Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ...и като се изцепят с нещо такова:
    - Built in calibration thermocouple
    ...изпадам в умиление. Но пък за 20 долара, толкоз.

Китайските накрайници, имитиращи JBC, за съжаление много често се оказват див боклук. Много по-див от T12/T15.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Аз го виждам с JBC накрайник, не толкова с това, с които го продават.
      Дръжката и контролера по-скоро.
      Има некаква външна термодвойка,не разбрах за какво е.
      Може да има нещо общо с калибрацията.

Има понякога и добри евтини накрайници.
      Тези на Pine не са лоши.
      Поне аз не съм попадал на боклуци каквито на хахо-ментета.
      Враг усраине

Коментар

• Калибрацията значи че... или електрониката, или човките, с които го продават, не са баш с "консистентни" параметри. То няма и как - един читав операционен усилвател беше е 1/4 от цената.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Ами според мен дали измеренана температора е точна не е толкова важно.
          Това не е инкубатор или измервателен прибор че настройката и да е критична.
          Аз лично никога не съм си калибрирал или дори проверявал поялниците за корекни показания.
          Важното е да я държи и компенсира устойчиво - ако и с това ако не се оправя значи е дРв0!
          Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Важното е да я държи и компенсира устойчиво - ако и с това ако не се оправя значи е дРв0!
            И това не прави като истинските
            Има доста инфо по тубата. Далеч е от JBL..за съжаление.
            Тъкмо се бях зарадвал, и се отказах

Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

• Ооо, поялници...
              Наскоро разглеждах сайта на Хако. Освен описаният по-напред в темата вакуумен пищоФ, имат и такъв с външна помпа и мощност 140W. Явно са решили че са малко, и затова предлагат и сходен като габарит пищоФ, но с мощност 300W. Работи на 29V.
              Изтрещяла работа.

А показаният по-напред в темата чарк понавъртя стаж. Джаджата е хубава и работи много добре. Най-големият и недостатък е това, че заради интегрираната помпа е тежичка.
              Компенсира с това, че почистването и след като се запуши е лесно и безпроблемно. Тук мога да кажа няколко думи на господата от Велер, но за да не развалям възпитания тон няма да навлизам в детайли.

Хаковци предлагат интересни като форма дюзи.
              /двете на долния ред/
              Натиснете снимката за да я уголемите  Име:FR301_nozzles.jpg Прегледи:0 Размер:112.7 КБ ID:7018262
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X