Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_922404.jpg
Прегледи:241
Размер:270.7 КБ
ID:6817817 Ако знаеш колко съм нещастен от това хако.......
    Направо съм потресен.....
    Чак неща да го видя ....отщя ми се запалката.....извадих Msoldera.....дърво ....ама той горкия до обяд изработи почти 600 лв еее не само той..но без него пари няма!...като гледам,даже и обяд още не е станало.....

Ма толкова да не ми се работи с това хако...направо незнам как да го опиша.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• Признавам, твоята история ме разчуства и потресе. Поялниците в офиса още плачат, а осцилоскопа не спира да хълцука и да бърше екран с четирите си сонди.
      Поялникът ти е изкарал 600 пари за няколко часа, и не можеш да си позволиш истински поялник?
      Толкова житейска горчилка в няколко реда...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        ...извадих Msoldera.....дърво...
        Горещо ти препоръчвам ATTEN-а от Комет, за който по-нагоре писах. M-Solder-а ми е безвъзвратно пенсиониран и в дълбок резерв. На всичкото отгоре и доволно варианти за човки има, за разлика от M-Solder, освен че и доволно варианти откъм мощности. Моя е 80W. Бих взел 150 ватовия, ама няма налични. Стига да не е по-голям де. 80-ката е като M-Solder като размери.
        Последно редактирано от sparkybg; 16-02-22, 11:53.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Толкова житейска горчилка в няколко реда...

Мдааааа....някъде сме загубили две бутилки за цо2.
          Та днес с тея пари,купих нови бутилки.
          Парите свършиха.Нов поялник ,хако,няма да има.
          За съжаление Ицо....това е положението!

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Горещо ти препоръчвам ATTEN-а от Комет, за който по-нагоре писах. M-Solder-а ми е безвъзвратно пенсиониран и в дълбок резерв. На всичкото отгоре и доволно варианти за човки има, за разлика от M-Solder, освен че и доволно варианти откъм мощности. Моя е 80W. Бих взел 150 ватовия, ама няма налични. Стига да не е по-голям де. 80-ката е като M-Solder като размери.
          Ще ходя тея дни до комет за стока,и ще го погледна.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20220216_114826.jpg Прегледи:0 Размер:289.7 КБ ID:6817896
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

• Ако си работи българското творчество и няма нужда от още един поялник не мисля, че за работа е оправдано купуването на по-добър.
            Пък и доколкото разбрах идва от Фарнел, няма го на витрина в Комет,
            И ще изкара ли повече от 600 преди обед?
            Залагам "хако"-то + чАветата на кварталният, че няма

Изобщо малко в повече ми идва на мен толкова ирония.
            А за хайта на Ицо по адрес на жълтите вероятно има цяло течение в психологията...
            Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              Ако си работи българското творчество и няма нужда от още един поялник не мисля, че за работа е оправдано купуването на по-добър.
              Пък и доколкото разбрах идва от Фарнел, няма го на витрина в Комет,
              Не идва от Фарнел. Има наличен още един в София. Бях го поръчал с други неща от Фарнел и ми ги доставига заедно. Има го наличен и в ТМЕ. Във Фарнел не знам.

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              И ще изкара ли повече от 600 преди обед?
              Въпрос на организация. Със сигурност по-малко ще го чакаш да загрее.

Българския си е ОК, ама от 15 години не е мръднал, пък живота си върви и никой никого не чака.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Да, това с бързата реакция определено го оценявам с “хако”-то въпреки, че реално за мен няма абсолютно никакво значение.
                От друга страна индукционния реагира по-бързо от всичко останало и го е правил още преди 30 години, та…

Май не става въпрос за чакане и бързане тук
                Враг усраине

Коментар

...А за хайта на Ицо по адрес на жълтите вероятно има цяло течение в психологията...
                  То и за непрекъсната покупка на боклук след боклук вероятно има, но предлагам да оставим психологията на психолозите и психиатрите.

И коментаторите...

