Не съм фен на тая марка,даже доскоро ги избягвах,но има интересни неща и то работещи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за електроника,оптични кабели,интернет мрежи,сплайс машини OTDR рефлектометри и други
Свий
X
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Ta в крайна сметка има ли един свободен или няма. Щото ако "да" то си го взимам директно от теб в София...а може и в Перник, с мотора ще се телепортирамПървоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеМа ОК де, ще пиша ако нещо се откаже, зор няма.
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Брат'чеда се отказА - не му се влизало у ревулюцята
Ицо хронологически е на ред ама аз викам да ги взема първо тия "маркери" др. седмица и после да се "преброим" пак.
Че то така малко като да ядем риба дето не е уловена още.
Ама аз съм виновен май
Враг усраине
Коментар
-
Нищо спешно няма. Пък и това "нещо" на мен ще ми трябва на три години веднъж. Ама ей така...за гъдел, пък и нищо на Флюк си нямамПървоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеЧе то така малко като да ядем риба дето не е уловена още.
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
А трябва да има...Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение...пък и нищо на Флюк си нямам

Коментар
-
От мен ли? Ако да, аз имам "флукета" и не ме е страх да се сдобия с още едно.
Коментар
-
Трябва...колко да трябва? Само заради името...дааааааааааааааПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеА трябва да има...

Заложил съм на Brymen мултиметри два модела, и досега нямам забележки. Надеждни и точни са.
Както написах - гъдел и нищо като реална необходимост. Иначе отдавна да съм взел един маркер
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Не е точно по темата,но пък инструментите трябва да стоят някак си.
Попаднаха ми тея табла за стени.Поръчах ги от Словения,дойдоха на петия ден....тоест днес сутринта в къщи направо с DPD Та днес на примависта наредих това онова....стената е с приблизителни размери 2 метра широка и близо метър висока...взел съм още две със кутии за болтове,гайки ,шайби и т.н
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Днес минах през магазина и взех “термометрите”.

Доставих двата обещани и с моите 2 броя остана излишен един, както бях обявил.
Обаче
Разочарован съм след като си поиграх в къщи с останалите.
Дори е на крачка да изпадне в категорията “Гъша Хуйня”.
Показва потенциал в края на свободен кабел, който върви успоредно с фазата.
Реагира на него по абсолютно същият начин, както фазата.
На същият кабел обикновен фазомер с глимка.
Реагира така и като се допре до несвързано заземяване/зануляване на контакт.
Ясно е, че е нормално на прехвърля индуктивно енергия към отворен от двете страни кабел но това НЕ ТРЯБВА да се показва като потенциал.
Точно както не го показва и класически фазомер!
Крайната клема в дъното на видеото е прекъсната от реле фаза.
Според флука няма никакво значение релето дали е сработило или не.
Тъпня!
Та едната бройка все още се продава ако някой намира въпросната ситуация за нормална.
За мен НЕ Е!Враг усраине
Коментар
-
Нищо му няма....с тоя тип фазомер ..(.фазоуказател) се работи малко по различно, отделно всеки си има характер....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Гъшата хуйня беше заболяване бре...Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение...Дори е на крачка да изпадне в категорията “Гъша Хуйня”...
Коментар
-
п.п Бих го взел,ама при мен ходят по много тънък лед тея...залагам на количеството....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Ами б0ли кур@ за неговият характер:Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеНищо му няма....с тоя тип фазомер ..(.фазоуказател) се работи малко по различно, отделно всеки си има характер....
Очаквах фазомер, който да показва коректно.
Но може да е и по-зле.
Например да НЕ покаже истинска фаза!
Враг усраине
Коментар
-
Преди 20-тина г. приятелчета ми бяха донесли подобен фазомер да видя що не работи, след изпускане в кофа с вода.
Той беше направен на 1 ИС от CMOS 40ХХ серията, и хващаше разсейваното поле около фазовия проводник. Но имаше и ключе за директно докосване с металния връх на проводник.
Бяха доволни и го ползваха няколко г. , докато не го строшиха.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар