Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung Galaxy S III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Samsung Galaxy S III

Пускам тази тема с молба към знаещите и можещите да ни осветляват по въпроси относно този модел телефон.
    Проблема е, че апарата е SMART, а аз съм DUMB, та в тоя ред на мисли, нека споделяме тук TIPS & TRICKS .
    Мен ме интересува ВСИЧКО, например, какви приложения да си свалим и ЗАЩО, как да опазим батерията от бързо изтощаване и те такива простички неща, но не и за мен.

Моля за скрийн шотове, че ще ме натоварите да мисля, а аз не мога. Знам, че нета е пълен с инфо, ама аз искам да си чета ТУК.

От: Samsung Galaxy S III

Като първа, важна и напълно необходима стъпка, виж си тарифният план и ако не си случайно, задължително избери такъв, който е с лимитиран интернет (лимитиран като цена)... Че да не останеш изненадан от сметката... Ако разчиташ, че ще можеш да си ограничиш потреблението и да го контролираш, да знаеш че си сбъркал...
    VPetrov.photography

Коментар

От лятото съм с този смартфон. Досега нямам никакви забележки към него. Само батерията трябва да я зарежда всеки ден.

Коментар

Венци благодаря, аз съм с карта от Мтел, а плана е този с който продават Iphone4S.
        Доколкото съм запознат, нета е неограничен, а цената беше около 20+ лева.....на месец.
        Но пък не ми пречи нищо да отида днес до някой от офисите на Ментел и да попитам, после ще пиша тук.

Сега имам един друг въпрос, дали да си купя и каква МикроSD карта, дилемата е 32 или 64Gb.
        Ако е 64, то трябвало да се форматира по някакъв начин, ама си е скъпичка и не знам нужна ли ми е.

Коментар

Стига ти напълно карта от 32 Gb, само гледай да е от по-висок клас. Бих те препоръчил да си закупиш от Добри (DBRS) антивирус Касперский за Андроид, за да нямаш грижи. Вируси за Андроид вече има бол.

Коментар

Батерията, да, всеки ден.. Задължително интернет, иначе няма смисъл да го имаш.. На м-тел плащам 6,40 на месец(мисля, че е индивидуален заради отстъпката, която ползвам) за 100мб "хубав" интернет и от там нататък - ужас, но форума си го отварям перфектно..
            Хубава програмка е Вайбър.. Безплатни разговори и съобщения с твои познати, които имат инсталирани вайбър..За браузър ползвам Долфин..
            Моя телефон не е такъв, но си е андроид..

Коментар

Още един въпрос, в къщи и офиса имам WiFi, апарата е свързан, но как да разбера, дали не ползва мобилния нет???

Коментар

Аз съм включил и мобилния и WiFi.. Той е смарт, като падне сигнала на уифи, закача за мобилния..
                Иконите са различни, които показват кой нет ползваш..

Коментар

Изключвай през иконката горе мобилен интернет, когато имаш WiFi.

Коментар

Аз съм си ги изнесъл отпред, за да ги включвам и изключвам, но по принцип ги държа постоянно включени и двата, понеже като изляза и wifi изчезва..
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-12-29_10-43-06.jpg
Прегледи:1
Размер:66.6 КБ
ID:5437993

Коментар

За каращи кола горещо препоръчвам тази програма https://play.google.com/store/apps/d...rimental&hl=en Може и да се исползва като видеорегистратор.

Коментар

Аз съм с друг "телевизор" GALAXY Note, с тази : 3G Watchdog си следя мобилния интернет.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Само да вметна относно антивируса. Има достатъчно безплатни алтернативи за андроид, включително avast!

Коментар

Аз ползвам Juice Defender за запазване на батерията.За сега съм доволен,а за времето(прогноза) си инсталирах мобилната версия на gismeteo.ru
                            Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                            Най-добрият ром е студеният ром!
                            Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Re: Samsung Galaxy S III

Хубав телефон, добре направен прилична камера (ако въобще може да става въпрос за хубава камера на телефон)-по принцип ако ти е включен итернета- мобилния и телефона засече уифи което си разрешил автоматично минава на него. Има си и информационна икона къде си закачен горе на статус бара има и софтуери за следене на използвания трафик. Относно вирусите те са си като при компютрите, ако инсталираш нещо с вирус ще се заразиш - аз досега не съм имал проблем с нито едно приложение от маркета.

Всичко отнема ресурса на батерията, като почнеш от екрана, който е много голям и хубав на този телефон, минеш през активните процеси в момента, уифи и мобилен интернет, гпс и каквито още сензори имаш.
                              Няма как да ползваш и да не зареждаш всеки ден (голям проблем на всички смартфони), другото е, ако нямаш интернет този тип телефони ми се струва абсолютно ненужен.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
                              X