Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за електроника,оптични кабели,интернет мрежи,сплайс машини OTDR рефлектометри и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цайсите приличат на класическите чайници. Вършат работа, но има и значително по-хубави.
    Например, имам едни ретро, произведени в руснашко, с джам-лещи. По-удобни са и с тях се вижда по-добре от чайниците.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Така е но комбинациата от функционалност и качество ми допадна.
      Далеч съм от идеята, че това е дъ бест - както казах са първите с които опитвам и ги намирам за удобни.
      Иначе 1:1 продават и под "марката" Levenhuk, тоест могат да се купят и от тук.
      Цената е дъ сейм шит.

На руски мисля да съм попадал из преебалниците но тогава не ме интересуваха.
      Не съм виждал на живо, не мога да кажа нищо.
      Че оптиката е стъклена не се и съмнявам.
      Враг усраине

Коментар

• Я споделете моля насока за хуйесби термална камерка, нещо като и около Thermal Master P1?
        Харесва ми идеята да са закиркинечи към тамагочи.
        Изцяло самостоятелно устройство с баКтерия и кинескоп по-скоро съм не!

Видях наживо баш споменатият модел - практично ми изглежда да го има човек наоколо.
        Към 150 афро ще излезе но не съм си навил на масрафа все още дали.
        Чекам да видя дали ще ми мине или ще припаля за нещо по-така
        Враг усраине

Коментар

• pansim
          pansim коментира
          Редактиране на коментар
          Телефон с камера е моето
          Винаги с мен!
          И това което си показал е доста ниско ниво като характеристики

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Има и с повече от всичко но на мен резултата и от това ми се видя задоволителен.
          Добре де, забавен поне

• Сега ми попадна това изглежда интересно: https://www.flir.com/en-eu/products/flir-one-gen-3/

Коментар

• Първоначално публикуван от yamikto Преглед на мнение
          Сега ми попадна това изглежда интересно: https://www.flir.com/en-eu/products/flir-one-gen-3/
          Това е като онова - същата цена но със значително по-слаби параметри.
          Загледах се естествено и в другата крайност - Fluke iSee.
          Тук вече параметрите на хартия се доближават но разликата в цената става драматична.
          500 афро за уред не е проблем да платя но за играчка - айде нема нужда!

Между другото имам техен безконтактен термометър, цената беше близка но на него гледам като на измервателен инструмент.
          Може да не съм прав но тези камери са ми чики-рики, независимо как са брандирани.
          Враг усраине

Коментар

• Не си купувай Флир Уан. Много недомислена джаджа. Можеш да си свършиш работа само ако звездите се подредят правилно.
            В бачкането се появи Флир Ц5. То вече е стъпка в правилна посока.

И коментаторите...

Коментар

• Флир ми звучи като нещо познато но не се сещам с какво.
              Това дето казваш пък и характеристиките на тази ме връщат към впечатленията от първите в телефони.
              Беха баш чики-рики а сега вероятно са станали даже използваими..
              Готино е да бъде вградена но стеснява избора.
              Според мен по-добре отделно в калъфче.

Повечето имат зофт и за компютър.
              Онзи термал мактер поне има.
              Чета дори под лайнукс го подкарали, ставаше въпрос за P3 обаче,

Един френд каза, че щял да ми даде за тест друга, самостоятелна с дисплей и по-як сензор.
              Била към 800 афро, дано само не я изпусна... Без да искам
              Враг усраине

Коментар

• В бачкането има и Флир Уан, може би е ген 2. Джаджата има вградена батерия, и не се захранва или зарежда от умнотаблета или умнотелефона.
                Като не е ползвна известно време и решиш да го направиш, се оказва, че батерията е разредена или става такава след не много работа. За да са още по-оригинални от Флир, камерата не работи с включено зарядно.
                Накратко - вместо да си свършиш работа з аняколко минути, чакаш тамагочито да се натъмани. А аз не харесвам тамагочита - да им бая и да ги дундуркам.

