Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за електроника,оптични кабели,интернет мрежи,сплайс машини OTDR рефлектометри и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Намерих видео на Дейв от EEVblog за първото - изпратили му такова да го види:

Много яко бе, омазах от кеф - та това нещо е изцяло аналогово, ебаси!

Жалко ама все пак цъкнах на второто и както си знаех - с "телевизор".
    Ще видим, предполагам няма да бъде голяма грешка и ще върши работа!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dgg1.png
Прегледи:80
Размер:98.3 КБ
ID:7016214

Това в поредно нещо, което купувам на Miniware и всички са много пипнати.
    Пак чайници но почти нищо за тролня обикновено не намирам в нещата им.
    Само шибания и туизър-всичкомер всеки път го псувам заради скапаният сензорен бутон ма режимите.
    Гръм да го тресне тоя дето сложи тая гейщина а не обикновен скапан бутон!!!
    Враг усраине

Коментар

• Те (miniware) доста дръпнаха покрай материализирането на разни опен сорс и опен хардуер проекти. Запомнил съм ги с "DSO quad".

Другите китайци които правят добро впечатление са Fnirsi. И при тях има китайщини, но ако нивото на китайската техника беше поне такова, нямаше да ги храня ежеминутно.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• За последните нямам впечатления от 1 ръка - доста промотирани ревюта напоследък.
        Ценово значително под miniware но наистина нещата им изглеждат поне добре направени.

DSO Quad винаги ми е допадал като джобен уред за полеви замервания без особени претенции.
        Обаче цената му не беше като за нещо съвсем без претенции!
        А предвид скромното му семплиране и сакатият интерфейс с който се “кара” …
        На 2 пъти ме е оказвал от придобиване заради всички тези нища.
        Иначе “пипнат” както и останалите им тулчета!

Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
          За последните нямам впечатления от 1 ръка - доста промотирани ревюта напоследък...
          Охооо, значи да пускам стръвта...

Преди време купих Fnirsi LCR-ST1.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LCR-ST1.jpg
Прегледи:63
Размер:10.6 КБ
ID:7016261

LCR метърче оформено като пинсета. Удобно е за бърза диагнастика - да не се вади тежката артилерия.
          Има избор между 3 честити и 2 нива на измервателния сигнал.
          Последното позволява измерване на запоени кондензатори. Разбира се с уговорката валидна и за другите уреди които могат да измерват запоени кондензатори - че резултатът зависи от това какво друго е свързано в същата верига.

Изработката е прилична. Засега не съм хванал бъгове.

А се престраших за взема тоя чайник защото видях друг техен уред наживо и ми хареса как е направен - всичкомер LCR-P1.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            А се престраших за взема тоя чайник защото видях друг техен уред наживо и ми хареса как е направен - всичкомер LCR-P1.

https://www.youtube.com/watch?v=7g0EztFg0Rg
            Китаец, нищо повече

Имам малък осцилоскоп на тази марка. Върши работа като за парите си. Средна работа
            Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

• Имах някакво подозрение, че може да имам нещо от тия.
              Ами оказа се, че все пак имам един USB тестикълс от тази марка.
              Не мога обаче да го похваля особено в изработката - класически китайски събироток.
              Работи ама оставя впечатление, че всеко пъхане в някоя дупка може да му бъде за последно
              Сега виждам, че са еволюирали към по-завършени модели но аз не съм Дейв и нема кой да ми прати един е така - да го видя

Пинцетите дето са на моята снимка за посредствени като възможности но супер компактният размер компенсира това.
              Зареждал съм ги максимум 2 пъти за няколко години откакто ги имам - никаква утечка в покой.
              Не съм ползвал други но с тия като меря запоени компоненти се оправя достатъчно добре.
              Ама аз и не съм имал никакви очаквания в тая насока та може би затова е добре.
              Но изработката ако изключим идиотският сензорен бутон е направо перфектна!
              Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                https://www.youtube.com/watch?v=7g0EztFg0Rg
                Китаец, нищо повече

Имам малък осцилоскоп на тази марка. Върши работа като за парите си. Средна работа
                Както споменах, допадна ми изработката.
                Иначе китайците нямат никаква заслуга за всичкомерите. Дори е трудно и да ги окепазят кой знае колко.

Ако не се лъжа, оригиналната идея беше на някакъв дойчовец, и е толкова брилянтна, че трябва голямо старание за да не работи както трябва...

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Ако не се лъжа, оригиналната идея беше на някакъв дойчовец, и е толкова брилянтна, че трябва голямо старание за да не работи както трябва...
                  Точно това са успели от Fnirsi в конкретния модел - омазали са нещо...клипа е достатъчно показателен

Панайот Бърдарски
                  0887 60 77 22

Коментар

• Това са маловажи и евтини сапунерки. Като не ми харесва, я махам и си купувам ФнорсиСуперТурбоУлтраФайърГолденДрагонБайХуйДудуй...

И коментаторите...

Коментар

• Esper , хвърли едно око и на KUNKIN. По ревюта пишат че са добри за парите си.
                      Активен товар, при превишаване на ток, напрежение, мощност се самоизключва със съответната индикация.
                      По-тежичък е. Иска мрежово захранване.

Индикаторите са с големи цифри и са 5 разрядни. Точността им е добра.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X