Коментар

От друга страна индукционния...
                    ...беше дива измишльотина, поне по отношение на запояване. Виж за термоп рязане беше екстра.

Горе писах - поялник без терморегулация ползвам да си пробивам дупки по шиваческите автомобилни произведения, които са предимно от полиестер. Много добре изпълнява тая си задача, особено предвид цената от 5 кинта на пазара преди 20+ години.

Въпросния просто е по-добър като цяло. За кажи-речи същата цена.

А иначе и вашите Weller-и още ги продават. 800 кинта за класическия модел, и почти 1000 за по-новия. И двата с WSP80 поялник. Страхотен поялник, но за преди 20 години. Към момента цената е нонсенс по всякакви критерии.
                    https://panda-bg.com/bg/product/%D0%...230VAC/321592/

Те тука и цените са сравнително свежи. За всекиго по нещо:
                    https://eshop-bg.com/produkt/%d1%82%...en-80w-230vac/
                    Последно редактирано от sparkybg; 16-02-22, 19:01.

Коментар

• Хм, когато тоя Велер беше актуален модел го бях купил за 300 и малко пари...

И коментаторите...

Коментар

То и за непрекъсната покупка на боклук след боклук вероятно има, но предлагам да оставим психологията на психолозите и психиатрите.
                        Като дефинираш “боклук” може да стане разговор.
                        Пък и аз допускам, че има цял клон в психологията, който се занимава с такива фобии, не го твърдя.
                        Трябва да има, ебаси

Колкото до индукционния… Ако запояването нещо няма против полето около него аз пък съвсем нищо против и неразбиране нямам около технологията.
                        Не се ебавам, ползвам си го сравнително редовно за дреболии по двора.
                        Не го нося щото тежи.
                        Враг усраине

Коментар

Хм, когато тоя Велер беше актуален модел го бях купил за 300 и малко пари...
                          В момента 300 пари му е само поялника, без станцията. Впрочем въпросния има доста интересна "топология" на човката, или по-точно контакта и с нагревателя.

Коментар

• Esper
                            Esper коментира
                            Редактиране на коментар
                            Повече е, преди няколко дни правих проучване.
                            Освен ако не става въпрос за ебалник.бг
                            Ако човек не държи на фрактура… Пак е повече.
                            Неприлично много пари но преди няколко дни минах през бриколаж за тройна кутия за гипсокартон и…

AMG!!!

Последно редактирано от Esper; 16-02-22, 19:32.

Като дефинираш “боклук” може да стане разговор.
                          Пък и аз допускам, че има цял клон в психологията, който се занимава с такива фобии, не го твърдя...
                          Хептен се отнесе. За тая работа има речници. Защо аз трябва да дефинирам значението на някоя дума. За тия неща са се погрижили предците ни.
                          А за фобиите съм напълно съгласен. Не може да няма раздел занимаващ се с китайско боклукофилство.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          В момента 300 пари му е само поялника, без станцията. Впрочем въпросния има доста интересна "топология" на човката, или по-точно контакта и с нагревателя.
                          На което място на контакт след време се получава корозия / прегаряне на металите и топлинния контакт се нарушава.
                          Хубавото е, че покрай него намазаха и поялниците с магнестати. Велерци продават оригинален адаптер, с магнестат на задника, към такава човка.

И коментаторите...

Коментар

• Защото използваш думата в повечето случаи извън това, което означава.
                            За неща, които все още не са станали такива дори според речника .
                            Враг усраине

Коментар

• Накрая ще вземете да начапразите и пернишките винкели
                              -Чем занимаетесь по жизни?
                              -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

• bokomo
                                bokomo коментира
                                Редактиране на коментар
                                Няма да е голям проблем. Винкело не е китйски, а пернишки т.е. евроскрап.

• KingofROAD
                                KingofROAD коментира
                                Редактиране на коментар
                                Аааа не съм се съмнявал, ама и за това се иска маЙстОрлък...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X