офисджетове от по-съвременно поколение си видял, защото аз поне един съм видял дето не засъхва!
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

• От: Главоблъскане !

За да засъхне главата има много фактори. Може да засъхне за 2 седмици, но може и да не засъхне и за месец... Зависи от ползване, температура, влажност..,
        В офиса имаме един офисджет, черната глава изкарва по година (щото се печата през 1-2 дена) но цветната, се сменя на 2-3 месеца (щото не се ползва)...

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
          Аз не планирам да ти продам нищо.
          Не ставаше дума за убеждавания от търговец с цел да ми продаде нещо.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз да използвам темата. Трябва ми офисен черно бял принтер /само принтер/, 80-100 страници на ден. Към какво да се ориентирам според вас?
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              И аз да използвам темата. Трябва ми офисен черно бял принтер /само принтер/, 80-100 страници на ден. Към какво да се ориентирам според вас?
              Brother...

Има едни хибави модели на Kyocera с касета за 7.5 К копия но трудно се намират... Brоther-a ще ти свърши работа. Ниския клас модели с едно зареждане правят 2600к копия / 100 = 26 дни. Значи с една касета ще караш около месец...

Коментар

Много внимавай с гаранционната поддръжка на тия Брадъри.

След 9-11 месечна експлоатация се появяват едни проблеми, които са отстраними в сервизни условия, обаче устройството е в гаранция.
                Като почне да трака, и...
                Опаковка оригинална, куриери напред-назад, и идва момента да теглиш чертата.

Уж е евтино, дори е много евтино, зареждането на касетата само първия път е с цена + флаггиър, и уж всичко е много розово..

Купи си един HP 1010 втора употреба, независимо от цената, и в зависимост от състоянието, купи си и две оборотни касети, и забрави за принтерни неволи.
                Нов не можеш да си купиш, щото рязко бяха спрени от производство.

1010, 1018, 1020 - приеми, че това е едно и също нещо, и печатането с него е почти без пари.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Купи си един HP 1010 втора употреба, независимо от цената, и в зависимост от състоянието, купи си и две оборотни касети, и забрави за принтерни неволи.
                  Нов не можеш да си купиш, щото рязко бяха спрени от производство.

1010, 1018, 1020 - приеми, че това е едно и също нещо, и печатането с него е почти без пари.
                  Благодаря Вени, явно това е решението. Поръчах си един 1010 за 90 лв. с една оборотна касета засега. Имам няколко такива и не съм имал никакви ядове. Този който трябва да заменя е Брадър, ама от много старите. Имам още 2-3 такива, но постепенно се предават.
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

• От: Главоблъскане !

80% от хората с които работя ползват брадъри на около 2-3 години. До сега не ми се е обаждал някои с описания проблем. Общо взето само се зареждат касети и чат пат се семеня по някои барабан (на 12 000 копия).
                    Явно става въпрос за някои специфичен модел....

Коментар

Останал съм с впечатление, че 1010 е лазерен. Бъркам ли?
                      И второ, къде да търся такъв?
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Останал съм с впечатление, че 1010 е лазерен. Бъркам ли?
                        И второ, къде да търся такъв?
                        Лазерен е. Аз го взех от тук:
                        http://tonerdirect.bg/bg/
                        Не знам дали може д побликувам връзка, ако не може модераторите да я махнат моля!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X