И други тъпни прави.

За да са съвсем оригинални от Флир, за камерата няма драйвери за Дограма.

Нещо което не харесвам и на Уан и на Ц5 - заради ниската резолюция на термалната камера, за да докарат разпознаваем образ смесват изображението от камерата във видимия спектър с това от термалната. И в зависимост от това какво гледаш се получава разминаване на двете. Най-често наблизо - когато разглеждам платки.

За китайците пък твърдят, че данните им са само на хартия, а реално не били нещо особено, но не съм ползвал такива и немям впечатление.

И коментаторите...

Коментар

• Защо изобщо има батерия а не се захранва директно от хуйесби, както е търмал мастера?
                  Може ли изобщо да прави нещо самостоятелно без да е включена в талавизур ?!?

Абе само нелепата резолюция и броя кадри я правят напълно не-конкурентна на чайника без никакви претенции.
                  Това с драйверите нема да го коментирам - чайника работи без фокуси с дограма а според интерминета и с лайнукс.
                  Флюка май също няма поддръжка на нормална ОС, работи само през тамагочита но за мен съвсем няма значение - погледнах го само за сверка.

По-късно ще взема от приятел Testboy TV 296 за тестикълс.
                  Другата седмица пък ще ги "сборим" с Thermal Master P1 на колегата в офиса.
                  И май ще излезе верно, че посленото моделче нема КУРкуренция в баланса цена/възможности!
                  Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                    ...Може ли изобщо да прави нещо самостоятелно без да е включена в талавизур ?!?...
                    Може разбира се, дори няколко неща. Може да стои прибрана в опаковката. Може да стои извън опаковката. И още куп подобни...

Погледнах линковете които си публикувал.
                    Хм, При Термалмастера правят резолюция 320 х 240 от два пъти по-ниска.
                    Пиши на китайците - имам задачка за тях. От снимка 4 мегапиксела ще направя изображение 4 х 3 пиксела и ще им го изпратя. Ще съм любопитен какво изображение ще възстановят когато го скалират обратно до 4 мегапиксела...

Ма серсем за блондинки започнаха да ни вземат производителите...
                    Последно редактирано от ittso; 09-05-26, 09:36.

И коментаторите...

Коментар

• Можеха да турят в спецификациите просто "Гъша хуйня" - казва всичко струва ми се
                      Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        ...
                        Хм, При Термалмастера правят резолюция 320 х 240 от два пъти по-ниска.
                        ...
                        Резолюцията е 160/120 - нещо са объркали в превода ама нема значка - то и без това е демоде да се четат такива тапотии.
                        Виж в дъното табличката със сравнението между моделите им.
                        Или в електрическият нагъзин на плоскоземците - описано е нормално за изключенията в като някой иска да чете.
                        Между другото ако реша да купя такава ще бъде баш от там.
                        Имам още няколко дреболии в кошницата дето не си струват шипинга.
                        Ако искаш истинска камера - дай знак, може би другата седмица.
                        Ако се случи, де. Зася се забавлявам
                        Враг усраине

Коментар

• Добре де, П2 е по-скъпа от П1 о няколко пари. Защо П1?

И коментаторите...

Коментар

• Не съм казал, че задължително ще купя П1.
                            Колегата довлече отнякъде точно такава и я видях на живо.
                            Налълно ме устройва как работи но може да взема и друга накрая.
                            Не съм решил все още!

Просто казвам, че има вероятност през седмицата да поръчам.
                            Ако има с кой да си делна 20 афро шипинг нема защо да се дърпам
                            Враг усраине

Коментар

• Дедо Коледа мина и изтърва едно темокитайче в офиса. Доста прилично се държи. Батерията му кара 7-8ч,. с SD карта за картинки. Пише че е 320х240 термо картинка. 50-60 градуса лещи.
                              Има си джамджийско приложение и управление.

Аз доволен !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                              X